El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Θεοί όνομα - γιατί ο Θεός, εσύ blasphemest και εξακολουθεί να είναι προσβλητικές;

Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

318_bozi_jmeno_na_darmo.jpg

Θεοί όνομα - γιατί ο Θεός, εσύ blasphemest και εξακολουθεί να είναι προσβλητικές;

Added: 23.01.2011
Απόψεις: 145310x
Θέματα: Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά
PrintTisk

Έξοδος 20, 7 - δεν χρησιμοποιούν το όνομα του Κυρίου του Θεού σου μάταια, για εκείνους που θα λάβει το όνομά του μάταια, ο Κύριος δεν θα αφήσει χωρίς ποινή.

Οι περισσότεροι θρησκευόμενοι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με την εντολή, και όμως έχουν στο λεξικό του, ώστε βλάσφημες λέξεις που δεν μπορούν να αντιληφθούν τους εαυτούς τους.

Ψαλμός 74, 10-11 - Πόσο καιρό, ο Θεός, μπορεί να βλασφημούν εναντίον του αντιπάλου; Θα γελάσει με το όνομά σας για πάντα; Γιατί το χέρι σου ακόμα maintainest; Μήπως το δεξί σας χέρι από την αγκαλιά του δεν πάρει;

Κάθε ένας από μας ζυγίζει το δικό του όνομα και τα ονόματα των βλάπτουν τους άλλους, τιμωρείται ως δυσφήμηση. Επομένως, γιατί το όνομα του Θεού και του Ιησού ποτέ απόλυτη τέτοιες απαξιωτικές και χωρίς σεβασμό;

Αν και δεν μπορούμε να δούμε τον Θεό, μας αποκάλυψε το όνομά του. Ίσως να πω μερικά λόγια για το θέμα; Ναι, εξαρτάται, όπως κρύβει ένα υπέρτατο ον στο σύμπαν. Ως εκ τούτου, ο Χριστός στην προσευχή του, είπε: «Αγιασθήτω το όνομά σου."

Στους βιβλικούς χρόνους το όνομα ενός ατόμου που χαρακτηρίζεται από τα γνωρίσματα προσωπικότητας. Ποιο είναι το όνομα του Θεού; Μωυσής ζήτησε από το όνομα του Θεού και πήρα την απάντηση: Έξοδος 3, 14 - Τότε ο Θεός είπε στον Μωυσή: «Είμαι αυτό που είμαι." Και πρόσθεσε: «Αυτός ο τρόπος εσείς θα μιλήσει στα παιδιά του Ισραήλ, με έστειλε για να σου είμαι». "

Εβραϊκά γράμματα JHVH - Λόρδος μεταφράζεται σημαίνει «αιώνια».

Στην Αγία Γραφή, ο Θεός μας φέρνει αντιμέτωπους με πολλά άλλα λόγια - ο Θεός, ο Παντοδύναμος, ο Κύριος, Πατήρ, Άγιο τέλεια, αλλά μας αποκαλύπτεται στον Υιό Του Ιησού Χριστό και ενεργεί επάνω μας δια του Αγίου Πνεύματος.

Ο Θεός, όμως, να τονίσω ότι είμαστε σωθεί μόνο με μία ονομασία. Πράξεις 4, 12 - σε κανένας άλλος δεν, δεν υπάρχει σωτηρία - οι άνθρωποι στον κόσμο είναι δεδομένη ένα άλλο όνομα, με τον οποίο πρέπει να σωθούμε! "

AT παντελής οποιοδήποτε όνομα, λέξη για τον Θεό, τους προφέρεται με σεβασμό και ευγνωμοσύνη! Όταν ένας από το όνομα του Θεού ανησυχίες ασεβώς και παίρνει τους πολύ σοβαρά, μια έλλειψη σεβασμού και αγάπης προς τον Θεό τον ίδιο, και τραβά μια παρόμοια ασέβεια για τους άλλους.

Όταν οι άνθρωποι είναι θυμωμένοι, δεν παίρνουν κάτι, είτε εκφράζοντας έκπληξη - τι λένε; Προφέρει το όνομα του Θεού ή οποιοδήποτε παράγωγό! Οι Εβραίοι έχουν το όνομα του Θεού σε τέτοια εκτίμηση ότι δεν είναι καλύτερα να μην προφέρεται. Οι απλοί άνθρωποι καλούν συχνά σήμερα και του οπαδού είναι συνυφασμένη κυριολεκτικά όνομα κατάχρηση του Θεού!

Δοκιμάστε ένα μικρό τεστ.

Ζητήστε από το αγαπημένο σας πρόσωπο, κάθε φορά που θα αναστατώσει, θυμωμένος ή οτιδήποτε προκαλεί έκπληξη το ότι έδωσε επίσης το όνομά σας. Θα αποκτήσουν έτσι στο δέρμα τους, όπως είναι ενοχλητικό όταν κάποιος καλεί το όνομά σας με ασέβεια και θυμό, και δεν σας καλεί πραγματικά. Ή δοκιμάστε σε τέτοιες ώρες να προφέρουν το όνομα ενός αγαπημένου προσώπου, μπορείτε να δείτε uncomprehending απάντησή του.

Δευτερονόμιο 27, 26 - "Cursed είναι εκείνοι που αποτυγχάνουν να τιμήσει και να υπάκουαν τα λόγια του νόμου αυτού,« και όλοι οι άνθρωποι απαντούν: "! Αμήν"

Έξοδος 22,27 - Δεν βέβηλος Θεού και ηγέτης του λαού του δεν κατάρα.

