El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Exodus - Ερυθρά Θάλασσα διάβαση

Βιβλική αρχαιολογία

98_saudi_chariot_wheel.jpg

Exodus - Ερυθρά Θάλασσα διάβαση

Added: 16.09.2010
Απόψεις: 405506x
Θέματα: Βιβλική αρχαιολογία
PrintTisk
97_wheel1.jpg98_saudi_chariot_wheel.jpg99_pdvd_040-300x225.jpg100_pillar.jpg101_wpeb6.jpg102_beach.jpg113_exnuweibabridge.jpg114_exodus_kolo.jpg115_exodus_wheel.jpg116_femur.jpg123_model_more_exodus.jpg118_haas1.jpg119_hora-sinaj-mapa1.jpg120_chariot_wheel_covered_with_coral.jpg121_chariotw2.jpg122_mapa_exodu.jpg124_naprava_kola_exodus.jpg125_nuweiba-pillar_exodus.jpg126_prechod_rudeho_more_kola.jpg127_redsea6.jpg128_sinai-map.jpg129_wheel_exodus_2.jpg130_wheels.jpg

Exodus - Βιβλική διάβαση της Ερυθράς Θάλασσας λαό του Ισραήλ.

Στην Αγία Γραφή το βιβλίο της Εξόδου, θα βρείτε ένα από τα πιο συναρπαστικό ιστορίες. Αυτή η ιστορία μιλάει για την περιπέτεια των Ισραηλιτών από την Αίγυπτο στη Γη της Επαγγελίας. Σχετικά με αυτό το μακρύ ταξίδι με το Θεό μεταφερθούν Ισραηλίτες τη δύναμή του από την Ερυθρά Θάλασσα.

Μετά από μακρά χρόνια, το γεγονός αυτό βιβλική χαρτογραφήθηκαν στον Κόλπο του Σουέζ, όπου δύτες έψαξε μάταια εδώ και πολλά χρόνια, παραμένει ένας τεράστιος στρατός του Φαραώ.

Η Βίβλος λέει ότι όταν οι Ισραηλινοί ταξίδεψε στην Ερυθρά Θάλασσα ήταν ήδη από την Αίγυπτο. Σε περίπτωση που διέσχισε τον Κόλπο του Σουέζ, εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αίγυπτο στην Ερυθρά Θάλασσα διέλευσης. Αν λέτε ήταν ήδη έξω από την Αίγυπτο κατά τρόπο που θα μπορούσε να αποτελέσει Κόλπο της Άκαμπα.

Η προσεκτική μελέτη των βιβλικών και ιστορικά αρχεία της εξόδου θα σας οδηγήσει στο απέραντο Κόλπο Akabského παραλία Nuweiba.

Στον Κόλπο της Άκαμπα είναι μόνο ένα μέρος που είναι τόσο μεγάλη, ώστε θα μπορούσε να υπάρξει συγκεντρώσουν δύο έως τρία εκατομμύρια άνθρωποι. Αυτό το μέρος είναι ήδη αναφέρθηκε Nuweiba παραλία. Αυτή η παραλία είναι τόσο μεγάλη, ώστε να είναι ευδιάκριτο σε δορυφορικές εικόνες.

Αυτή η παραλία απλώνεται κατά μήκος του αναχώματος που προέβαλε, ή υποβρύχια φράγμα, που οδηγεί στην απέναντι όχθη στη Σαουδική Αραβία. Αυτό το φράγμα είναι ένα έως δύο χιλιόμετρα πλάτος. Και στις δύο πλευρές του υποθαλάσσιου φράγματος, η θάλασσα πέφτει απότομα σε βάθος ενός μιλίου. Αυτό το υποβρύχιο ανάχωμα πλαγιές μόνο έξι βαθμούς. Αυτό το μέρος είναι το ιδανικό μέρος όπου η θάλασσα θα μπορούσε να είναι άνετα υπέρβαση από τον λαό του Ισραήλ.

Το 1978 έδωσε ο Ron Wyatt και τους γιους του στην ακτή του Σινά. Ron, μετά από προσεκτική μελέτη της Αγίας Γραφής και ιστορικών κειμένων που πίστευαν ότι είναι όπου το Ισραήλ διέσχισαν την Ερυθρά Θάλασσα, ενώ φεύγουν από την Αίγυπτο.

