El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Αλλαγές στην Αγία Γραφή μεταφράσεις

Ψευδείς διδασκαλίες

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg

Αλλαγές στην Αγία Γραφή μεταφράσεις

Ενημερώθηκε: 16.11.2011
Added: 16.11.2011
Απόψεις: 267363x
Θέματα: Ψευδείς διδασκαλίες
PrintTisk

Στην Τσεχική γλώσσα στην πρόσφατα αύξηση του αριθμού των μεταφράσεων Αγίας Γραφής. Εκτός από το Οικουμενικό Η μετάφραση είναι διαθέσιμα όχι μόνο για να ολοκληρώσει τη μετάφραση και τη μελέτη της Τσεχίας Bible21, αλλά και την Ιερουσαλήμ Βίβλο, την Αγία Γραφή και τους Μάρτυρες του Ιεχωβά. Οι Αμερικανοί έχουν επίσης πολλές Αγία Γραφή μεταφράσεις στα αγγλικά, όπως το Νέο Διεθνές Έκδοση (ΜΕΜΑ).

Αλλά αυτές οι μεταφράσεις σωστά μεταφρασμένα σύμφωνα με τα πρωτότυπα κείμενα;

Στους μεσαιωνικούς χρόνους η Εκκλησία δεν ήθελε τους ανθρώπους να διαβάζουν τη Βίβλο, επειδή θα δουν σε ποιο βαθμό η Εκκλησία απέχει πολύ από την αλήθεια. Η Βίβλος σταυρώθηκε, κάηκε, αλλά ο Θεός να επιτρέψει αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς και να ξεχαστεί. Ο Θεός είχε πάντα τον λαό του, τον οποίο λατρεύεται. Ήδη εκείνη την εποχή η Εκκλησία προσπάθησε να αλλάξει το λόγο του Θεού και, επίσης, δημιούργησε ένα ψεύτικο μετάφραση στα λατινικά - Vulgate. Η αληθινή βιβλική μετάφραση είναι ακόμη διατηρημένα με πιστούς ανθρώπους Valdens στα ιταλικά βουνά. Έτσι, ήδη την εποχή εκείνη υπήρχαν δύο εκδόσεις της Βίβλου.

Κατά τη Μεταρρύθμιση έγινε πραγματικότητα μετάφραση της Βίβλου άρχισε να εξαπλώνεται. Μάρτιν Λούθερ μεταφραστεί η Αγία Γραφή ήταν αλήθεια των ελληνικών χειρογράφων, όχι από το λατινικό Vulgate. Η Αγία Γραφή ήταν κάποτε μεταφράζονται σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες και ήταν αδύνατο να το σταματήσει. Κατά τη Μεταρρύθμιση ήρθε να γνωρίζουν οι ηγέτες της Καθολικής Εκκλησίας, το μόνο βιβλίο που προκάλεσε την απώλεια της καθολικής πίστης των ανθρώπων ήταν η Αγία Γραφή. Ως εκ τούτου, τόσο μισούσε.

Οι Ιησουίτες ήταν τόσο έξυπνος και δημιούργησε επόμενο άρθρο του, ελπίζοντας να εξαπλωθεί ανάμεσα στους ανθρώπους. Πρώτον, απέτυχε, αλλά στο είκοσί του δέκατου ένατου αιώνα, άρχισε να ανθίζει στην Αγγλικανική Εκκλησία. Δημιουργήθηκε Vatikanus κώδικα και Sinaitikus Κώδικα, το οποίο για παράδειγμα δεν το βιβλίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη, και οι κωδικοί αυτοί είναι γεμάτη λάθη, και έχουν παραλείψει πολλά περάσματα. Από τότε, υπάρχουν περισσότερες από 100 διαφορετικές μεταφράσεις της Γραφής, διαφορετικές εκδόσεις.

Αποκάλυψη 22,18-19 - Όποιος ακούει τα προφητικά λόγια αυτού του βιβλίου, διαβεβαιώνω Όποιος προσθέτει κάτι σε αυτά, ο Θεός θα προσθέσει σ 'αυτόν τις πληγές που είναι εισηγμένες στο βιβλίο αυτό. Καθένας από τα προφητικά λόγια αυτού του βιβλίου να αφαιρέσει κάτι, ο Θεός αφαιρέσει το μέρος του από το δέντρο της ζωής και της αγίας πόλης και τα καλά πράγματα σε αυτό το βιβλίο στη λίστα.

