El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Τέλος του κόσμου το 2012, οι Μάγια και το ημερολόγιο τους;

Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;

74_mayan-calander.jpg

Τέλος του κόσμου το 2012, οι Μάγια και το ημερολόγιο τους;

Added: 14.01.2011
Απόψεις: 370556x
Θέματα: Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;
PrintTisk

Για να είναι καταστροφικό τέλος του κόσμου μέχρι το 2012; Ή μήπως η μετάβαση σε νέα εποχή, πνευματικά κοινωνία; Τα γεγονότα αυτά αληθινό ή φανταστικό, της απάτης και της εξαπάτησης;

Ημερομηνία πλησιάζει, από την οποία πολλοί άνθρωποι θεωρούν την σέρνεται. Η ημερομηνία αυτή είναι 21 του Δεκεμβρίου του 2012, όταν η αρχαία ημερολόγιο τελειώνει εξαφανιστεί πολιτισμό των Μάγια.

Σε αυτό το άρθρο θα εξηγήσω τι η Βίβλος μας λέει για το τέλος του κόσμου, και αν η Μάγια προφητεία μπορεί να αναφέρεται το πραγματικό τέλος του κόσμου, ή είναι απλά μια ψευδαίσθηση.

Πολιτισμό των Μάγια χρονολογείται περίπου από το 2000 π.Χ. έως 1541 μ.Χ. μια μυστηριώδη αρχαία των Μάγιας λαούς της Κεντρικής Αμερικής. Σημειώνεται στο έδαφος Yucatan Peninsula, όπου είναι σήμερα το Μεξικό και τη Γουατεμάλα. Διακρίθηκε ιδιαίτερα στα μαθηματικά και την αστρονομία.

Μάγια προφητεία ιδρύθηκε με βάση το σύστημα το ημερολόγιό τους. Η Μάγια σύστημα βασιζόταν κυρίως στην μελέτη της σχέσης μεταξύ των κινήσεων των ουρανίων σωμάτων και των αλλαγών στην ανθρώπινη κοινωνία.

Σύμφωνα με την Μάγια κύκλο ημερολόγιο τελειώνει σήμερα, ανθρώπινος πολιτισμός, 21 Δεκεμβρίου 2012. Στη συνέχεια, η ανθρωπότητα θα εισέλθει σε μια εντελώς νέα πολιτισμού, η οποία είναι ασύγκριτη με την τρέχουσα πολιτισμό. Την ημέρα του το χειμερινό ηλιοστάσιο, ο ήλιος σε συνδυασμό με το κομβικό σημείο της Γαλαξιακό ισημερινό και τη διαδρομή του ήλιου. Δημιουργεί ένα «ουράνιο πύλη" στο "σκοτάδι σχισμάδα" Milky Way, το οποίο για τη Γη μοιάζει με την κίνηση "την πόρτα για τον ουρανό."

Πολλοί υποστηρίζουν ότι στο τέλος του κύκλου των Μάγια το 2012, θα σημάνει τη φυσική καταστροφή της Γης από τις φυσικές καταστροφές. Μάγια προφητεία αλλά κηρύσσει την έναρξη μιας νέας περιόδου του πολιτισμού. Ανθρωπότητα θα αναγκαστεί από τις περιστάσεις να κατανοήσουν ότι η σημερινή υλιστική κοινωνία των καταναλωτών πρέπει να αντικατασταθεί από την καλλιέργεια, πνευματικά εντελώς ισότιμο καθεστώς για όλους τους ανθρώπους.

Υπάρχουν άλλες προφητείες για το τέλος του κόσμου που μοιάζουν Μάγιας?

Τέλος του κόσμου κατά την περίοδο αυτή ασχολείται με πολλά άλλα προφητείες που καθοδηγούν τους ανθρώπους στην τρομοκρατία. Αυτές είναι οι προφητείες των μάντεις σε διαφορετικά χρονικά σημεία του κόσμου. Προφητείες του Nostradamus, η Σίβυλλα, Baba Vanga, η προφητεία του Αγίου Μαλαχία του τελευταίου Πάπα, προφητικό βιβλίο του κινεζικού Ι Ching. Ακόμη και το πρόγραμμα του Διαδικτύου, το οποίο συλλέγει δεδομένα από ένα παγκόσμιο internetu.WEB-BOT έργο, προφητεύει ότι περίπου το έτος 2012 θα είναι το πιο φυσικές καταστροφές.

