El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Ο νόμος του Θεού είναι αμετάβλητος, εξακολουθεί να είναι έγκυρη!

Αληθινή Δεκάλογος

501_bozi_zakon_je_nemeny.jpg

Ο νόμος του Θεού είναι αμετάβλητος, εξακολουθεί να είναι έγκυρη!

Added: 24.10.2011
Απόψεις: 240243x
Θέματα: Αληθινή Δεκάλογος
PrintTisk

Οι αλήθειες του Λόγου Του, ο Θεός αποκάλυψε στους ανθρώπους. Για όλους εκείνους που τις λαμβάνουν, είναι μια ασπίδα κατά της απάτης του Σατανά. Αγνοώντας αυτές τις αλήθειες, το οποίο βρίσκεται τώρα στο θρησκευτικό κόσμο τόσο διαδεδομένη, ανοίγει την πόρτα για όλα τα κακά. Οι άνθρωποι έχασαν σε μεγάλο βαθμό τα μάτια την ουσία και τη σημασία του νόμου του Θεού. Εσφαλμένη κατανόηση της φύσης και της σοβαρότητας των μόνιμων ισχύος του νόμου του Θεού οδηγεί σε λανθασμένες απόψεις της μετατροπής και αγιασμός και τα αίτια της παρακμής της ευσέβειας στις εκκλησίες. Εδώ, αναζητήστε το μυστικό, γιατί κινήσεις oživeneckých της εποχής μας ικανοποιούν το Πνεύμα του Θεού και τη δύναμη του.

Σε διάφορες εκκλησίες, οι άνθρωποι είναι γνωστοί για την ευσέβεια τους, που γνωρίζουν και ανησυχούν για το status quo. Καθηγητής Α. Edwards Πάρκο λίστες με τους κινδύνους που απειλούν σήμερα την Εκκλησία, και εύστοχα γράφει: «Μια πηγή κινδύνου είναι ότι από τον άμβωνα δεν τονίζουν το νόμο του Θεού Τον παλιό καιρό που χρησιμοποιούνται για ηχώ της φωνής της συνείδησης, ο άμβωνας. ... μεγαλύτερη κήρυκες μας έδωσε κήρυγμά τους μια μοναδική μεγαλοπρέπεια που διαμόρφωσε το Master vyzvedali νόμο του Θεού, τις εντολές του και τις προειδοποιήσεις του. επανέλαβε τις δύο μεγάλες αρχές, δηλαδή ότι ο νόμος είναι μια εκδήλωση της τελειότητας του Θεού και του ανθρώπου που αγαπά τον νόμο, δεν αγαπά το ευαγγέλιο, επειδή ο νόμος - καθώς και Ευαγγέλιο - είναι ένας καθρέφτης που αντανακλά το χαρακτήρα του Θεού Αυτό οδηγεί σε έναν άλλο κίνδυνο, που είναι να υποτιμήσουμε τη σοβαρότητα της αμαρτίας, διάδοση και φονικότητα του Η σημασία της νομοθεσίας για ανυπακοή είναι.. ευθέως ανάλογη με τη σημασία του δικαίου ...

Με την πιο πάνω κινδύνων που σχετίζονται με τον κίνδυνο να υποτιμάται η δικαιοσύνη του Θεού. Επί του παρόντος, κήρυκες τείνουν να διαχωρίσουν τη δικαιοσύνη από την καλοσύνη του Θεού, μην δραματοποιούμε την καλοσύνη του Θεού, ως αρχή, αλλά και τη μείωσή του σε απλό συναίσθημα. Αυτές οι νέες θεολογικές απόψεις χάσμα αυτό που ο Θεός συνένωσε. Ο νόμος του Θεού είναι καλό ή κακό; Είναι καλό. Στη συνέχεια, η δικαιοσύνη είναι καλό, επειδή προσπαθούν να εκπληρώσει το νόμο. Από συνήθεια υποτιμούμε δίκαιο και τη δικαιοσύνη του Θεού, από το εύρος και την θνησιμότητα του ανθρώπου ανυπακοή είναι μια εύκολη συνήθεια να υποτιμούν τη χάρη του Θεού που φέρνει συγχώρεση της αμαρτίας. "Το Ευαγγέλιο στα μυαλά των ανθρώπων να χάσουν την αξία και σημασία, και αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά πρόθυμοι να δώσουν σύντομα τη Βίβλο στην άκρη.