Στα αγγλικά είναι μόνο μία έκδοση του ορθού "King James Bible" - προτεσταντική μετάφραση του 1611. Η Αγία Γραφή τσεχικής του 1613. Οι υπόλοιπες εκδόσεις της Βίβλου μεταφραστεί σε μεγάλο βαθμό από το ήδη διαταραχθεί χειρόγραφα.

Για παράδειγμα, STUD Οικουμενικό Αγία Γραφή (Στην αγγλική γλώσσα, για παράδειγμα, η νέα διεθνής έκδοση (NIV) είχε συνταχθεί σύμφωνα με τα διαφορετικά υλικά που ταιριάζουν σε όλες τις εκκλησίες αποστάτης. Βρίσκεται στην ίδια μέρη όπου πέρασμα μένει έξω εντελώς, αλλιώς δεν λέξεις , απλά πολλά λάθη.

Πολλοί λένε ότι αυτή η νέα μετάφραση είναι εδώ για να βοηθήσει τους νέους ιδιαίτερα, επειδή είναι εύκολο να το διαβάσετε στη γλώσσα του σήμερα. Οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι μαθαίνουν ξένες γλώσσες, αλλά η οποία είναι πολύ πιο δύσκολο να καταλάβει από περίπου διακόσια λέξεις που αναφέρονται στην Αγία Γραφή στη γλώσσα παλιά Τσεχίας.

Οικουμενικό στόχος Βίβλος υπερασπιστές είναι να ισχυρίζονται ότι είναι οι λέξεις που λείπουν, ή στίχους, που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή που ακολουθεί. Όπως θα είχε μικρή σημασία, είτε δεν ανήκουν στην πραγματική Βίβλο. Οι περισσότεροι αναγνώστες της Βίβλου, ωστόσο, η επικοινωνία δεν διαβάζει τις υποσημειώσεις, όπως και τα ψιλά γράμματα, και να αποδεχθεί την τροποποιημένη αλλοίωσε το μήνυμα των ελληνικών χειρογράφων της Καθολικής Εκκλησίας.

Σε κανένα από τα 39 βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης βρείτε στην οικουμενική μετάφραση της απάντησης στο ερώτημα ότι αυτή είναι η έβδομη ημέρα, που αναφέρεται ως η "Ημέρα διακοπών." Πολλοί Προτεστάντες και Καθολικοί πεπεισμένοι ότι αυτή είναι μια ημέρα την Κυριακή. Ακόμη και στις Δέκα Εντολές δεν είναι προς το οικουμενικό μετάφραση των παραπάνω, είναι η ημέρα του Σαββάτου! Ημέρα που ο Κύριος έχει συσταθεί η δημιουργία του κόσμου, ως ένα μνημείο της δημιουργικής δουλειάς του, και ότι η Βίβλος είναι ακόμα ένα σημάδι από το Θεό και το λαό Του.

Ο προσεκτικός αναγνώστης βρίσκει σύντομα οι μεταβολές που γίνονται στο οικουμενικό μετάφραση σε πολλά μέρη, επίσης, να οδηγήσει στην καταστροφή του πεποιθήσεις σχετικά με τη σημασία και τη μοναδικότητα του Κυρίου Ιησού Χριστού ως η μόνη οδός προς τη σωτηρία και ως επικεφαλής της Εκκλησίας του Θεού.

Γιατί ξαφνικά εμφανίστηκαν πολλά νέα διαφορετικές μεταφράσεις; Οι λόγοι θα είναι πολλοί, αλλά σίγουρα μία από αυτές θα περιλαμβάνουν τα εξής:

Προσπαθώντας να καταστρέψει την εμπιστοσύνη στη Βίβλο ως μήνυμα του Θεού, γιατί όταν ο καθένας είναι πολύ διαφορετική από τη μετάφραση του προηγούμενου, τότε ο αναγνώστης τι να πιστέψουμε;

Οι προσπάθειες για να προσπαθήσει να γεφυρώσει τις νέες μεταφράσεις και να υποστηρίξει τα δόγματα των διαφόρων εκκλησιών.

