El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Bible Prophecy - Ποιος είναι ο Αντίχριστος; - Daniel Κεφάλαιο 7

Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

300_kdo_je_antikrist_papezsky_system.jpg

Bible Prophecy - Ποιος είναι ο Αντίχριστος; - Daniel Κεφάλαιο 7

Added: 26.12.2010
Απόψεις: 392341x
Θέματα: Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα
PrintTisk

Στο δεύτερο κεφάλαιο του Δανιήλ ο Θεός αποκάλυψε τις βασικές προφητική άποψη. Χρησιμοποιεί την εικόνα των μεταλλικών και πέτρινων στοιχείων, ο οποίος στο τέλος του φλερτ.

Χρυσή κεφαλή εκπροσωπούμενη Βαβυλωνιακή Αυτοκρατορία, το στήθος του ήταν μια ασημένια εικόνα Medo-Pers αυτοκρατορίας, που συμβολίζεται από την αυτοκρατορία της κοιλιάς χαλκού Ελληνική και η σιδερένια πόδια είναι ένα ικανό αντανάκλαση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Πόδια να βγαίνει από πηλό και σιδήρου, μιλά για το μακρύ αιώνες των πολέμων και των προσπαθειών ενοποίησης στην Ευρώπη και τη Μικρά Ασία. Πτώση είναι μια μεγάλη πέτρα που έρχονται σε δόξα του Ιησού Χριστού. Περισσότερα στο άρθρο - Αγία Γραφή Προφητεία - Daniel 2 - Ιστορία του Κόσμου.

Το έβδομο κεφάλαιο της προφητείας του Δανιήλ περιγράφει η ίδια σφαίρα με άλλα σύμβολα. Daniel στην εποχή του δεν γνώριζε τίποτα για το έθνος του Ισραήλ για μια ακόμη φορά στάση ενάντια στο Θεό και σταυρώσει τον Μεσσία, δεν ήξερε για την κλήση του εκκλησία της Καινής Διαθήκης, για τις περαιτέρω την αναχώρησή της από το Θεό, από τα λόγια του, και η παρακμή της μεσαιωνικής εκκλησίας, που διώκονται δικό τους πιστούς του.

Ο Θεός, αυτή η θλιβερή εξέλιξη της Εκκλησίας και τις προφητείες προείπε στο κεφάλαιο Δανιήλ 7 και 8 δεν είναι μόνο χρόνους της Παλαιάς Διαθήκης, όπως ορισμένοι διερμηνείς, διότι έχουμε σαφείς δηλώσεις σχετικά με αυτήν την προφητεία παρατείνει μέχρι το τέλος. Αυτή η προφητεία μιλάει για έναν χρόνο του δικαστηρίου και συγκινητικό Θεού ό, τι είναι στην τελική περίοδο για να λάβουν μέρος στη γη και στον ουρανό (Δανιήλ 7,9 - 10,13 - 14,26 - 27).

Ντάνιελ 7,2-8 - είμαι μέσα στη νύχτα Δανιήλ είχε αυτό το όραμα: Ιδού, είδα πως η μεγάλη θάλασσα καταιγίδα τέσσερις ανέμους του ουρανού. Ξαφνικά αναδύθηκε από τη θάλασσα τέσσερα πελώρια θηρία, κάθε διαφορετικό. Η πρώτη έμοιαζε με λιοντάρι, αλλά είχε τα φτερά ενός αετού. Τότε είδα ότι ήταν το σπάσιμο μακριά από το φτερό, ανυψώθηκε από το έδαφος, έτσι στέκεται στα πόδια μου σαν άντρας, και έλαβε μια ανθρώπινη καρδιά. Και ιδού, εμφανίστηκε ξαφνικά το δεύτερο θηρίο σαν αρκούδα. Από τη μία πλευρά, όρθια, κρατώντας τα δόντια σε τρεις πλευρές και μου είπαν: «Σήκω, τρώνε πολλά σώματα!"

Είδα όλο και ιδού, ένα άλλο θηρίο εμφανίστηκε, όπως και Leopard, αλλά και με τις πλάτες των πτηνών είχε τέσσερις φτερούγες. Είχε τέσσερα κεφάλια, και του δόθηκε εξουσία. Στη συνέχεια πήγε για νυχτερινή όραση, και ιδού, είδα το τέταρτο θηρίο. Ήταν τρομακτικό και απαίσιο και είχε φοβερή δύναμη. Με τα τεράστια δόντια του σιδήρου, καταβροχθίζοντας και τη συντριβή το υπόλοιπο πέλμα κάτω τα πόδια. Διέφερε από όλα τα θηρία που προηγήθηκαν, και είχε δέκα κέρατα. Όταν είδα τα κέρατα, ιδού, άρχισαν να αυξάνονται μεταξύ άλλων, μια μικρή γωνιά των τριών από τα πρώτα κέρατα διαψεύδονται, για να δημιουργηθεί χώρος για τον ίδιο. Στη γωνία είδα έναν άνθρωπο σαν τα μάτια και το στόμα, η οποία κατέληξε περήφανος ομιλία.