Οι διάφορες προφητείες για το τέλος του κόσμου, αναφορικά με τα γεγονότα γύρω από το έτος 2012 είναι πράγματι πολλά.

Υπάρχει κάποια αλήθεια στην Μάγιας προφητείες και το άλλο, ή είναι απλά μια ψευδαίσθηση?

Για να είναι σε θέση να κατανοήσουν τη βιβλική προοπτική για την Ημέρα της Κρίσεως, γι 'αυτό πρέπει πρώτα να εξηγήσουμε τι δυνάμεις που εξουσιάζουν τον κόσμο. Το κακό, το οποίο αντιπροσωπεύει το Σατανά. Αγάπη και καλοσύνη που είναι ο Θεός, ο Δημιουργός αυτού του κόσμου.

Ο Σατανάς ήθελε να είναι ίσος με τον Θεό και μια εξέγερση στον ουρανό, πετάχτηκε με τις άλλες έκπτωτοι άγγελοι σε αυτόν τον κόσμο. Μαγευτεί από τους πρώτους ανθρώπους Αδάμ και την Εύα, και έφερε έτσι αμαρτία σε αυτόν τον κόσμο. Έφερε σε αυτό τον κόσμο, οργή, πόνος, οργή, το μίσος, την απληστία, εγωισμός, η υπερηφάνεια, η οποία εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και τον κάνει μεγάλη ευχαρίστηση.

Αποκάλυψη του Ιωάννη 12,7-9 - Ο αγώνας έγινε ουρανό: Μιχαήλ και οι άγγελοί του πολέμησαν εναντίον του δράκου. Και ο δράκος πολέμησε και οι άγγελοί του, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να κάνει. Ο ουρανός δεν βρέθηκε για τους αντ 'αυτού, και το μεγάλο δράκο - ότι παλιά φίδι, το οποίο ονομάζεται Διάβολος και ο Σατανάς, ο οποίος εξαπατά ολόκληρο τον κόσμο - ανατράπηκε. Τον πέταξαν κάτω στη γη και τους αγγέλους του πετάχτηκαν έξω μαζί του.

Ο Θεός μας αγαπάει τόσο πολύ που θέλουμε να αφήσουμε στο έλεος του Σατανά όλεθρος. Έστειλε στον κόσμο το μοναδικό του γιο, ο οποίος ανέλαβε ο ίδιος μετά τις αμαρτίες μας. Πέθανε για μας και πέθανε για τις αμαρτίες για τις οποίες θα πρέπει να μου υποφέρει. Μέσω του Ιησού Χριστού μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο πίσω στο σπίτι, όπου δεν θα έχει θυμό και την οργή. Η πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό έχει κερδίσει από το θάνατο του Ιησού Χριστού πάνω στο Σταυρό, πάνω από 2.000 χρόνια πριν.

Όταν νικήθηκε από το κακό, γιατί ο κόσμος εξακολουθεί να συμβαίνει;

Αυτός ο κόσμος είναι ένα θέατρο για ολόκληρο το σύμπαν, κάθε πλάσμα μπορεί να δει πόσο αηδιαστικό είναι αμαρτία. Ολόκληρο το σύμπαν παρακολουθούν με έκπληξη, την τελική γεγονότα σε αυτόν τον κόσμο. Δεν είναι στον ουρανό, πριν η διαφορά αυτή του συναντήθηκε με το κακό. Είμαστε ένα βιβλίο ολόκληρο το σύμπαν, κάθε πλάσμα που βλέπουν, το αποτέλεσμα της ανυπακοής. Κοιτάξτε γύρω σας, παντού γύρω μας μόνο τη βία, δολοφονίες, χάος, πολέμους, καταστροφές, ασθένειες, την απληστία, τον εγωισμό και υπερηφάνεια. Το αποτέλεσμα της ανυπακοής είναι ο θάνατος.

Ο Θεός είναι αγάπη, η αγάπη είναι η ελευθερία και η ελευθερία της σκέψης. Κάθε ον έχει απεριόριστη ελευθερία. "Όταν ο Θεός τον Σατανά όριο, όλα τα πλάσματα θα υπάκουε τον Θεό από τον φόβο και όχι την αγάπη. Έτσι, ο κόσμος είναι αφήσει στο έλεος του Σατανά με το θυμό, μέχρι την ανομία αυτού του κόσμου είναι εκδηλώθηκε πλήρως. Μέχρι την τιμωρία φτάσει στον ουρανό. Τότε έρχεται το τέλος και το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού.

