El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Πώς μπορώ να βρω τον Θεό;

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

372_jak_najit_boha.jpg

Πώς μπορώ να βρω τον Θεό;

Added: 07.03.2011
Απόψεις: 226896x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Μέσα σε κάθε άνθρωπο είναι κωδικοποιημένα με την επιθυμία για τον Θεό. Στο παρελθόν οι άνθρωποι έχουν για τις γενεές που δημιουργήθηκε διάφορους Θεούς τους δικούς τους όρους, και ακόμη και σήμερα οι άνθρωποι έχουν την επιθυμία να κάτι λατρεία, ακόμα κι αν είναι ακριβώς η μουσική, ο πολιτισμός, αθλητισμός ή τα χρήματα. Λαχτάρα για το Θεό μας λέει ότι ο Θεός είναι.

Πρώτα απ 'όλα, να θυμάστε ότι πρέπει να αναζητήσουμε τον Θεό για αυτό που είναι και το πώς εμείς οι άνθρωποι φαίνεται. Αν εξετάσουμε διαφορετικά από τους πόρους που ο ίδιος ο Θεός μας έδωσε, θα βρει μόνο ένα ισχυρό πλάσμα του Σατανά, Αυγερινός, ο οποίος προσπαθεί να μιμηθεί τον Θεό. Ολόκληρη η ιστορία της βασιλείας των νεκρών στον κόσμο μας και να φέρνει τους ανθρώπους σε ψεύτικη λατρεία. Ανακατέψτε την αλήθεια με τα ψέματα και, επομένως, μακριά από την αλήθεια και μόνο ο Θεός, ο Δημιουργός του σύμπαντος.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε ότι η χώρα μας είναι το κακό. Υπάρχει πολύ ισχυρή και δραστήρια. Η Αγία Γραφή μιλάει για εξέγερση κατά του Θεού στον ουρανό. Mighty Angel Λαμπαδηδρόμος - Εωσφόρος θέλησε να είναι ίσος με τον Θεό και άρχισε στον ουρανό, όπου κανείς δεν γνώριζε την αμαρτία, φταίει ο Θεός. Λαχταρούσε να είναι στη θέση του. Lucifer δεν είναι ο διάβολος με τα κέρατα, είναι μια ιδιαίτερα νοήμον ον. Είπε ψέματα στους ουρανούς και να μεταφερθεί σε μια εξέγερση από τη Γη μας, το οποίο βρίσκεται έφερε τους πρώτους ανθρώπους Αδάμ και την Εύα.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 12,7-9 - Ο αγώνας έγινε τον ουρανό: Μιχαήλ και οι άγγελοί του πολέμησαν εναντίον του δράκου. Και ο δράκοντας πολέμησε και οι άγγελοί του, αλλά δεν βγαίνει τίποτε. Ο ουρανός δεν είναι τόπος που διαπιστώθηκε για αυτούς και το μεγάλο δράκο - το αρχαίο φίδι, που ονομάζεται ο διάβολος και ο σατανάς, ο οποίος εξαπατά ολόκληρο τον κόσμο - ανατράπηκε. Ρίχτηκε στη γη και οι άγγελοί του ρίχτηκαν μαζί του.

Το κακό δεν μπορεί να καταστραφεί από τη βία, αλλά έπρεπε να εξουδετερώνεται από τη θεία φύση της αγάπης και της δικαιοσύνης. Ο Ιησούς - ο Υιός του Θεού έπρεπε να δείξουν στον κόσμο το χαρακτήρα του Δημιουργού που αγαπά τη δημιουργία Του. Παρά το γεγονός ότι οι μισθοί κατά παράβαση του νόμου του Θεού είναι ο θάνατος, ο Θεός μας αγαπάει τόσο πολύ ώστε έδωσε τον Υιό Του να πεθάνει για μας. Ποιος δέχεται το θάνατο του Ιησού για τις αμαρτίες, τη μετάνοια μας και συγχώρεση θα ζήσουν, θα είναι σε θέση να επανέλθει ο Πατέρας, ο Δημιουργός - Ο Θεός της Αγάπης.