Το ένα είναι η ερμηνεία της βιβλικής προφητείας σημαντικό - να τους δεν μπορούμε με κανένα τρόπο να φορτώσει τη γνώμη τους ή τις προκαταλήψεις τους. Δεν πρέπει να "πιπιλίζουν στο δάχτυλό σας, τι κάνει το καθένα προφητικά σύμβολα. Πρέπει να κάνουμε όπως πολλοί ψευδοπροφήτες που ερμηνεύουν τις Γραφές, όπως τους βολεύει. Πρέπει να επιτρέψουμε η Αγία Γραφή για την ίδια ερμηνεία. Ποιο λοιπόν είναι το κλειδί για την αποκρυπτογράφηση των παράξενη προφητεία των εικόνων που βρέθηκαν σε αυτό το κεφάλαιο και οι οποίες εμφανίζονται σε άλλα βιβλία της Αγίας Γραφής;

Άνεμοι = πόλεμος, εξέγερση (όπως Ιερεμίας 25,32? 49,35-37)

Θάλασσα (νερό) = έθνους, φυλής (Αποκάλυψη του Ιωάννη 17,15)

Beast (κτήνος) = βασιλιάς ή βασίλειο (Δανιήλ 7,17)

Corner = βασιλιάς, κυβερνήτης (Δανιήλ 7,24, 8,21, 17,12 Αποκάλυψη του Ιωάννη)

Το ακόλουθο γλωσσάριο είναι πλέον σαφέστερη εικόνα - Daniel είδε ότι οι αγώνες μεταξύ των εθνών προέβαλε τέσσερις μεγάλο βασίλειο.

Το έβδομο κεφάλαιο της προφητείας του Δανιήλ περιγράφει το ίδιο βασίλειο, όπως περιγράφεται στην γλυπτά σε 2. κεφάλαιο και συγκρίνει τα Βαβυλωνιακή Αυτοκρατορία στο λιοντάρι, Medo-Pers να φέρει, ο πάνθηρας της ελληνικής αυτοκρατορίας και τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία περιγράφει ως "φρικτή, φοβερή και εξαιρετικά ισχυρό πλάσμα."

Η ιστορία δείχνει σαφώς ότι, μετά την Ελλάδα ακολουθούν η μόνη άλλη παγκόσμια δύναμη - Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (Στην προφητεία του κεφαλαίου 2 αντιστοιχεί στους μηρούς του σιδήρου - ακόμη και στην τέταρτη εικόνα του ζώου, του σιδήρου φαίνεται). Είχα προβλέψει τη φύση αυτού του βασιλείου είναι αληθείς. Δεν είναι να απορεί ειπώθηκε ότι όπου και να ενισχυθεί Ρωμαϊκή στρατιώτη, επτά χρόνια γρασίδι μεγαλώνει. Μπορείτε να μελετήσει την ιστορία και να διαπιστώσετε ότι αυτή η δύναμη θα είναι πραγματικά τεράστιες εκτάσεις της κατέκτησε δια της βίας, που κατέστρεψε ό, τι βρισκόταν στο δρόμο της.

Μετά από αυτή την σύντομη περιγραφή των πολιτικών δυνάμεων, ο Daniel αρχίζει να ασχοληθεί με ορισμένα περισσότερη δύναμη, η οποία ξεκινάει για πολλούς αιώνες να παρεμβαίνει στην θρησκευτική σφαίρα, στη ζωή της Εκκλησίας. Ντάνιελ 7.kapitole περιγράφει τη σταδιακή έναρξη της δράσης και ειδικές εξουσίες, οι οποίες πόλεμο κατά των αγίων και του Θεού. Καλείται το μικρό κέρατο. (Δανιήλ 7,8,21)

Δανιήλ 7, 19 - 27 - Στη συνέχεια θα ήθελα να μάθω τι σημαίνει το τέταρτο θηρίο, που διέφερε από όλα τα άλλα: Ήταν τρομερό και τρομακτικό, με τα δόντια του σιδήρου και τα νύχια χάλκινα και σύνθλιψη και καταβροχθίζουν το υπόλοιπο πέλμα κάτω τα πόδια. Ήθελα επίσης να μάθω τι εννοείται με τα δέκα κέρατα στο κεφάλι της και γιατί μεγάλωσε επόμενη γωνία, και τρεις μειώθηκε έξω για να δημιουργηθεί χώρος για αυτόν, και γιατί το κέρατο είχε μάτια και το στόμα, η οποία οδήγησε περήφανη ομιλία, και γιατί φαινόταν πιο ισχυρές από άλλες. Κοίταξα μακριά και τότε είδα ότι κόρνα πόλεμο κατά των αγίων και υπερνικά τους. Έπειτα ήρθε η μακρόχρονη, αλλά αποφάνθηκε υπέρ της έναν ιερό Ανωτάτου. Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα για τους αγίους πήρε τη βασιλεία.