Πολλοί θρησκευτικοί δάσκαλοι ισχυρίζονται ότι ο Χριστός από τον θάνατό του, κατάργησε τον νόμο και ότι, εφόσον οι άνθρωποι δεν μπορούν να πληρούν τις απαιτήσεις του νόμου. Άλλοι θεωρούν το δίκαιο, ένα βαρύ φορτίο, και σε αντίθεση με δεσμευτικό νόμο έμφαση στην ελευθερία του ευαγγελίου.

Προφήτες και οι απόστολοι, ωστόσο, αξιολόγησε το ιερό νόμο του Θεού με διαφορετικό τρόπο. Δαβίδ είπε: «ελευθέρως περπατώ με τις διατάξεις των ερωτημάτων σας." (Ψαλμ. 119,45) Ο Απόστολος Ιάκωβος, ο οποίος έγραψε μετά το θάνατο του Χριστού, που ονομάζεται τις Δέκα Εντολές "το βασιλικό νόμο» και «τέλειο νόμο της ελευθερίας» (James 2.8, 1.25). Και ο John, περισσότερο από μισό αιώνα μετά τη σταύρωση, προφέρεται μια ευλογία σε εκείνους «που ενεργούν σύμφωνα με τις εντολές του, και να έχουν πρόσβαση στο δέντρο της ζωής και τις πύλες της πόλης" (Αποκ. 22,14).

Ο ισχυρισμός ότι ο Χριστός από τον θάνατό του, κατάργησε νόμο του Πατέρα Του, στερείται θεμελίωσης. Εάν ήταν δυνατόν να αλλάξει ή να καταργήσει το νόμο, τότε ο Χριστός δεν πέθανε για να σώσει την ανθρωπότητα από την τιμωρία για την αμαρτία. Ο θάνατος του Χριστού διαταράσσουν σχεδόν το νόμο, αποδεικνύει το αντίθετο, ότι ο νόμος είναι αμετάβλητος. Ο Υιός του Θεού ήρθε να "εξυψώνεται και μεγεθύνεται το νόμο» (Ησαΐας 42.21). Είπε: «Σκεφτείτε ότι δεν έχω έρθει να καταργήσει το νόμο ... μέχρι τον ουρανό και τη γη να περάσει μακριά αλλάζει απολύτως τίποτα ή μία κεραία του νόμου." (Ματθ. 5,17.18) η ίδια, ο Κύριος Ιησούς είπε: «Για να εκπληρώσει ο Θεός μου, θα σας είναι η επιθυμία μου, ο νόμος σου είναι μέσα στην καρδιά μου." (Ψαλμ. 40,8)

Ο νόμος του Θεού είναι ουσιαστικά αμετάβλητος. Είναι αποκάλυψη της θέλησης και ο χαρακτήρας του νομοθέτη. Ο Θεός είναι αγάπη και το νόμο Του είναι αγάπη. Δύο σημαντικές αρχές του δικαίου είναι η αγάπη του Θεού και την αγάπη του ανθρώπου. "Η αγάπη είναι η εκπλήρωση του νόμου." (Ρωμαίους 13:10) χαρακτήρα του Θεού είναι η δικαιοσύνη και η αλήθεια, είναι επίσης η ουσία του νόμου του Θεού. Ο ψαλμωδός έγραψε, «ο νόμος σου είναι αλήθεια ... Όλες οι εντολές σου είναι δικαιοσύνη." (Ψαλμός 119 142 172) Και ο απόστολος Παύλος είπε: «Ο νόμος είναι άγιος και η εντολή αγία, απλά και καλά." (Ρωμαίους 7:12) Ο νόμος, που αποτελεί έκφραση του πνεύματος του Θεού και το θέλημα του Θεού πρέπει να είναι εξίσου μόνιμα ως νομοθέτης.