Ιωάννης 3:16 - Για το Θεό τόσο αγαπούσε ο κόσμος που έδωσε Το μόνο begotten Son, ότι όποιος πιστεύει σ 'Αυτόν δεν πρέπει να χαθεί αλλά έχουν αιώνια ζωή.

Οι άνθρωποι υποπτεύονται ότι ο Θεός είναι, αλλά δεν είναι δικά αισθήσεις του για να ξέρει όχι, λόγο, ή την επιστημονική έρευνα. Αν είχαμε τη γνώση του Θεού να βασίζονται σε μας, θα γνωρίζουν το Θεό. Ίσως γι 'αυτό πολλοί άνθρωποι σήμερα λένε ότι ο Θεός δεν είναι, γιατί δεν μπορεί να δει ή να "αισθάνονται".

Ας πάρουμε πολλά μονοπάτια για να γνωρίζει τον Θεό. Μονοπάτια που ο ίδιος ο Θεός μας έδωσε και τη βρήκαμε μετά από την οποία περνάμε όταν δεν μπορούμε να βρούμε τον Θεό. Θα παρακολουθούν στενά την πορεία που δεν πολλοί άνθρωποι, όμως είναι, αλλά ένας τρόπος. Όλα τα άλλα είναι μέρος του ειδωλολατρικό κόσμο, ο Θεός έχει καταδικάσει, και τον προειδοποίησε. Ο άλλος δρόμος οδηγεί μόνο στη μίμηση του Θεού-Εωσφόρου.

1 ο Θεός έχει αποκαλύψει σε μας στο Λόγο Του. - Η Αγία Γραφή, η οποία ανέλαβε να γράψει έναν λαό με επικεφαλής το Άγιο Πνεύμα

2ο ο Θεός έχει αποκαλύψει σε μας στην ιστορία του έθνους του Ισραήλ, ο οποίος ηγήθηκε και προστατεύεται από ισχυρό πράξεις, αλλά και αποκάλυψε τη δικαιοσύνη του και την ουσία του νόμου του Θεού.

3 ο Θεός έχει αποκαλύψει σε μας στη ζωή του γιου του, τον Ιησού Χριστό που θυσιάστηκε για τις αμαρτίες μας και το νόμο του Θεού δόθηκε σε μας από τη χάρη και την ευκαιρία να επιστρέψει στον Πατέρα.

Μεγαλείο και η σοφία 4 του Θεού αποκαλύπτονται στη φύση.

5 Ο Θεός δικαιοσύνη αιτήματα και μας αποκαλύπτουν τη δράση του Πνεύματος του Θεού στις καρδιές μας.

6o Θεός μας αποκαλύπτει μέσα από τους άνδρες - προφητών που ζουν σύμφωνα με τις βιβλικές αρχές και να συμμορφωθεί πλήρως με όλα όσα τους προφήτες με τις γραπτές της Βίβλου. Περισσότερα στο άρθρο βιβλική δοκιμασία του προφήτη.

Ο Θεός μας αποκαλύπτεται στην Αγία Γραφή και ο λαός του Ισραήλ

Όπως προμαχώνα του κόσμου της ανομίας και της φθίνουσας πίστη, ο Θεός αποφάσισε να αφήσει το ίδιο το βιβλίο γράφει. Αφήστε την πρώτη ειδική και αργότερα ολόκληρο το έθνος για περιούσιο λαό του, και τον οδηγούν να του δώσει οδηγίες και συμβουλές για μια ευτυχισμένη ζωή. Θα επικοινωνήσει με τον λαό του μέσω των προφητών - ανθρώπους που έχουν διαφορετικούς τρόπους για να επιτρέψει και θα επικοινωνούν τα μηνύματά τους.

