El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Ο Θεός προστατεύονται οι άνθρωποι του

Εμπειρίες με το Θεό

470_buh_ochranil_svuj_lid.jpg

Ο Θεός προστατεύονται οι άνθρωποι του

Added: 24.08.2011
Απόψεις: 147894x
Θέματα: Εμπειρίες με το Θεό
PrintTisk

Deliverance Αντβεντιστές στη Χιροσίμα το 1945

Στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ήρθε στην ιαπωνική πόλη της Χιροσίμα ειδικής παραγγελίας. Αντβεντιστές, ο οποίος έζησε στην πόλη αυτή είχαν κατηγορηθεί για κατασκοπία, και ως εκ τούτου θα πρέπει να κινηθεί έξω από την πόλη. Θα μπορούσε να φέρει μαζί μια μικρή τσάντα. Μεταξύ επηρεάζονται από τον παρόντα κανονισμό προκάλεσε μεγάλη θλίψη. Πολλοί απευθύνει έκκληση προς εξουσία, άλλοι έκαναν τα άλλα μέτρα που δεν έχουν να κινηθούν. Μικρή περιουσία τους είχε έρθει στα χέρια των εχθρών τους. Αντβεντιστές φαινόταν αδύνατο πράγματα με τα οποία δεν μπορούσαν να το δεχτούν.

Το παρεκκλήσι ήταν γεμάτο και όλα τα μάτια θα μπορούσε να διαβαστεί σε όλα τα χείλη και να ακούσει την ερώτηση - γιατί είσαι ο Κύριος για μας ότι κάνει; Έτσι πέρασαν αρκετές ημέρες και πολλά μπορούν να κάνουν την άνεση ότι η ρύθμιση του να πληρούν. Αλλά αυτό δεν συνέβη. Ήρθε μια νέα παραγγελία από το Διοικητικό Συμβούλιο της πόλης. Οι απέρριψε όλες τις ενστάσεις. Μέσα σε 24 ώρες όλες τις Αντβεντιστές πρέπει να είναι έξω από την πόλη. Ισχυρό αρχές εποπτεύουν οι ίδιοι εάν μια παραγγελία έχει εκπληρωθεί και συνεπώς δεν μπορούσε να κρύψει οπουδήποτε.

Η ομάδα των πιστών που είχαν πάνω από 200 άτομα εγκαταστάθηκαν σε κατάθλιψη από την πόλη. Ένα κρύο βόρειο άνεμο δεν έχουν πρόσβαση στα πεδινά, αλλά οι εξόριστοι huddled γύρω από τη φωτιά και ακόμα φώναξε στον ουρανό - ο λόγος. Η δεύτερη μέρα πήρα μια απάντηση.

Ο καθαρός ουρανός με ένα αεροσκάφος που λίγα, ότι κανείς δεν έδωσε σημασία. Ξαφνικά άκουσε μια τεράστια έκρηξη των ατομικών βομβών που χρησιμοποιήθηκαν για να τελειώσει γρήγορα τον πόλεμο. Μια ισχυρή καταιγίδα σάρωσε ένα ανυποψίαστο ομάδα των πιστών, χωρίς να πληγωθεί. Ασθενής σεισμός που ακολούθησε, αλλά όλα ανακτηθεί. Η έκρηξη έχει προκαλέσει 100.000 θύματα, αλλά ο Θεός την προστασία των παιδιών μου.

Προσευχές της ευχαριστίας διασώθηκε ομάδα είχε ένα τέλος. Συμπληρώνεται εδώ λόγια του Ψαλμού 50.15 - Τηλεφώνησέ μου την ημέρα της θλίψη του, εγώ θα σου προσφέρουν και εσύ μου γιορτάσουμε.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα τον Αύγουστο του 1945

Από τα λίγα που εξακολουθούν να ζουν "hibakusha», δηλαδή εκείνων που επέζησαν την έκρηξη ατομικής βόμβας, υπάρχουν δύο γυναίκες που είναι μέλη της Εκκλησίας των Αντβεντιστών εκκλησίασμα στη Χιροσίμα.