Κατά τη διάρκεια της αυξανόμενης πίεσης της νέας παγκόσμιας θρησκείας, της Νέας Εποχής, να οδηγήσει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι οδηγεί στη σωτηρία είναι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Είναι σαφής η πρόθεση να οδηγήσει το λαό στο γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πάρουν στα σοβαρά κάτι που είναι γραμμένο στη Βίβλο. Οι άνθρωποι που πιστεύουν ό, τι είναι γραμμένο στη Βίβλο συχνά επισημαίνονται με μια σκωπτική, όπως τα λεγόμενα Fundamentlalisté. Υπάρχει πρόθεση να οδηγήσει το λαό στη σωτηρία και libertinism, έτσι ώστε να τους οδηγήσει στην αιώνια απώλεια. Πράγματι, όλη η οικουμενική κίνηση βασίζεται στους στίχους ενός δεύτερου παραπομπή βιβλική από John 17.21: «Όπως όλοι μπορεί να είναι ένας ,....". Αυτός ο στίχος είναι συχνά χρησιμοποιείται για τη λατρεία, αλλά το δεύτερο μέρος αυτού του στίχου, ωστόσο, εξηγεί πώς η ενότητα του Χριστού είχε στο μυαλό του. Αυτό θα πρέπει να είναι μια τέτοια ενότητα, όπως ήταν ο πατέρας του. Εάν έχετε μια ενότητα των Χριστιανών με τον Χριστό, τότε ακόμα και εδώ στη γη θα είναι πλήρης ενότητα όλων Εκκλησία του Θεού. Τότε θα είναι απολύτως άχρηστο να μιλάμε για οικουμενική ένωση των εκκλησιών, τότε ολόκληρη η Εκκλησία του Θεού, ενωμένοι, θα υπάρξει ομοφωνία στην αλήθεια και την αγάπη. Αυτή η ενότητα του Χριστού είχε στο μυαλό του.


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Ψευδείς διδασκαλίες

Βίντεο - Λάθος Μεσσία στη Ρωσία

92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg Sergey Anatolyevitch Trop, γεννήθηκε στις 14 1961η ledna οπαδοί του τον γνωρίζουν ως Βησσαρίωνος. Ίδρυσε και είχε ως αποτέλεσμα ένα θρησκευτικό κίνημα, το οποίο είναι γνωστό ως η Εκκλησία της τελευταίας ...
Added: 10.09.2010
Απόψεις: 230979x

Παραφυσικά εμπειρίες

66_nadprirozene_zazitky.jpg Έχετε παραφυσικά εμπειρίες?Κινήσεις σας σπίτι ζωγραφική, φωτογραφία των νεκρών συγγενών τους; Αισθάνεστε ότι θέλετε να μιλήσετε με έναν υπεύθυνο επικοινωνίας, ο οποίος δεν είναι πλέον ανάμεσα στους ζωντανούς; Δεν ξέρω τι ...
Added: 11.08.2010
Απόψεις: 177748x

Βίντεο - μπορεί να ενώσει όλες τις θρησκείες του κόσμου;

510_lze_sjednotit_nabozenstvi.jpg Η Βυζαντινή Καθολική Πατριαρχείου με βάση αποστολική και προφητική αρχή, πριν από τον κόσμο δημοσιεύει μια οδυνηρή πραγματικότητα: Χριστιανική Εκκλησία ότι η ομοφυλοφιλία δημοσίως εγκρίνει, να αρνούνται τους νόμους του Θεού ...
Added: 02.11.2011
Απόψεις: 203798x

Ανοχή - μπορούμε να αγοράσουμε ή να κερδίσουν τη σωτηρία;

264_odpustky.jpg Μπορούμε να αγοράσετε ή να κερδίσουν τη σωτηρία, τη συγχώρεση των αμαρτιών να επισκεφθεί έναν τόπο προσκυνήματος;Κάθε ένας από σας είναι χωρίς αμφιβολία ακούσει την επιείκεια λέξη. Προσπαθούμε να φέρουμε ό, ...
Added: 15.11.2010
Απόψεις: 162152x

Μια νέα ημέρα ανάπαυσης - Fake Lunar Sabbath

302_lunar_sabbath.jpg το επόμενο Σάββατο στον κόσμο και την Κυριακή το ψεύτικο ήταν μια άλλη ημέρα ανάπαυσης. Πολλοί μια πικρή μελέτη της Αγίας Γραφής κατέληξε στο συμπέρασμα παράξενο. Μια πραγματική ημέρα ανάπαυσης, ιερό ...
Added: 28.12.2010
Απόψεις: 180336x

El.AmazingHope.net - Αλλαγές στην Αγία Γραφή μεταφράσεις