El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Exodus - Όπως εκθέματα θα μπορούσε να επιβιώσει για 3.500 χρόνια;

Βιβλική αρχαιολογία

112_exodus_kolo.jpg

Exodus - Όπως εκθέματα θα μπορούσε να επιβιώσει για 3.500 χρόνια;

Added: 27.09.2010
Απόψεις: 177247x
Θέματα: Βιβλική αρχαιολογία
PrintTisk
112_exodus_kolo.jpg131_saudi_chariot_wheel.jpg132_exodus_wheel.jpg133_chariotw2.jpg134_chariot_wheel_covered_with_coral.jpg135_naprava_kola_exodus.jpg136_wheels.jpg137_wheel_exodus.jpg138_model_more_exodus.jpg139_exnuweibabridge.jpg

Πώς είναι δυνατόν να εκθέματα θα μπορούσε να διατηρήσει τη θάλασσα για 3.500 χρόνια μέχρι σήμερα;

Τι είναι ένα κοράλλι και όταν συμβαίνει;

Coral είναι ένα σημάδι για ορισμένα θαλάσσια cnidarians. Coral είναι ένας ζωντανός οργανισμός, η οποία από μόνη της μεγαλώνει στην αμμώδη βυθό. Χρειάζεται να αντιταχθεί obroste. Coral ανάγκες υποδοχής, στο οποίο μεγαλώνει και παίρνει το σχήμα του. Coral αυξάνεται γενικά βραχώδεις υφάλους, ναυάγια, ποικίλα αντικείμενα στο βυθό. Τα κοράλλια αποτελούν έτσι μεγάλο πυκνό ύφαλοι, τα οποία μπορούν να καλύπτουν πολλά εκτάρια.

Πώς το site, υποβρύχια φραγμό και τι είναι αυτό;

Υποθαλάσσιο φράγμα, μετά την οποία ο λαός του Ισραήλ προχώρησα προς την παραλία του Nuweiba στη Σαουδική Αραβία. Αυτό το φράγμα είναι ένα με δύο χιλιόμετρα πλάτος. Και στις δύο πλευρές αυτής της αναχωμάτων βαθέων υδάτων, η θάλασσα πέφτει απότομα σε βάθος ένα και μισό μίλι.

Το υποβρύχιο ταξίδι είναι αμμώδης, καλυμμένο με φύκια. Δεν προορίζεται για υποβρύχια υφάλους ή βράχια της. Είναι μια ιδανική τοποθεσία, ισχυρή, ευθεία και επίπεδο, μετά την οποία θα μπορούσε κανείς να περπατήσετε άνετα, αν δεν υπήρχε νερό.

Όπως έχουμε ήδη γράψει, μερικά κοραλλιογενείς διακεκομμένη πορεία, αναπτύσσονται στην αμμώδη βυθό. Ωστόσο, σε αυτά τα μέρη είναι μια αμμώδη βυθό, δεν υπάρχουν βράχια ή πέτρες, αυτό υποβρύχια κοραλλιογενείς σπαρμένος δρόμο τυχαία. Τα κοράλλια είναι διάσπαρτα σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων. Δύτες που είναι πολύ εξοικειωμένοι με την περιοχή του κόλπου της Άκαμπα, παρομοίασε αυτό τον χώρο υγειονομικής ταφής, ο τόπος όπου είχε πραγματοποιηθεί μια καταστροφή.

Τι είναι τα σωζόμενα αρχαία αντικείμενα, πώς να διατηρηθεί;

Για όλους που αμφιβάλλουν ότι μέσα στη θάλασσα εδώ και 3.500 χρόνια για τη διατήρηση ξύλινους τροχούς, τα φορτηγά τους και τα οστά.

Μήπως τους τροχούς των αυτοκινήτων, τα αυτοκίνητα, μπάζα, σκελετοί των ανδρών και των αλόγων. Φυσικά, δεν πρόκειται για τα ποδήλατα, τα αυτοκίνητα που έχουν διατηρηθεί στην αρχική του κατάσταση μέχρι σήμερα. Ξύλινα ποδήλατα, τα αυτοκίνητα, παραμένει άνθρωποι, άλογα που καλύπτονται με τα κοράλλια. Όλα αυτά τα έργα τέχνης διατηρούνται τα κοράλλια ως οικοδεσπότες.