Στο πέρασμα των αιώνων, ο Θεός έχει το σχέδιο αυτό εφαρμόστηκαν. Σταδιακά, καλώντας τους άνδρες και τις γυναίκες και με τα προφητικά όνειρα, οράματα, και μερικές φορές ακόμη και την άμεση παρέμβασή τους παραδοθεί το μήνυμά τους. Για αυτούς τους ανθρώπους του, να καταγράψει τα μηνύματα για να γίνει ένας οδηγός και μέντορας όλων των ανθρώπων. Αυτή ήταν η Αγία Γραφή - ο λόγος του Θεού. Στη Βίβλο βρίσκουμε πολλές εκθέσεις, αλλά το κύριο θέμα είναι η ιστορία του Θεού. Περιγράφουν ως μια απέραντη αγάπη του Θεού, παντοδύναμος, παντογνώστης, ubiquitarian, καλός και υπομονετικός.

Γένεσις 6,5-6 - Ο ΚΥΡΙΟΣ είδε πόσο με τη φυλή γη του ανθρώπινου κακού και ότι όλες οι σκέψεις που περιστρέφονται στις καρδιές, την επόμενη ημέρα μετά από μια κακή ημέρα. Κύριος μετανόησαν ότι είχε κάνει ποτέ ο άνθρωπος, και θρηνούν στην καρδιά.

Έξοδος 34,6-7 - Κύριος τον πέρασε και φώναξε: «Κύριε, Κύριε ο Θεός είναι ελεήμων συμπονετικός, εξαιρετικά ασθενής, πολύ ευγενικοί και πιστός, ενθυμούμενοι το έλεος για χιλιάδες, συγχωρεί ανομία, την ενοχή και την αμαρτία!.

Ψαλμός 103, 1-4,8 - Αυτός θα συγχωρήσει όλες ενοχή σας, σας θεραπεύει από όλες τις ασθένειες. Αυτός που λυτρώνει από την άβυσσο του θανάτου, σας κορώνες με αγάπη και τρυφερότητα. Ο Κύριος είναι γεμάτος χάρη και συμπονετικός, πολύ υπομονή και πολύ ευγενικός. Δεν προβάλλει περισσότερες τύψεις, οργή για πάντα λειτούργησε σωστά.

Ψαλμός 103,17-19 - Λόρδος έρωτας κρατάει από πάντα, για πάντα παραμένουν θιασώτες του. δικαιοσύνη Του θα είναι ακόμα τα εγγόνια εκείνων που συμμορφώνονται με τη σύμβασή του, που θυμούνται τις εντολές του να εκτελέσει. Κύριος συστάθηκε τον θρόνο του στον ουρανό, ο βασιλικός κανόνες εξουσία του πάνω από όλα!

Ιωάννης 3:16-17 - Για το Θεό τόσο αγαπούσε ο κόσμος που έδωσε Το μόνο begotten Son, ότι όποιος πιστεύει σ 'Αυτόν δεν πρέπει να χαθεί αλλά έχουν αιώνια ζωή. Ο Θεός δεν έστειλε τον Υιό του στον κόσμο για να καταδικάσει τον κόσμο, αλλά ότι ο κόσμος μέσω αυτού μπορεί να σωθεί.

Τα πιο τέλεια αποκάλυψη του Θεού εν Χριστώ Ιησού - τον Υιό του Θεού

Ο Χριστός έζησε τη ζωή πιο γενναιοδωρία και την πιο τέλεια από όλους τους ανθρώπους. Αν και ήταν ο γιος του Θεού, δεν δίστασε να υποβληθούν σε ταλαιπωρία και την αγωνία του θανάτου γι 'αυτό, γι' αυτό δημιουργήθηκε μόλις όντα να επιστρέψει στο Θεό Πατέρα.

Εβραίους 1,1-2 - πολλούς και διάφορους τρόπους ο Θεός μίλησε μία φορά για να τους πατέρες από τους προφήτες, αλλά σε αυτές τις έσχατες ημέρες μίλησε εις ημάς από τον γιο του, τον οποίο όρισε κληρονόμο των πάντων, μέσω του οποίου δημιούργησε τον κόσμο.