Η Αγία Γραφή μας δείχνει τα σημεία που θα προηγηθεί το τέλος της ιστορίας μας. Αυτά τα σημάδια και βιβλική προφητεία είναι όντως πληρούνται. Το τέλος της ιστορίας αυτού του κόσμου και τον ερχομό του Κυρίου Ιησού Χριστού θα δούμε άσπρη μέρα.

Αγία Γραφή λέει για ηθική εξαχρείωση της ιστορίας της ανθρωπότητας από το τέλος του κόσμου.

2ο Timothy 3,1-5 - Βεβαιωθείτε ότι κατά τις τελευταίες ημέρες δύσκολες στιγμές θα συμβεί. Οι άνθρωποι θα αγαπούν μόνο τον εαυτό τους και τα χρήματά τους, οι boasters, αλαζονική, υβριστικό, απειθείς στους γονείς, αχάριστοι, ανίερη, άκαρδοι, αδιάλλακτη, συκοφάντες, αδέσμευτο, αχαλίνωτη, ο εχθρός του καλού, προδότες, απρόσεκτος, επηρμένος, εραστές της ευχαρίστησης και όχι λάτρεις του Θεού. Δημοσίως, είναι προσωποποιημένη ευσέβεια, αλλά αρνείται την εξουσία της. Από την εν λόγω στροφή μακριά.

Πόλεμος, εξεγέρσεις, καταστροφές, την πείνα και τη δυστυχία σε αυτόν τον κόσμο ήταν πάντα. Ναι, συμφωνώ με πολλά, αλλά μερικές φορές όλες αυτές τις καταστροφές, με τη μία σε τέτοιες ποσότητες;

Matthew 24,6-8 - Όταν ακούτε το θόρυβο του πολέμου και των εκθέσεων των πολέμων, δείτε ότι εσείς ανησυχείτε. Θα πρέπει να έρθει, αλλά ακόμα δεν θα τελειώσει. Έθνος θα αυξηθούν κατά έθνος, και βασιλεια επι βασιλειαν, και σε διάφορους τόπους λιμοί σεισμοί και ξεσπούν. Όλα αυτά είναι μόνο η αρχή της γέννησης τύψεις.

Λουκ 21,9-11 - Όταν ακούτε των πολέμων και των tumults, μην πανικοβληθείτε. Πρέπει να πραγματοποιηθεί, αλλά αυτό δεν είναι το τέλος. "Τότε τους είπε:« Έθνος θα αυξηθεί κατά έθνος, και βασιλεια επι βασιλειαν. Θα είναι μεγάλη σεισμοί σε διάφορα σημεία θα υπάρξει λιμούς και λοιμό και την τρομοκρατία, θα έρθουν και τα μεγάλα σημεία από τον ουρανό.

Μέχρι σήμερα, το Ευαγγέλιο μπορεί να μεταδοθεί στον κόσμο. Κατά τον χρόνο των μέσων ενημέρωσης, το Διαδίκτυο εξαπλώνεται το Ευαγγέλιο των κεραυνών.

Ματθαίος 24,14 - Αυτό το ευαγγέλιο της βασιλείας θα κηρυχθεί σε όλο τον κόσμο για μια περίεργη μαρτυρία όλων των εθνών. Και τότε θα έρθει το τέλος.

Αγία Γραφή μας λέει ότι, κατά το τέλος της παρακμής της πίστης και της θρησκείας. Γιατί σήμερα είναι τόσο μάθησης και των θρησκευτικών πεποιθήσεων; Γιατί τόσες πολλές εκκλησίες;

2ο Timothy 4,3-4 - ο χρόνος που θα έρθει όταν οι άνθρωποι δεν θα ανεχθεί τη χρηστή δόγμα, αλλά θα ανταποκριθεί στην προτίμηση σας γύρω από τους καθηγητές που θα διεγείρουν τα αυτιά τους. Γυρίστε μακριά αυτιά τους από την αλήθεια και να καταφύγει σε μύθους.