Κα Cinema, η οποία είναι τώρα σχεδόν 90 χρόνια, έζησε περίπου 4 χιλιόμετρα από το επίκεντρο της έκρηξης και ως εκ τούτου, έχασε την κύρια αποτελέσματα της έκρηξης. Ως εκπαιδευμένη νοσηλεύτρια για να βοηθήσουν αυτούς καίγονται από τη θερμότητα της έκρηξης.

Σήμερα ζει σε έναν οίκο ευγηρίας που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για hibakusha, όπου λέει πάλι τραυματικές μαθητές την ιστορία του. Στην αφήγηση της, αλλά και να βρει κανένα ίχνος πικρίας. Κα Cinema μιλάει για την ελπίδα και περίπου όπως η ίδια και η κοινότητα της ήταν προστατευμένο. Μιλά επίσης για τη βοήθεια που η ίδια και η οικογένειά της ήταν σε θέση να δώσουν σε άλλους.

"Ήξερα υπόσχεση του Θεού από την Αγία Γραφή μέσα από μια σειρά πτώσεων που μου έσωσε», λέει ο κ. Cinema. «Νιώθω ότι στη ζωή μου, αυτή η υπόσχεση εκπληρώθηκε. Νομίζω ότι ο κόσμος θα σε πολλά πράγματα, αλλά πιο σημαντικό είναι απλά να ξεχάσουμε πόλεμο. Εάν η γεύση του κάθε άλλο, χέρι-χέρι και πιστεύουμε στην ειρήνη, I πιστεύω ότι φέρνει ένα ευτυχισμένο μέλλον. "

Κα Sako ήταν κατά τη στιγμή του βομβαρδισμού των ετών Χιροσίμα 17. Σε απόσταση μόλις 1,5 χλμ. από το επίκεντρο. Είπε ότι η επιβίωσή της ήταν ένα θαύμα. Η στρατιωτική πρώτες βοήθειες αρνήθηκε να την θεραπεία με το γεγονός ότι πρέπει να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν τουλάχιστον κάποια πιθανότητα επιβίωσης. Εδώ και εβδομάδες, που υποφέρουν από αναπνευστικά προβλήματα, σοβαρά εγκαύματα σε ακάλυπτα μέρη του σώματός σας, πυώδεις πληγές και τις ασθένειες από την ακτινοβολία.

«Από τότε», λέει, "πραγματικά δεν μου αρέσει ο πόλεμος. Μισώ τον πόλεμο. Δεν θέλω τα παιδιά μου εμπειρία αυτό που είχα για τον εαυτό μου. Κάνω ό, τι μπορώ για να αποφευχθεί να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο."

Μετά από αυτό όλα τα Kino και η κα Sako περάσει, θα ήταν κατανοητό, εάν ο ίδιος συμπεριφέρθηκε με τον πόνο και το θυμό. Αντ 'αυτού, είναι γεμάτα από τη συγχώρεση.

Κα Sako εξηγεί ότι στην πίστη του "να βρουν κάτι στερεό. Τα πάντα γύρω μου μπορεί να αλλάξει, αλλά πιστεύω σε ένα Θεό που δεν αλλάζει."

Παρά την τρομακτική παρελθόν κα Sako έχει ελπίδα για το μέλλον. Ισχυρισμών που έχουν σκληρύνει από την πίστη τους στο Θεό δημιουργό.

"Όταν πρωτοπήγα στην εκκλησία ... συζητήθηκε το βιβλίο της Γένεσης. Αγάπησα την ιστορία της Γένεσης, η ιστορία της δημιουργίας και ιδιαίτερα η ιδέα ότι είναι εξαιρετικές, ότι είμαστε εικόνα του Θεού. Χάρη σε όλους τους ανθρώπους που θεωρούν να είναι εξαιρετική », λέει. "Μου δίνει δύναμη. Εκτιμώ το γεγονός ότι ο Θεός είναι φίλος μου και την εκκλησία μου για βοήθεια και υποστήριξη."