Ιώβ 2, 8-10 - Εργασία κάθονται στάχτες, και σκαρφάλωσε τα κομμάτια. "Θα κάνουμε ότι η ακεραιότητα του;" Είπε η γυναίκα του. "Ο Θεός Curse και πεθαίνουν!" "Μπορείτε να ακούγεται σαν μια ανόητη γυναίκα», είπε. "Έχουμε πιθανώς θα λάβουν μόνο από τον Θεό, καλό και το κακό δεν είναι;" Οχι, σε όλες τις Θέσεις Εργασίας δεν αμαρτία ούτε μια λέξη.

1 Τιμόθεο 1,20 - Ανάμεσά τους Hymenaeus και τον Αλέξανδρο, τον οποίο έχω παραδοθεί στον Σατανά, για να μάθουν να μην βλασφημίας.

Τι είδους άνθρωποι είναι τελευταία; Δεν νομίζετε, ότι είναι τώρα;

2ο Timothy 3,2-5 - Οι άνθρωποι θα αγαπούν μόνο τον εαυτό τους και τα χρήματά τους, είναι καυχησιάρηδες, αλαζόνες, βλάσφημοι, απειθείς στους γονείς, αχάριστοι, ανίερη, άκαρδοι, αδιάλλακτη, συκοφάντες, αδέσμευτο, αχαλίνωτη, ο εχθρός του καλού, προδότες , απερίσκεπτη, αγέρωχος, εραστές της ευχαρίστησης παρά τους εραστές του Θεού. Δημοσίως, έχουν ενσωματωθεί ευσέβεια, αλλά η ισχύς της θα γίνει δεκτό. Από μια τέτοια στροφή μακριά.

Ο Θεός θέλει να προφέρει το όνομά του με ένα βαθύ σεβασμό και ευγνωμοσύνη. Θέλει να επαινέσω και να τον δοξάζουμε, γιατί αξίζει και μόνο ανήκουν σ 'αυτόν τον έπαινο και το σεβασμό.

Ψαλμός 45, 18 - θα ήθελα να υπενθυμίσω το όνομά σας σε όλες τις γενιές, αν έχετε πάντα και πάντα τον έπαινο των εθνών!

Ψαλμός 52, 11 - θα επαινέσω σοι, Κύριε, για πάντα, για αυτό που κάνατε. Το όνομα σου θα βάλει την ελπίδα, γιατί είναι σπάνιο, πριν σου πιστοί!

Ησαΐας 25, 1 - Κύριε, είσαι ο Θεός μου, εκθειάζουν σοι, έπαινο το όνομά σου, γιατί έχεις πραγματικά και σίγουρα κάνει θαύματα που εσύ έχεις προετοιμαστεί.

Ψαλμός 7, 18 - Λόρδος Θα επαίνους για τη δικαιοσύνη του, το όνομα του Κυρίου θα παίξει - είναι Supreme!

Ψαλμός 30, 13 - ως εκ τούτου τραγουδώ από την καρδιά χωρίς διακοπή, Κύριε, Θεέ μου, σας επαινέσω για πάντα!

Ψαλμός 44, 9 - έχουμε prided Θεό κάθε μέρα, γιορτάζουμε ακόμα το όνομά σου!


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλικός Τα πραγματικά περιστατικά

Χριστός προειδοποιεί Ημέρα της Κρίσεως!

426_bozi_soud.jpg Η ημέρα της έλευσης του Χριστού θα είναι η ημέρα για το δικαστήριο κόσμο. Αγία Γραφή λέει:Jude 1:14-15 - Στην έβδομη γενιά από τον Αδάμ, Ενώχ, προφήτεψε γι 'αυτούς, λέγοντας: «Ιδού, ...
Added: 11.05.2011
Απόψεις: 193052x

Αυτό που εμείς πιστεύουμε - 1 Αγία Γραφή, Γραφές

104_cemu_verime_1_bible.jpg 1ος - Αγία Γραφή, ΓραφέςΗ Αγία Γραφή, Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, είναι γραμμένο το λόγο του Θεού. Δίνεται από την έμπνευση του Θεού μέσω άγιοι του Θεού, ο οποίος μίλησε ...
Added: 16.09.2010
Απόψεις: 161253x

Η υπόσχεση της νέας γης στον Αβραάμ, ο πιστός στον Χριστό

411_nova_zeme_nebe.jpg Η ημέρα της δεύτερης έλευσης του Χριστού είναι η μέρα που τελειώνει το κακό. Η ημέρα της εξαγοράς δεν είναι μόνο για τον λαό του Θεού, αλλά και για τη χώρα. ...
Added: 07.04.2011
Απόψεις: 146662x

Αντβεντιστές, ο τελευταίος των μεταρρυθμιστών της Εκκλησίας φέρουν ένα σημαντικό μήνυμα στον υπόλοιπο κόσμο

454_adventiste.jpg Η Εκκλησία των Αντβεντιστών, λέει πολλά ψέματα και μισές αλήθειες, ειδικά στις χριστιανικές δικτυακές πύλες. Ίσως επειδή αναφερόμαστε στις βασικές σημεία δογματικά ότι ο Ιησούς Χριστός δίδαξε τους αποστόλους και το ...
Added: 29.07.2011
Απόψεις: 256015x

Ποιος είναι ο Ιησούς Χριστός;

77_jezis_kristus.jpg Κέντρο ολόκληρης της Βίβλου είναι η ζωή και το θάνατο από τους μεγάλους άνδρες της παγκόσμιας ιστορίας, ο Ιησούς Χριστός. Από τη γέννησή της σε μια νέα εποχή έχει υπολογιστεί, αν ...
Added: 30.08.2010
Απόψεις: 182041x

El.AmazingHope.net - Θεοί όνομα - γιατί ο Θεός, εσύ blasphemest και εξακολουθεί να είναι προσβλητικές;