Μετατροπή και αγιασμός άνθρωποι συμφιλιώνει με το Θεό που τους οδηγεί να συμμορφωθεί με τις αρχές του νόμου του Θεού. Στην αρχή ζούσε ένας άνθρωπος δημιουργήθηκε κατ 'εικόνα του Θεού σε τέλεια αρμονία με το χαρακτήρα του Θεού και του νόμου. Οι αρχές της δικαιοσύνης ήταν χαραγμένο στην καρδιά του. Η αμαρτία, ωστόσο, ένας άνθρωπος αποξενώνεται από τον Δημιουργό. Τότε δεν έχετε φέρει την εικόνα του Θεού. "Σωματική σκέψης (έμφαση στην αυτο) είναι εχθρική προς τον Θεό, επειδή το θέλουν είτε δεν μπορούν να υπακούουν στο νόμο του Θεού." (Ρωμ. 8,7) Πράγματι, «Ο Θεός αγάπησε έτσι τον κόσμο, ώστε έδωσε τον μονογενή Υιό Του," που μπορεί κανείς να συμφιλιωθεί με τον Θεό. Χάρη στον Ιησού Χριστό, μπορούμε και πάλι να ευθυγραμμιστεί με το Δημιουργό τους. Η ανθρώπινη καρδιά πρέπει να ενεργοποιήσετε τη χάρη του Θεού, κάποιος πρέπει να υιοθετήσει μια νέα ζωή από το Θεό. Αυτή η αλλαγή είναι μια αναγέννηση, χωρίς την οποία - όπως είπε ο Ιησούς - κανείς "δεν μπορεί να δει τη βασιλεία του Θεού."

Το πρώτο βήμα προς τη συμφιλίωση με τον Θεό είναι η καταδίκη της δικής αμαρτωλότητα του. «Η αμαρτία είναι μια παραβίαση του νόμου." «Ο νόμος έρχεται γνώση της αμαρτίας." (1 Ιωάννη 3,4? Ρωμαίους 3:20) Αν ο αμαρτωλός να μάθει την ενοχή του, πρέπει να κρίνουμε τον χαρακτήρα του με τα πρότυπα του Θεού της δικαιοσύνης. Ο νόμος είναι ένας καθρέφτης που δείχνει την τελειότητα της δίκαιος χαρακτήρας του Θεού και επιτρέπει στους ανθρώπους να αναγνωρίζουν τις ελλείψεις τους.

Ο νόμος δείχνει ο άνθρωπος τις αμαρτίες του, δεν παρέχει καμία λύση. Υπόσχεται μια ζωή υπάκουος, αλλά δείχνει ότι η μοίρα των παραβάτες είναι θάνατος. Μόνο το ευαγγέλιο του Χριστού μπορεί να ελευθερώσει ένα άτομο από την τιμωρία για την αμαρτία ή ρύπανση της αμαρτίας. Θα πρέπει να δείξει μετάνοια ενώπιον του Θεού, του οποίου το δίκαιο παραβιάζονται, και πιστεύουν στον Χριστό και αντιπροσωπευτικός θυσία του. Με τις αμαρτίες του, θα πρέπει να συγχωρεθεί », γίνεται η θεία φύση" (2 Πέτρου 1,4). Γίνεται ένα παιδί του Θεού, γιατί πήρε το πνεύμα της υιοθεσία, τη δύναμη της κλάμα, «Αββά, Πατέρα!" (Ρωμαίους 8:15)

Μπορείτε να αλλάξετε τρένα του νόμου του Θεού; Ο απόστολος Παύλος έγραψε: «Έτσι, αυτό το κενό της νομοθεσίας μέσω της πίστης Απολύτως όχι Αντίθετα, επιβεβαιώνουν νόμο;.." "Κάναμε Sin έχασαν τη ζωή τους - για το πώς μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε εκεί;" Και ο απόστολος Ιωάννης λέει: «Υπάρχει η αγάπη του Θεού να τηρούμε τις εντολές του: και οι εντολές του δεν είναι βαριές." (Ρωμαίους 3.31, 6.2, 1 Ιωάννη 5:3) Η αναγέννηση της ανθρώπινης καρδιάς ευθυγράμμιση με το Θεό, επειδή ευθυγραμμίζεται με το νόμο του Θεού. Όταν ο αμαρτωλός σε αυτόν τον τόπο, ριζικές αλλαγές, πέρασαν από το θάνατο στη ζωή, από την αμαρτία στην αγιότητα, της ανυπακοής και της εξέγερσης στην υπακοή και πίστη. Η παλιά ζωή της αποξένωσης από τον Θεό τελείωσε, άρχισε μια νέα ζωή της συμφιλίωσης, της πίστης και της αγάπης. Στη συνέχεια, "δικαιοσύνη απαιτείται από το νόμο" θα "εκπληρώσει σε εμάς που δεν διαχειρίζεται τη δική της βούληση, αλλά η θέληση του Πνεύματος" (Ρωμαίους 8:4). Μια ανθρώπινη καρδιά εκφράζει: "Πώς αγαπώ τον νόμο σου Κάθε μέρα το σκέφτομαι.." (Ψαλμ. 119,97)