1 Timothy 4.1 - Πνεύμα λέει ξεκάθαρα ότι τον τελευταίο καιρό, μερικοί άνθρωποι αφήνουν την πίστη για να ακολουθήσει την περιπλάνηση πνεύματα και δαιμονικές διδασκαλίες.

Ο Σατανάς γνωρίζει πολύ καλά ότι η ιστορία του χρόνου αυτού του κόσμου είναι καταδικασμένη. Είχε ηττηθεί, όπως έχουμε ήδη γράψει. Νικήθηκε από τον θάνατο του Ιησού για μας. Πίστης στον Ιησού Χριστό μπορούμε να απελευθερωθούμε από την εξουσία του Σατανά. Ο Σατανάς δεν μπορεί να αποκλείσει πλήρως αυτόν τον κόσμο και να εκτελέσει το σχέδιό του.

Ο Σατανάς έχει υπογράψει ο έτοιμη για το τέλος της ιστορίας αυτού του κόσμου να εξαπατήσει ολόκληρο τον κόσμο. Ο Σατανάς γνωρίζει το χρόνο του εξαντλείται και ως εκ τούτου, επιδεινώνει το κακό, ψεύδος, να εξαπατήσει όλους τους ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο.

Τώρα πίσω στο Μάγιας προφητείες. Σύμφωνα με την αρχαία των Μάγιας πρόβλεψη ότι, όπως γράψαμε, η μόνη ταλάντευση κόσμο σε μια νέα φάση, την ηλικία του Υδροχόου. Ανθρωπότητα θα τεθεί σε ένα εντελώς νέο πολιτισμό, που είναι ασύγκριτη με την τρέχουσα. Οι άνθρωποι θα ζουν πνευματικά, θα στερεώνεται στο ακίνητο.

Ας κηρύξουμε ποιες άλλες κατευθύνσεις που ακολουθούν τα μεγάλα πλήθη.

Κηρύττει ό, τι η Νέα Εποχή; Σύμφωνα με το κίνημα του 2000, η ανθρωπότητα εισήλθε στην εποχή του Υδροχόου, και φέρνει μαζί της η νέα τάξη της ανθρώπινης κοινωνίας και της θρησκείας. Κίνημα φιλοδοξεί να γίνει μια νέα παγκόσμια ιδεολογία, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει μια συνολική κατανόηση του κόσμου και του πολιτισμού μας. Επιδιώκει μια συγχώνευση των διαφορετικών θρησκειών και φιλοσοφικών ρευμάτων.

Η λεγόμενη Μαιτρέγια ο Χριστός, που σύμφωνα με Benjamin Creme σύντομα θα αποκαλύψει στον κόσμο. Κηρύττει τη μετάβαση σε μια νέα εποχή του Υδροχόου, γεμάτη γαλήνη και ηρεμία. Οι άνθρωποι δεν θα είναι ουσιαστικά βασίζονται, όλα της αφθονίας και της ευημερίας.

Τι επιδιώκει η Καθολική Εκκλησία, της οποίας η διδασκαλία δεν ταιριάζουν με την Αγία Γραφή; Ενωθείτε θρησκείες σε όλο τον κόσμο έχουν έναν αρχηγό τον Πάπα. Την αποκατάσταση της ειρήνης και της δικαιοσύνης σε όλο τον κόσμο.

Αυτό που ο κόσμος ζητεί μια παγκόσμια δρώμενα σε αυτόν τον κόσμο; Ενώσει ολόκληρο τον κόσμο. Να δημιουργηθεί μια νέα παγκόσμια τάξη.

Όλες οι σημείο οδηγίες για την ενοποίηση και την παγκόσμια ειρήνη και τη δικαιοσύνη. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί μόνο πλάσμα που μπορεί να εκθαμβωτικά σε όλο τον κόσμο.

Η Βίβλος μας λέει ότι στο τέλος της ιστορίας αυτού του κόσμου έρχεται από τις μεγαλύτερες απάτες και αποπλάνηση από τον Σατανά όταν το έκανε. Προσπαθεί να μιμηθεί τον ερχομό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, για να τον ακολουθήσουν και να τον προσκυνήσουν ολόκληρο τον κόσμο.