Στην παραλία της Nuweiba, Ron βρήκαν μια φοινικική στήλη στυλ της άμμου, όπως και τους πυλώνες, που είναι εγκατεστημένοι στο Ισραήλ. Η στήλη ήταν εκ νέου στήθηκε κοντά στο δρόμο και είναι στη διάθεση του εκεί μέχρι σήμερα. Το 1984, ο Ρον βρήκε την ίδια στήλη στην απέναντι όχθη στη Σαουδική Αραβία. Βρέθηκε χαραγμένο πάνω του οι οποίες εξακολουθούσαν να διαβαστεί. Mizraim, ο θάνατος, Hedom, Γιαχβέ, Φαραώ, Solomon. Ron υπό αυτά τα δεδομένα, θεωρείται ότι αυτές οι πυλώνες του βασιλιά Σολομώντα στήθηκε μια σειρά θαυματουργική διάβαση της Ερυθράς Θάλασσας των Ισραηλιτών.

Όταν ο Ρον έδειξε αυτό πυλώνα της Σαουδικής αρχές, αμέσως απομακρύνονται και την θέση του τοποθετήθηκε σημαία. Η Σαουδική Αραβία είναι ένα πολύ κλειστό κόσμο της χώρας. Όλα τα ευρήματα που σχετίζονται με βιβλική αρχαιολογία από τον Ron Wyatt, αποκάλυψε στον κόσμο στη Σαουδική Αραβία, είναι απολύτως μυστικές.

Καταδύσεις έγιναν στο βυθό της θάλασσας, όπου υποτίθεται ότι διάβαση της Ερυθράς Θάλασσας των Ισραηλιτών. Σχετικά με την αμμώδη βυθό έχει βρεθεί πολλές κοράλλια από παράξενα σχήματα, που θυμίζει τον τροχό. Λεπτομερέστερη διερεύνηση αυτών των κοραλλιών έδειξε ότι ένας τροχός του βαγονιού flatbed. Είναι επίσης βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες του ανθρώπου και οστά αλόγων.

Σχετικά με την απέναντι ακτή της Σαουδικής Αραβίας παραλία Nuweiba βρέθηκαν πάρα πολύ συντρίμμια.

Πιο εντυπωσιακή ανακάλυψη στο βυθό της θάλασσας, που ο Ρον βρέθηκαν ήταν τρεις από τις τέσσερις επίχρυσα ζάντες. Πρέπει να είναι ένα γύρο που ήταν στη διασημότητες αυτοκίνητο. Επίχρυσα με τους τροχούς των αμαξών ήταν ιερείς ή Φαραώ. Ποιοι ανήκουν αυτές οι ρόδες του αυτοκινήτου σας ξέρουν ήδη, αλλά μπορούμε επίσης να περιλαμβάνει γύρο του Φαραώ Ramasese II. Κοράλλια δεν μπορεί να αναπτυχθεί σε χρυσό, ως εκ τούτου, παρέμεινε ένα στρογγυλό σχήμα με μια επιφάνεια χρυσού διατηρείται. Ξύλο μέσα στο επίχρισμα χρυσού ήταν σάπιο, οπότε οι τροχοί είναι υπερβολικά εύθραυστα για να τραβήξει. Ron αποφάσισε να κρατήσει τις ρόδες στο βυθό.

Site του στρατού του Φαραώ που περιγράφονται στα συντρίμμια μετά Ron Wyatt, επισκέφθηκε πολλές δύτες από πολλές χώρες, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τα ευρήματα αυτά. Το 2000, ο Δρ Lennart Möller καρολίγγεια Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, έκανε πολλές καταδύσεις σε αυτόν τον τομέα και να επιβεβαιώνει τα συμπεράσματα αυτά Ronov. Που εκδίδονται σε αυτό το βίντεο και το βιβλίο. Συμμετέχουν σήμερα στο επερχόμενη ταινία "Η έξοδος συνωμοσία.