Kino και η κα Sako είναι μόνο δύο από πολλούς Ιάπωνες, οι οποίοι εδώ και 60 χρόνια τοποθετείται ανεξίτηλη τη μνήμη της τραγωδίας. Ακόμα ατενίζει το μέλλον με ελπίδα και τη συγχώρεση.

Πηγή συνέντευξη με την κα Sako: http://www.casd.cz/index.php?ID=1408

Ψαλμός 55, 23 - το φορτίο σας θα επιβάλει ο Κύριος, αυτός θα φροντίσει για σας, δεν ας είμαστε ειλικρινείς ποτέ δεν πέφτουν στην λάσπη.

Ψαλμός 91, 2-7 - ο Κύριος λέει: «Εσύ είσαι καταφυγή μου, το κάστρο μου, Θεέ μου, με τον οποίο μετράνε!" Σίγουρα σας ελευθερώσει από τις παγίδες κυνηγού, το πιο βίαιο πανούκλα. Καλύψτε σου με τα φτερά τους, κάτω από τις φτερούγες του θα βρείτε την ασφάλεια ασπίδα πίστη του σας περιβάλλει! Δεν δοκάρια, εφιάλτες, ή πυραύλους, που πραγματοποιούν πτήσεις την ημέρα, πανούκλα, το σκοτάδι που σέρνεται, ακόμη και θανατηφόρα χτυπήματα την ώρα το μεσημέρι. Μετά από την πλευρά σας θα πέσουν χίλια, δέκα χιλιάδες στα δεξιά σας, αλλά σας επιτρέπει να είναι. Μόνο όταν το δείτε και μόνοι σας, θα δείτε τιμωρία απατεώνων!

Ησαΐας 41.10 - Μην ανησυχείτε - είμαι μαζί σου, μην ανησυχείτε - Είμαι ο Θεός σας. Ναι, και θα υποστηρίξει, θα ενισχύσουμε τις απλώς το δικαίωμά τους.

2ο Κορινθίους 1, 8-11 - Brothers, δεν θέλουμε να αγνοείτε την θλίψη, που για μας στην Ασία ήρθαν οι τόσο αφόρητα σκληρά και ότι έχουν σταματήσει την ελπίδα να επιβιώσουν? Μέσα που είχαμε αναμένεται στην πραγματικότητα ένας θάνατος πρόταση. Όλα αυτά συνέβησαν, βασιζόμαστε στους εαυτούς μας, αλλά στο Θεό που ανασταίνει τους νεκρούς και που μας από αυτό το θανάσιμο κίνδυνο, ακόμη και παραδίδονται δωρεάν. Ελπίζουμε σ 'αυτόν ότι θα συνεχίσουμε τη διάσωση, και όταν εμείς θα σας βοηθήσει να μαζί με τις προσευχές σας. Πολλοί θα είναι σε θέση να ευχαριστήσω τον Θεό για το δώρο που δόθηκε σε μας μέσω των προσευχών της τόσους πολλούς ανθρώπους.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Εμπειρίες με το Θεό

Η εμπειρία επουλωθεί το αγόρι από το Μπαγκλαντές

488_zkusenosti_moskala.jpg Δέκα χρόνια Yasiah παρακολουθούσαν τη μητέρα της για να καθαρίσει το πάτωμα, την προετοιμασία των τροφίμων, βάλτε μια κατσαρόλα με νερό στον ώμο του και πήγε στο χωριό και για το ...
Added: 02.10.2011
Απόψεις: 153831x

El.AmazingHope.net - Ο Θεός προστατεύονται οι άνθρωποι του