«Νόμο του Κυρίου είναι τέλεια, υποστήριξης της ζωής." (Ψαλμός 19:8) Χωρίς το νόμο, δεν μπορεί κανείς να καταλάβει σωστά την καθαρότητα και την αγιότητα του Θεού, ή την ενοχή και την ακαθαρσία τους. Δεν έπεισε της αμαρτίας και δεν υπάρχει ανάγκη ότι θα πρέπει να μετανοήσει. Δεν το βλέπουν ως νόμο παραβαίνουν Θεού έχει χαθεί, και δεν συνειδητοποιούν ότι χρειάζεται το εξιλαστήριο αίμα του Ιησού Χριστού. Δεν λαμβάνει καμία ελπίδα διάσωσης βαθιά αλλαγή της καρδιάς και την τροποποίηση της ζωής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσα πολλά επιφανειακά ανεστραμμένη, έτσι ώστε η εκκλησία έρχονται τόσοι πολλοί άνθρωποι που δεν ήρθε στο Χριστό.

Στη σύγχρονη θρησκευτικά κινήματα, επίσης, διαδεδομένη παρανοήσεις σχετικά με την αφοσίωση, οι οποίες βασίζονται σε αγνοούν ή την απόρριψη του νόμου του Θεού. Αυτές οι θεωρίες είναι λανθασμένες πεποιθήσεις και επικίνδυνες πρακτικές συνέπειες. Επειδή βρίσκεται σε τέτοια μεγάλη δημοτικότητα, γεγονός που καθιστά ακόμη απαραίτητο ότι όλοι γνωρίζουν ακριβώς τι Γραφή διδάσκει γι 'αυτό.

Το Δόγμα του Αγιασμού είναι η αληθινή βιβλική. Ο Απόστολος Παύλος έγραψε στους Θεσσαλονικείς στο φύλλο εργασίας: "Αυτό είναι το θέλημα του Θεού, τον αγιασμό σου." Και προσευχήθηκε: "Ο Θεός της ειρήνης εαυτό σας αγιάσει εξ ολοκλήρου? Ας." (1 Θεσσαλονικείς 4.3, 5:23) Η Αγία Γραφή διδάσκει ξεκάθαρα τι αγιασμός είναι και πώς μπορεί να επιτευχθεί. Σωτήρας προσευχήθηκε για τους μαθητές του: «αγιάσει μέσω αλήθεια σου: σου λέξη είναι αλήθεια." (Ιωάννης 17:17) Ο απόστολος Παύλος διδάσκει ότι οι πιστοί πρέπει να «αγιαστεί από το Άγιο Πνεύμα" (Ρωμαίους 15:16). Τι έχει το Άγιο Πνεύμα; Ο Ιησούς είπε στους μαθητές του: "όταν δεν έχει έρθει, το Πνεύμα της αληθείας, θα σας οδηγήσει σε όλη την αλήθεια." (Ιωάννης 16:13) Ο ψαλμωδός έγραψε: «ο νόμος σου είναι αλήθεια." Λόγο του Θεού και των ανθρώπων Πνεύμα του Θεού εξοικειωμένοι με τις μεγάλες αρχές της δικαιοσύνης που εκφράζονται στο νόμο του Θεού. Επειδή ο νόμος του Θεού είναι "άγιος, δίκαιος και καλός» γιατί είναι μια εκδήλωση της τελειότητας του Θεού, προκύπτει ότι ο χαρακτήρας που σχηματίζεται από την υπακοή της παρούσας Πράξης πρέπει να είναι άγια. Ένα τέλειο παράδειγμα αυτής είναι η φύση του Ιησού Χριστού, ο οποίος είπε: «. Έχω κρατήσει τις εντολές του Πατρός μου" "Συνεχίζουμε να κάνουμε ό, τι τον ευχαριστεί." (Ιωάννης 15,10? 8:29) Οι οπαδοί του Ιησού, θα πρέπει να μοιάζουν με - τη χάρη του Θεού για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα του με συνέπεια προς τις αρχές του ιερού νόμου του Θεού. Αυτή είναι η βιβλική αγιασμό.