2ο Θεσσαλονικείς 2,3-12 - Ας κανένας άνθρωπος δεν εξαπατούν με οποιονδήποτε τρόπο. Πριν έρθει αυτή η μέρα, πρέπει να προέρχονται από τον Θεό αποφευχθούν. Πρέπει να φαίνεται ότι το κακό και καταδικάζω, οι οποίοι θα αντισταθούν και να υψώσει τον εαυτό του πάνω από όλα όσα λέγονται και τι είναι ο Θεός λατρεύεται. Εγκατασταθούν ακόμη και σε ναό του Θεού και φέρει το όνομα του Θεού! Δεν θυμάμαι πώς σας είπα όταν ήμουν ακόμα μαζί σου; ...

... Ξέρεις τι τον εμποδίζει ακόμα - μπορεί στην πραγματικότητα να συμβεί μέχρι εκείνη τη στιγμή. Τα μυστικά της ασέβεια αλλά δουλεύει, απλά περιμένοντας να εξαφανιστεί από το φράγμα. Όπου φαίνεται ότι ο κακός, ο Κύριος Ιησούς να τον καταστρέψω την πνοή του στόματός του, καταστρέφει του φωτεινά όπως φτάνει. Κατά την έλευση των ασεβών θα γίνουν δραστηριότητα του Σατανά, το σύνολο των ψευδών της εξουσίας, σημεία και τέρατα. Με όλη την φαυλότητα θα εξαπατήσει όσους κατευθύνονται στον όλεθρο, γιατί αρνήθηκε να αγαπούν την αλήθεια, η οποία είναι σε θέση να αποθηκεύσετε. Συνεπώς, ο Θεός δίνει αυταπάτη να πιστεύουμε έλεος ψέματα. Έτσι ώστε να καταδικαστεί όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η αλήθεια, αλλά έχουν βρει απόλαυση στην ατιμία.

Λουκ 17,23-24 - Αν στη συνέχεια να πω, «Εκεί» ή, «Εκεί», δεν πάει πουθενά και για κανέναν να παντρευτεί. Όπως και όταν τα φώτα αστραπής το τοπίο από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη, οπότε θα τον Υιό του ανθρώπου στην εποχή του.

Λουκ 21,8 - "Να είστε προσεκτικοί για να μην οδηγηθούν σε στραβούς δρόμους", είπε. "Πολλοί θα έρθουν στο όνομά μου, λέγοντας, εγώ είμαι ο Μεσσίας!" και, Έφτασε η ώρα! "Μην πας μετά από αυτά.

Matthew 24,4-5 - ο Ιησούς τους απάντησε: «Προσέξτε ότι κανένας άνθρωπος δεν σας εξαπατήσουν. Πολλοί θα έρθουν στο όνομά μου, λέγοντας, εγώ είμαι ο Μεσσίας" και θα παραπλανήσουν πολλούς.

Ματθαίος 24,23-28 - Εάν είχατε πει κάποιος, Ιδού, ο Μεσσίας είναι εδώ! »Ή,« Να τος! "Το πιστέψει. Άνοδος είναι ψευδείς μεσσίες και ψευδοπροφήτες, και θα κάνει μεγάλη θαύματα και θαύματα, οπότε θα φέρει (αν είναι δυνατόν), ακόμη και τους εκλεκτούς. Ιδού, εγώ σας είπα προηγουμένως. Αν σας πουν: «Κοιτάξτε, είναι στην έρημο! "Δεν πάω, ή να πούμε:« Ιδού, η μυστική θέση, «δεν πιστεύω.

Γνωρίζουμε πλέον ότι είμαστε ένα μεγάλο πειρασμό του Σατανά είναι έτοιμη. Θα είναι ψευδής μεσσίες, θα πρέπει να μιμηθούν τον ερχομό του Ιησού Χριστού.

Πλησιάζοντας η Αγία Γραφή είναι πραγματικά γραπτή, στην πραγματικότητα μέχρι το 2012; Δεν λέω ότι η Βίβλος πράγματι συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Αυτό που είναι σαφές είναι ότι πρέπει κανείς να χάσει. Αν κάτι θα συμβεί κατά την περίοδο γύρω στο 2012, θα είναι παραπλάνησης και της απάτης, η οποία δημιούργησε ο δράκος, το φίδι αρχαίο, που είναι ο διάβολος και ο σατανάς.