Όλα αυτά τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι το βυθό της θάλασσας στον Κόλπο της Άκαμπα βρίσκεται πραγματικά τα ερείπια της μεγάλης στρατιάς του Φαραώ.

Ισραηλινοί πήγαν μετά την υπέρβαση της Ερυθράς Θάλασσας στο Όρος Σινά, όπου ο Μωυσής παρέλαβε τις Δέκα Εντολές του εντολές του Θεού. Επιβεβαιώσει την έξοδο θέση, είναι πλέον σαφές ότι το Όρος Σινά, δεν βρίσκεται στη χερσόνησο του Σινά. Πρέπει να βρίσκονται στη Σαουδική Αραβία, όπου ήταν πραγματικά σωστό όρος Σινά βρέθηκαν. Αυτή η ανακάλυψη και πολλοί άλλοι θα σας βοηθήσει στο επόμενο άρθρο.

Επί του παρόντος, την προετοιμασία μιας συνολικής ταινία, Η έξοδος συνωμοσία, η οποία θα είναι σύντομα σε θέατρα. Ο κόσμος θα πρέπει να αποκαλύπτεται μέσα από επιστημονικές μεθόδους, πολλά γεγονότα και στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Exodus - διάβαση των Ισραηλιτών από την Ερυθρά Θάλασσα πραγματικά συνέβη, όπως γραμμένο στη Βίβλο. Για όσους αμφιβάλλουν ότι η Βίβλος είναι η εμπνευσμένη λέξη του Δημιουργού μας, καλούνται να χρησιμοποιήσουν αυτά τα αρχαιολογικά ευρήματα για να πείσει για τα λάθη του.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλική αρχαιολογία

σπίτι και ο τάφος του Νώε

19_house_noah_4.jpg Ron Wyatt βρεθεί δύο πλάκες μνημόσυνο για τα οποία ήταν σκαλισμένα σε πέτρα, που αντιπροσώπευε το θάνατο του Νώε σε ένα πλοίο και το θάνατο της συζύγου του, για το δεύτερο ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 219080x

Θυσιαστήριο της οικογένειας του Νώε

23_noah.jpg Κοντά στο χωριό βρέθηκε βωμός Erzap της οικογένειας του Νώε. Ο βωμός χτίστηκε από την οικογένεια του Νώε μετά τον κατακλυσμό, ο οποίος θυσιάστηκε στον Θεό.Genesis 8:20 - όταν ο Νώε ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 209831x

Σόδομα και Γόμορα - μια μοναδική πολυεπίπεδη τέφρα και θείο

232_sodoma_gomora_budova2.jpg Πολλοί προσπαθούν να υποστηρίζουν, να απορρίψουν, να αμφισβητήσουν αυτά τα υπέροχα βιβλική ευρήματα. Ισχυρίζεται ότι στη φύση σε πολλά σημεία είναι καθαρή περιεκτικότητα σε θείο. Ναι, συμφωνώ με τη φύση σε ...
Added: 05.11.2010
Απόψεις: 372074x

Ανακάλυψη της βιβλικής πόλεις Σόδομα και Γόμορρα

29_1_sodom_and-gomorrah.jpg Σόδομα και Γόμορρα, βιβλικές πόλεις καταστράφηκαν από θειάφι.Ο καθένας ξέρει το γνωμικό σίγουρα Σόδομα Γόμορρα, όταν μιλάμε για κάτι πολύ ντροπή. Όταν το έκανε αυτό λέγοντας κατάγονται, προέρχονται από την τύχη ...
Added: 20.09.2010
Απόψεις: 548058x

Ανακαλύφθηκε πριτσίνια και απολιθωμένο ξύλο - Κιβωτός του Νώε

44_nyt_1.jpg Στις 16 Σεπτέμβρη 1987 αναλύθηκαν ευρήματα που εντοπίστηκαν ως (επί της αμαξοστοιχίας ξύλινα δοκάρια). Εργαστήριο Galbraith στο Tennessee Knowville δοκιμάζονται στα δείγματα αυτά. Αποτέλεσμα της ανάλυσης έδειξαν ότι το δείγμα που ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 217730x

El.AmazingHope.net - Exodus - Ερυθρά Θάλασσα διάβαση