Στέκεται εκεί, γι 'αυτό είπε: «Το τέταρτο θηρίο είναι ένα τέταρτο βασίλειο στη γη, η οποία είναι διαφορετική από όλες τις άλλες: Η τυλίχθηκε ολόκληρη τη γη, ποδοπατούν το και φλερτ. Τα δέκα κέρατα είναι δέκα βασιλιάδες, που θα προκύψουν από αυτό το βασίλειο. Μετά από αυτές άλλο βασιλιά θα προκύψουν, διαφορετική από τις προηγούμενες, και θα υποτάξει Τρεις Μάγους. Θα ομιλία εναντίον του Υψίστου, οι άγιοι θα είναι λάθος και να προσπαθήσει να αλλάξει τις ώρες και τους κανόνες. Άγιοι θα δοθεί στα χέρια του για έναν χρόνο και χρόνους και μισό χρόνο. Αλλά τότε το δικαστήριο θα καθίσουν και ταινίες αυτόν της εξουσίας που πρέπει να καταστραφεί για πάντα και να καταστρέφονται. Το βασίλειο, η δύναμη και η δόξα των βασιλείων κάτω από τον ουρανό θα παραδοθεί στην ιερή τους ανθρώπους του Υψίστου. βασιλεία του θα διαρκέσει για πάντα, και όλες οι κυβερνώντες θα τον λατρεύουν και να υπακούσουμε. "

Από αυτούς τους στίχους, μπορείτε να επιλέξετε τους χαρακτήρες που χαρακτηρίζουν σαφώς την εξουσία, κρύβεται κάτω από το όνομα "μικρή γωνιά». Το έβδομο βιβλίο κεφάλαιο του Δανιήλ μας λέει ότι αυτό το «μικρό κέρας»:

1 προέκυψε από το τέταρτο θηρίο (εδ. 23-24).

2ο Μεγάλωσε ανάμεσα στα κέρατα δέκα (στίχος 8).

3 αντέκρουσε τα τρία κέρατα (βασιλείς) (στίχος 8, 24).

4 Φάνηκε μεγαλύτερη από τις άλλες γωνίες (εδ. 20).

5 διέφερε από όλους τους άλλους (εδ. 24).

6o Το ανθρώπινο μάτι (στίχος 8).

Μιλούν έβδομο θα βλασφημούν το Θεό, με τόλμη (εδ. 8, 20, 25).

8 πόλεμο κατά των αγίων και επικράτησε εις βάρος τους (εδ. 21, 25).

9 Θα επιδιώξει να αλλάξουν οι χρόνοι και το δίκαιο (εδ. 25).

10 Άγιοι θα δοθεί στα χέρια του για έναν χρόνο, οι χρόνοι και μισό χρόνο (εδ. 25).

11 θα αποφανθεί μέχρι την εμφάνιση Αρχαία (εδ. 22).

12 κυβέρνησή του έχει αποσυρθεί θα καταστραφεί (εδ. 26).

Να θυμάστε ότι για να είναι μια αξιόπιστη ερμηνεία, όλοι οι χαρακτήρες πρέπει να ταιριάζουν.

Η αναγνώριση αυτής της εξουσίας μπορεί να βοηθήσει τις πληροφορίες που περιέχονται στο 8ο κεφάλαιο του Δανιήλ και της Αποκάλυψης. Το ερώτημα είναι προφανής - είναι δυνατό, με βάση τα χαρακτηριστικά αυτά αξιόπιστα διακρίνεις τι είδους εξουσία; Ποιος είναι ο "μικρό κέρατο"; Ποιος είναι ο Αντίχριστος;

Υπάρχει μόνο μία δύναμη η οποία πληροί όλα τα χαρακτηριστικά της προφητείας. Είναι παπικό σύστημα. Απλά συγκρίνετε προφητείες της Γραφής με την ιστορία και να καταλάβει γιατί η Ρωμαϊκή Εκκλησία για αιώνες απαγόρευσαν Αγία Γραφή ανάγνωση και διώκονται και δολοφονούνται όσοι ζουν την αλήθεια.