Γαλάτας 4,4 - Όταν ο χρόνος τελείωσε, όμως, ο Θεός έστειλε τον Υιό του, γεννημένο από γυναίκα, που γεννήθηκαν στο πλαίσιο του νόμου, για να εξαγοράσει αυτούς που ήσαν κάτω από το νόμο, δεχόμαστε το δικαίωμα της υιοθεσία.

John 14,7-9 - Αν με ήξερε, θα γνωρίσουμε τον Πατέρα μου επίσης. Από τώρα και στο γνωρίζετε και έχετε δει! "... Ποιος έχει δει εμένα έχει δει τον Πατέρα.

Χριστός, ο Υιός του Θεού, μας έδειξε τη ζωή του το χαρακτήρα του Θεού, μας ενδιαφέρει η προσφορά της σωτηρίας. Στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού, ξέρουμε ο Θεός είναι. Ο Θεός είναι μεγάλος και ισχυρός, καλός και συμπονετικός, ευαίσθητη στις ανθρώπινες ανάγκες, εξαιρετικά ασθενής, πρόθυμοι και ικανοί να βοηθήσουν. Ο Θεός έχει ένα σχέδιο για τον κόσμο, γεγονός που οδηγεί σε αυτόν τον στόχο και επιθυμεί να αποκατασταθεί η αρχική του την ευτυχία μας. Μόλις εκκαθαρίζονται από το κακό και την αμαρτία και να επαναφέρει την αρχική γραμμή στο διάστημα.

Ο νέος νόμος, ο οποίος λεπτομέρειες της ζωής του Ιησού Χριστού αποδεικνύει ότι ο Θεός είναι πραγματικά όπως έχουμε περιγράψει ήδη στην Παλαιά Διαθήκη - μια βαθιά αγάπη. Έτσι, η Παλαιά και Καινή Διαθήκη είναι συμπληρωματικά και αποτελούν ένα αδιαίρετο σύνολο. Στην Παλαιά Διαθήκη είναι 60 έως 270 μεγάλα και μικρά Μεσσίες προφητείες σχετικά με τη γέννηση, τη ζωή και το θάνατο του Ιησού Χριστού.

Nature δείχνει εκπληκτικό επάρκειας και συστηματική προσέγγιση για τον Θεό ως δημιουργό

Στη φύση, υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο κόσμος μας, το σύμπαν και εμάς τους ανθρώπους, έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό και νοήμον ον. Ο Θεός έχει μια θαυμάσια αίσθηση της ομορφιάς, τη λειτουργικότητα, καθώς και όλα τα σχηματίστηκε αριστείας για τη χαρά μας. Πήρε φροντίσει κάθε λεπτομέρεια της φύσης, που ήταν όμορφη και ήταν χαρά μας. Από το μικρο-μακρο κόσμο, όλα Κόσμο λειτουργεί στην εντέλεια και όπως είναι λογικό, κάθε σύστημα πρέπει να είναι τέλεια του δημιουργού του.

Ρωμαίους 1,19 - Τι μπορεί να είναι γνωστό για το Θεό είναι εμφανής σε αυτούς, γιατί ο Θεός τους αποκάλυψε. Τα αόρατα πράγματα - αιώνια δύναμή του και η φύση θεία - μπορεί να έχει από τη δημιουργία του κόσμου αντιλαμβάνονται το έργο του.

Ο ηθικός νόμος και η συνείδηση είναι η φωνή του Θεού στον άνθρωπο

Συνείδηση δείχνει ότι κάθε άνθρωπος έχει μέσα τους το ίδιο ηθικό νόμο επιγραφή, η οποία τιμωρεί παραβίαση του τύψεις. Ο Θεός έβαλε τους ανθρώπους στην καρδιά του ηθικού νόμου, έτσι ώστε οι άνθρωποι αν δεν μπορείτε ακόμα να καταστείλει μια διάκριση μεταξύ του καλού και του κακού. Αν σκεφτεί κανείς το γεγονός, και αν αρχίσουμε να ακούμε τη συνείδηση σίγουρα θα αλλάξει χαρακτήρα και τη συμπεριφορά μας.