Coral ξύλο που καταναλώνονται την πάροδο του χρόνου, αλλά πήρε τη μορφή αυτών των αντικειμένων. Έχουν διατηρηθεί, οι τροχοί σχήμα, βαγόνια, και με τη μορφή των κοραλλιών σκελετούς. Τα αντικείμενα αυτά, τα υπολείμματα του στρατού του Φαραώ, είναι διάσπαρτα σε όλη την υποθαλάσσια διαδρομή μέσω του οποίου περνά ο λαός του Ισραήλ. Coral μας επιτρέψει να δούμε το στρατό του Φαραώ Ramasese ΙΙ, ο οποίος πέθανε στον Κόλπο της Άκαμπα στην δίωξη του λαού του Ισραήλ.

Άλλα έργα τέχνης που έχουν επιζήσει είναι τρία από τα τέσσερα επιχρυσωμένο ζάντες. Coral δεν μπορεί να αναπτυχθεί σε χρυσό, ως εκ τούτου, παρέμεινε στρογγυλό σχήμα με διατήρησε μια επιφάνεια χρυσού. Το ξύλο μέσα στο επίχρισμα χρυσού ήταν σάπιο, έτσι ώστε οι τροχοί είναι πολύ εύθραυστα για να εξαγάγετε.

Μαρτυρία για σήμερα, βρίσκοντας την ιστορία αυτού του κόσμου.

Τα ευρήματα στο βυθό του Κόλπου της Άκαμπα, μαρτυρεί αυτή την ημέρα σε όλους μας για την αυθεντικότητα της βιβλικής ιστορίας. Το θαύμα του Ισραήλ διάβαση της Ερυθράς Θάλασσας, οι άνθρωποι πραγματικά έγινε, καθώς η Αγία Γραφή που περιγράφει. Η Αγία Γραφή είναι ένα βιβλίο εμπνευσμένο από το Θεό, το δημιουργό μας.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Βιβλική αρχαιολογία

Exodus - Ερυθρά Θάλασσα διάβαση

98_saudi_chariot_wheel.jpg Exodus - Βιβλική διάβαση της Ερυθράς Θάλασσας λαό του Ισραήλ.Στην Αγία Γραφή το βιβλίο της Εξόδου, θα βρείτε ένα από τα πιο συναρπαστικό ιστορίες. Αυτή η ιστορία μιλάει για την περιπέτεια ...
Added: 16.09.2010
Απόψεις: 405506x

Exodus - Αγία Γραφή αναφέρεται Pihahiroth και Baalzephon

169_pichirot_tarabeen.jpg PiHahiroth και BaalZephonNuweiba είναι ένα αρκτικόλεξο για Nuwayba'al Muzayyinah στα αραβικά, που σημαίνει "ανοιχτό Μωυσής νερό. Μπορείτε να δείτε τη γκαλερί στον χάρτη, που δείχνει την πλήρη ονομασία του εν λόγω ...
Added: 08.10.2010
Απόψεις: 256842x

σπίτι και ο τάφος του Νώε

19_house_noah_4.jpg Ron Wyatt βρεθεί δύο πλάκες μνημόσυνο για τα οποία ήταν σκαλισμένα σε πέτρα, που αντιπροσώπευε το θάνατο του Νώε σε ένα πλοίο και το θάνατο της συζύγου του, για το δεύτερο ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 219080x

Ελλιμενισμός και ρυμούλκηση μενταγιόν πέτρες - Κιβωτός του Νώε

11_anchors_stone.jpg Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Κιβωτού του Νώε, το καλοκαίρι του 1977, Ron Wyatt, βρήκε τους γιούς του πολλές μαζικές αρχαίες πέτρες. Οι διαπερνούν Οι πέτρες αυτές, είναι η άγκυρα πέτρες. ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 213948x

Ανακαλύφθηκε πριτσίνια και απολιθωμένο ξύλο - Κιβωτός του Νώε

44_nyt_1.jpg Στις 16 Σεπτέμβρη 1987 αναλύθηκαν ευρήματα που εντοπίστηκαν ως (επί της αμαξοστοιχίας ξύλινα δοκάρια). Εργαστήριο Galbraith στο Tennessee Knowville δοκιμάζονται στα δείγματα αυτά. Αποτέλεσμα της ανάλυσης έδειξαν ότι το δείγμα που ...
Added: 22.07.2010
Απόψεις: 217730x

El.AmazingHope.net - Exodus - Όπως εκθέματα θα μπορούσε να επιβιώσει για 3.500 χρόνια;