Ας δούμε τι η Βίβλος λέει σχετικά με την πραγματική ερχομό του Ιησού Χριστού. Ποια θα είναι πάνω του και το αν η ανθρωπότητα θα γνωρίζουν εκ των προτέρων.

Η Βίβλος μας λέει ότι η ώρα ούτε η ημέρα της άφιξης του Κυρίου Ιησού Χριστού, κανείς δεν θα γνωρίζουν εκ των προτέρων.

Μαρκ 13,32-33 - Η ημέρα και ώρα κανείς δεν ξέρει - ούτε οι άγγελοι στον ουρανό, ούτε ο Υιός, ο Πατέρας. Να είστε προσεκτικοί ρολόι. Δεν ξέρω όταν έρθει η ώρα.

1 Θεσσαλονικείς 5,1-3 - Οι ώρες και μέρες δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα, αδελφοί μου. Ίδιοι γνωρίζουν καλά ότι η ημέρα του Κυρίου θα έρθει σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα. Όταν οι άνθρωποι θα έλεγαν: "Ειρήνη! Ασφάλεια» αποτελεί έκπληξη ξαφνικά μοίρα, λες και ο πόνος θα έρθει έγκυος, και δεν θα διαρρεύσει.

Ματθαίος 24,37-39 Ωστόσο, όπως στις ημέρες του Νώε, έτσι πρέπει, επίσης, η παρουσία του Υιού του ανθρώπου. Όπως και κατά τις ημέρες πριν από τον κατακλυσμό έτρωγαν και κατανάλωσης, που να συνδυάζει και να δώσει στο γάμο μέχρι την ημέρα που ο Νώε εισήλθε στην κιβωτό, και δεν παρατήρησαν τίποτα μέχρι την πλημμύρα ήρθε και απαλλάχθηκαν από όλες, γι 'αυτό θα είναι η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.

Γνωρίζουμε πλέον ότι κανείς δεν θα γνωρίζει εκ των προτέρων τις ημερομηνίες άφιξης του Κυρίου Ιησού Χριστού. Ας δούμε πώς θα μοιάζουν έρχονται σε αυτή τη λαμπρή ημέρα, περιγράφει η Βίβλος. Αγία Γραφή γράφει για την απίστευτη ομορφιά και τη δόξα, και κάθε μάτι θα τον δει. Θα είναι κάτι το αδιανόητο και όμορφο. Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ή όχι αμφιβολία!

Ματθαίος 24,27 - Η έλευση του Υιού του Ανθρώπου έρχεται σαν αστραπή - φώτισαν τον ουρανό από τα ανατολικά προς τα δυτικά.

Ματθαίος 24,30-31 - τότε ο ουρανός θα εμφανιστεί το σημείο του Υιού του ανθρώπου και, στη συνέχεια και όλες οι φυλές της γης κλαίνε και να δουν τον Υιό του ανθρώπου έρχονται τα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα. Και θα στείλει τους αγγέλους του με δυνατή τρομπέτα, και θα μαζέψουν τους εκλεκτους αυτου εκ των τεσσαρων σημεία του ορίζοντα, από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη.

Mark 13,26 - τότε δουν τον Υιό του ανθρώπου έρχονται σε σύννεφα με μεγάλη δύναμη και τη δόξα.

Λουκ 17,24 - Όπως και τα φώτα αστραπής το τοπίο από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη, οπότε θα τον Υιό του ανθρώπου στην εποχή του.

1 Θεσσαλονικείς 4,16-18 - Θα ακούσετε ένα ξεσηκωτικό εντολή, τη φωνή του αρχαγγέλου και το ατού του Θεού, ο Κύριος ο ίδιος θα κατεβεί από τον ουρανό και η πρώτη φορά που οι νεκροί εν Χριστώ θα αυξηθεί. Ζούμε μαζί τους αλιεύονται στα σύννεφα για να συναντήσουμε τον Κύριο, τότε θα είμαστε με τον Κύριο για πάντα. Ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλο με αυτά τα λόγια.

Αποκάλυψη 1,7 - Ιδού, έρχεται με τα σύννεφα και κάθε μάτι θα τον δει, ακόμη και εκείνους που τον διαπέρασε. Όλες οι φυλές της γης γι 'αυτόν να κλαίει. Ναι, αμήν.