Ρωμαίους 2,14-15 - ειδωλολάτρες δεν είναι δίκαιο, αλλά, φυσικά, όταν εμείς οι ίδιοι κάνουν ό, τι ο νόμος απαιτεί, τότε ο νόμος τους. Δεν ενεργεί, αλλά η επίδειξη έκθεσης νόμου είναι νηολογημένα στις καρδιές τους. Αυτό αποδεικνύει τη συνείδησή τους είναι δικές τους σκέψεις μερικές φορές και μερικές φορές κατηγορούν συνήγορος.

Έτσι θέλετε να βρείτε ένα πραγματικό ζωντανό Θεό, που τους κανόνες του σύμπαντος και που μας λύτρωσε τους αμαρτωλούς; Όμως, ένας Θεός που θα κρίνει όλους τους ζωντανούς και να αποκατασταθεί η αρχική συνοχή στη χώρα μας;

Κοιτάξτε στη Βίβλο, το Λόγο του Θεού, διότι η Αγία Γραφή είναι γράμμα του Θεού για μας. Ιστορία μας δείχνει το έθνος του Ισραήλ, όπως ο Παντοδύναμος Θεός. Τώρα το έδαφος κάτω από την προσωρινή κυριαρχία του Εωσφόρου, ο Θεός έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Μας δείχνει την τεράστια αγάπη που έχει για εμάς, αλλά και τι οι άνθρωποι θέλουν από εμάς. Αν κοιτάξουμε τον Ιησού Χριστό και αν σκέφτεστε να κάνετε ό, τι έκανε για μας, η φύση μας είναι να μοιάζουν περισσότερο με το χαρακτήρα του Ιησού Χριστού. Αν το επιθυμείτε, πληκτρολογήστε το νόμο σου του Θεού - οι Δέκα Εντολές στις καρδιές μας και να αποκαταστήσει και να καθαρίσει αμαρτωλή φύση μας.

Ζητήστε από το Θεό να δώσει ξέρετε. Ζητήστε από το Θεό να σας δώσει την πίστη σας και να αλλάξει τις καρδιές τους από το Άγιο Πνεύμα. Ο Θεός αγαπάει όλους χωρίς διάκριση. Σε αγαπάει πολύ! Μιλήστε με τον σε προσευχή ως τον καλύτερό του φίλο, αλλά πάντα με σεβασμό. Εμπιστοσύνη που ακούτε, επειδή είναι υπόσχεση.

Ματθαίος 7,7 - Ρωτήστε και θα δοθεί, αναζητούν και να βρίσκουν, χτυπάτε και θα ανοίξει.

Ο Ιησούς Χριστός, μόνο μεσολαβητής μας, προσφέρουμε δωρεάν δεύτερη ευκαιρία, και είναι στο χέρι μας αν θα το αποδεχθείτε βαθιά μέσα στις καρδιές μας και θα είμαστε ενωμένοι με τον Χριστό κάθε νέα μέρα.

Έτσι, το πρώτο βήμα της πίστης είναι πραγματική και βαθιά μεταμέλεια για τις αμαρτίες μας που σταυρώθηκε ο Δημιουργός μας και να μετανοήσουν.

Έτσι πάει σε αυτόν και να του ζητήσω να ξεπλύνει τις αμαρτίες σας και να σας δώσει μια νέα καρδιά. Εμπιστευτείτε τον για να το κάνει, επειδή είχε υποσχεθεί.