Αγιασμός γίνεται μόνο από την πίστη στον Ιησού Χριστό, τη δύναμη του Πνεύματος του Θεού εργάζεται στον άνθρωπο. Ο απόστολος Παύλος νουθετεί τους πιστούς: «Με φόβο και τρόμο να δώσει μια πράξη στη σωτηρία του, για αυτό είναι ο Θεός ο οποίος εργάζεται σε σας, ότι θέλετε και να κάνετε ό, τι του αρέσει.." (Φιλιππησίους 2,12.13) Christian εμπειρίες πειρασμούς στην αμαρτία, αλλά συνεχώς να αγωνίζονται. Αυτό χρειάζεται τη βοήθεια του Χριστού. Ανθρώπινη αδυναμία συνδέεται με τη δύναμη του Θεού και της πίστης αναφωνεί: «Δόξα στο Θεό που μας δίνει τη νίκη μέσω του Κυρίου μας Ιησού Χριστού!" (1 Κορ. 15,57)

Απόσπασμα από το βιβλίο Η μεγάλη διαμάχη - απόσπασμα από το κεφάλαιο 27 Modern κινήσεις αναβίωσης


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αληθινή Δεκάλογος

Καταργεί τη χάρη του νόμου του Θεού;

325_rusi_se_milosti_bozi_zakon.jpg Είναι αναγκαίο να διατηρηθεί Δέκα Εντολές του Θεού, Σαββάτου, δεν είμαστε κάτω από νόμο, αλλά σύμφωνα με επιείκεια; Ο Απόστολος Παύλος εξηγεί με σαφήνεια ότι ο Χριστιανός δεν είναι «δίκαιο», αλλά ...
Added: 02.02.2011
Απόψεις: 183032x

Υπόλοιπη ημέρα, Σάββατο ή Κυριακή;

60_sunday_saturday.jpg Ποια είναι η κατάλληλη ημέρα για ξεκούραση, Σάββατο ή Κυριακή?Συχνά, η ομιλία σε χριστιανικές εκκλησίες, ποια είναι η πραγματική ημέρα ανάπαυσης. Οι περισσότερες εκκλησίες, χριστιανικές ενώσεις αγιάζει Κυριακή, μόνο μια μικρή ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 633902x

7ο Αλλαγή της Καρδιάς - Πίστη και το νόμο - Ο δρόμος προς τον Χριστό

273_cesta_ke_kristu.jpg «Ποιος είναι εν Χριστώ, είναι μια νέα δημιουργία. Ποια είναι η παλιά έχει πάει, το νέο έχει έρθει" (2. Κορινθίους 5:17).Κάποιος δεν μπορεί να πει με ακρίβεια η ώρα και της ...
Added: 22.11.2010
Απόψεις: 150821x

Συνεχίστε με τη Μεταρρύθμιση του ζήλο τους προγόνους μας

520_jan_hus_kostnice_1415.jpg Πηγή φωτογραφιών: WikipediaΟλόκληρες γενιές της χώρας της Τσεχίας ήταν το κέντρο του μεταρρυθμισμένου πίστη σε όλη την Ευρώπη. Ο καθένας μας γνωρίζει ονόματα όπως Γιαν Χους και Jan Zizka. Αλλά ξέρετε ...
Added: 13.12.2011
Απόψεις: 202666x

Ποια είναι η έβδομη ημέρα της εβδομάδας είναι το Σάββατο ή την Κυριακή;

278_kalendar.jpg Τι είναι η έβδομη ημερολογιακή ημέρα Σάββατο ή την Κυριακή; Ήταν γίνει μια αλλαγή;Πολλές χώρες στην κρίση του, έχει επτά ημερολογιακή ημέρα Κυριακή. Πολλοί άνθρωποι αγνοούν ότι το Σάββατο είναι ακριβώς ...
Added: 29.11.2010
Απόψεις: 666691x

El.AmazingHope.net - Ο νόμος του Θεού είναι αμετάβλητος, εξακολουθεί να είναι έγκυρη!