Θυμηθείτε, δεν το θέμα αυτό, έχετε την ευκαιρία να επιβιώσει, μέσω της πίστης στον Ιησού Χριστό. Του σεβασμού των ανθρώπινων παραδόσεων, κανονισμούς, τις δεισιδαιμονίες και τους μύθους σίγουρα δεν θα βρει σωτηρία. Αναζήτηση της αλήθειας στο παλαιότερο βιβλίο, που ονομάζεται Αγία Γραφή.

Θυμηθείτε εκείνη την ημέρα ή την ώρα ο κόσμος δεν θα γνωρίζει, κανείς δεν θα. Αλλά περιλαμβάνονται στην προφητείες Αγία Γραφή σε ποιο κράτος του κόσμου και της κοινωνίας. Η Αγία Γραφή λέει ποιο είναι το σημείο της ερχομό του Ιησού Χριστού θα προηγηθεί. Πιστεύουμε όλα αυτά τα σημεία και τις προφητείες βιβλική εκπληρωθεί. Το τέλος είναι πραγματικά πολύ κοντά.

Ετοιμαστείτε για αυτό!


Όταν το επόμενο βήμα; - Σχετικά με αυτό το θέμα

Προσεγγίζοντας το δικαστήριο του Θεού - ετοιμαστείτε!

303_bozi_soud_milenium.jpg Πολλοί άνθρωποι θα ζουν διαφορετικά, αν συνειδητοποιήσει ότι η ζωή τους κάποια μέρα θα κριθεί από τη δοκιμασία. δικαστήριο του Θεού είναι ένα τόσο σημαντικό γεγονός ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει ...
Added: 04.01.2011
Απόψεις: 182088x

Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Τέλος του κόσμου 2012 προφητεία;

Millennium - χιλιετής βασιλεία

305_milenium_tisicilete_kralovstvi.jpg Η χιλιετής βασιλεία είναι γραμμένο μεγάλη σύγχυση και αυταπάτες. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η χιλιετής βασιλεία είναι ήδη εδώ στη γη, αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι ακόμα να έρθει. Για ...
Added: 07.01.2011
Απόψεις: 198232x

Βίντεο - Η τελευταία περίπτωση, το τέλος του κόσμου σύμφωνα με την βιβλική προφητεία

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Doug Batchelor - The Final Εκδηλώσεις του Bible ProphecyΡίξτε μια ματιά σε αυτό το έγγραφο, οι οποίες είναι Doug Batchelor παρουσιάζει γεγονότα που θα προηγηθεί το τέλος του κόσμου. Οι εκδηλώσεις ...
Added: 03.09.2010
Απόψεις: 326222x

Μπορούμε να καθοριστεί η ημερομηνία λήξης του κόσμου και τον ερχομό του Ιησού Χριστού;

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Πρόσφατα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των ανθρώπων που συνειδητοποιούν ότι η έλευση του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού είναι πολύ κοντά. Οι άνθρωποι σκέφτονται, μελετώντας προφητεία και προσπαθώντας να διακρίνουν διαφορετικά σημάδια, αν ...
Added: 09.10.2011
Απόψεις: 247482x

Δοκιμή αληθινός προφήτης - Πώς μπορούμε να γνωρίζουν την πραγματική του ψευδοπροφήτη;

293_jak_se_pozna_prorok.jpg Εικόνα TEST 1Δευτερονόμιο 18,21-22 - Λες: «Πώς γνωρίζουμε ότι δεν μιλάει μια λέξη του Κυρίου;" Λοιπόν, αν ο προφήτης λέει ο Κύριος, εξ ονόματος της κάτι που συμβαίνει, τότε ο Κύριος ...
Added: 09.12.2010
Απόψεις: 252322x

Προφητεία - Νέα Υόρκη 09/11 - WTC κατάρρευση - 11 Σεπτεμβρίου του 2001

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg Διαβάστε αυτό το ενδιαφέρον προφητεία. Ellen White είδε τα οράματά τους για το τι συμβαίνει στη Νέα Υόρκη από 11 Σεπτεμβρίου, 2001; Για εμάς, τα γεγονότα αυτά εξακολουθούν να περιμένουν στο ...
Added: 09.12.2010
Απόψεις: 258622x

El.AmazingHope.net - Τέλος του κόσμου το 2012, οι Μάγια και το ημερολόγιο τους;