Σκεφτείτε για την αγάπη του για την ομορφιά και την τελειότητα της φύσης του. Ο Χριστός στην αυταπάρνηση, ταπείνωση του Χριστού, ο Χριστός με καθαρότητα και αγιότητα, τον Χριστό στην άφατη αγάπη του - αυτά είναι τα θέματα για διαλογισμό. Μόνο αν αγαπάτε τον Χριστό, αν τον έχετε ως παράδειγμα, εάν στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε αυτόν, μόνο τότε θα σας αλλάξει την μορφή του.

Καθαγιασμένο είναι ο Θεός το πρωί, είτε πρόκειται για το πρώτο πράγμα που κάνετε: Ας προσευχηθούμε:. "Πάρε με, Κύριε, όπως όλη η περιουσία του, έβαλα όλα τα σχέδια μου στα πόδια σου Χρήση μου σήμερα στο υπουργείο του Παραμείνετε σε μένα και.. να μου δώσει όλο το τέλειο έργο της σε σένα. "Έτσι προσεύχονται καθημερινά. Κάθε πρωί καθαγιάζω στο Θεό για τη μέρα σας. Φέρτε το με όλα τα σχέδιά του να δηλώσει πρόνοια του, πρέπει να γίνουν και που δεν είναι. Έτσι, κάθε μέρα Βάλτε τη ζωή σας στα χέρια του Θεού και η ζωή σας θα γίνει όλο και περισσότερο διαμορφώνονται μετά από τη ζωή του Χριστού.

Η συνέχιση στο άρθρο "Ο μόνος δρόμος προς τον ουρανό" ή "Ο δρόμος προς τον Χριστό".


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Θυσίασε τα πάντα για να μας σώσει

445_jesus_christ.jpg Ο Θεός έκανε μέσω του Υιού Του Ιησού Χριστού γη μας και μας έδωσε ζωή. Κύριος Ιησούς Χριστός, ο Δημιουργός του άπειρου σύμπαντος. Μας έδωσε ζωή σε όλα όσα χρειαζόμαστε. Αυτός ...
Added: 04.07.2011
Απόψεις: 193451x

Σάββατο ως μνημείο της δημιουργίας, δεδομένης της σχέσης με το Θεό

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Ας δούμε από την αρχή κιόλας της Βίβλου, το Βιβλίο της Γένεσης. Εδώ είναι γραμμένο για τη δημιουργία του κόσμου μας. Μαθαίνουμε ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο σε έξι συνεχείς ...
Added: 28.04.2011
Απόψεις: 178917x

Μετανοείτε - είναι τώρα το πιο σημαντικό πράγμα!

484_pokani.jpg Matthew 4.17 - Από εκείνη τη στιγμή ο Ιησούς άρχισε να κηρύττει, "! Μετανοείτε Βασιλεία των Ουρανών είναι κοντά!"Όταν ο Ιησούς Χριστός και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής κήρυττε ένα κοντινό βασιλεία ...
Added: 25.09.2011
Απόψεις: 214417x

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός ή η δημιουργία της; - Μέρος 2

375_jezis_kristus_2.jpg Σε προηγούμενη εργασία μας έγραψε τους στίχους που αποδεικνύουν τη θεότητα και η δημιουργική δύναμη του Ιησού Χριστού. Αυτά τα εδάφια δείχνουν ότι ο Ιησούς ήταν πριν από την ίδρυση του ...
Added: 10.03.2011
Απόψεις: 159385x

Κόλαση είναι λίγο - ποιο θα είναι το τέλος των πονηρών ανθρώπων;

371_existuje_peklo.jpg Πολλοί άνθρωποι φοβούνται την κόλαση και την αιώνια ταλαιπωρία. Αλλά κόλαση; Η Αγία Γραφή μιλάει για την κόλαση που είναι μόνο μέχρι την τελευταία ημέρα της αναμέτρησης έρχεται. Όταν ο Ιησούς ...
Added: 02.03.2011
Απόψεις: 209208x

El.AmazingHope.net - Πώς μπορώ να βρω τον Θεό;