Το πάχος του μικρό κέρας δεν προσδιορίζει μεμονωμένα Καθολικούς, αλλά το παπικό σύστημα. Πολλοί άνθρωποι που τηρούν την Εκκλησία του Ιησού Χριστού σίγουρα αγάπη με όλη μου την καρδιά. Ο Θεός αγαπάει πραγματικά τους ανθρώπους Αποστολική αποπλάνησης Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία του συστήματος. Ως εκ τούτου, δεδομένη λέξη του, έτσι μπορούμε να μάθουμε και να αναγνωρίσουν προειδοποίηση του Θεού, να ακούει τη φωνή του Ιησού και να τον ακολουθήσουν.

1 προέκυψε από το τέταρτο θηρίο (εδ. 23-24). Ρώμη κατέρρευσε σε δέκα χωριστές έθνη. Μεταξύ αυτών, αυξήθηκε στη συνέχεια μια μικρή γωνιά. Η προφητεία του Δανιήλ 2 και 8 μπορεί να αναφέρει ότι η ρωμαϊκή εξουσία θα ενεργεί κατά κάποιο τρόπο μέχρι το τέλος της παγκόσμιας ιστορίας. Το ιστορικό γεγονός είναι ότι η μόνη δύναμη που προέκυψε και να σφετεριστεί την εξουσία της Ρώμης, λίγο μετά την πτώση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας ήταν ένα παπικό σύστημα.

Απόσπασμα: "Είναι μια ειδική πράξη της Θείας Πρόνοιας στην πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και την κατανομή του σε ένα ενιαίο βασίλειο, ο ποντίφικας Ρωμαίος, ο οποίος έκανε ο Χριστός το κεφάλι και στην καρδιά της Εκκλησίας του, απέκτησε κοσμική εξουσία." (Πάπας Πίος IX., Καθολική Αποστολική Εκκλησία Cum Επιστολή, Μάρτιος 1860)

2ο Μεγάλωσε ανάμεσα στα κέρατα δέκα (στίχος 8). Το μερίδιο αυτό αυξήθηκε από 10 έθνη της Δυτικής Ευρώπης, η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία που είχε διαιρεθεί. Ήταν οι Σάξονες (Αγγλία), Frank (Γαλλία), Alamanni (Γερμανία), Βησιγότθοι (Ισπανία), Suebovs (Πορτογαλία), Lombardi (Ιταλία), Burgunds (Ελβετία), Ερούλων (καταστράφηκε), των Βανδάλων (καταστράφηκε) και Οστρογότθους (λείανση).

3 αντέκρουσε τα τρία κέρατα (βασιλείς) (εδ. 8, 24). Παπική κυβέρνηση αρχίζει να κατάρρευση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας το 533, όταν ο αυτοκράτορας Ιουστινιανός επίσημα αναγνωρισμένο από τον πάπα ο επικεφαλής όλων των χριστιανικών εκκλησιών. Το βασίλειο, η οποία δεν αναγνωρίζει την εξουσία του Πάπα είχε άσπλαχνα καταστραφεί. Heruli συνετρίβησαν σε 493, των Βανδάλων και των Οστρογότθων στα 534 στο 538ο

4 Φάνηκε μεγαλύτερη από τις άλλες γωνίες (εδ. 20). Όλες οι βασιλιάδες του θέματός του, και στέφθηκαν και μάτισμα βάσει της παπικής διατάγματα. Επηρεασμένος τη λειτουργία ολόκληρης της Ευρώπης και αργότερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτός βασίλεψε πάνω στους βασιλιάδες που είχαν κάνει μέχρι τους λογαριασμούς του και των λαών τους.

5 διέφερε από όλους τους άλλους (εδ. 24). Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι, από τη φύση τους πολιτική και θρησκευτική κατάσταση. Το Βατικανό είναι το μόνο κράτος που είναι και εκκλησίες.

6o Το ανθρώπινο μάτι (εδ. 8). Ένας από τους τίτλους της Λατινικής του Πάπα "Episcopus Episcoporium" που σημαίνει κάτι σαν "Η αρχή εποπτείας του επόπτη" ή "επιστάτες επιστάτη. Το παραπάνω στίχος ερμηνεύεται σε σχέση με την εξομολόγηση. Μέσα από την ομολογία αυτή, διότι η Καθολική Εκκλησία έχει πάντοτε γνώση των ζωές των ανθρώπων (και όχι μόνο τους απλούς ανθρώπους αλλά και τους ισχυρότερους ηγεμόνες). Επιπλέον, αυτή η εικόνα δείχνει μια σύνδεση με τους ανθρώπους της εξουσίας. Γνωρίζουμε ότι η παπική εξουσία είναι συγκεντρωμένη σε έναν άνδρα.

Μιλούν έβδομο θα βλασφημούν το Θεό, με τόλμη (εδ. 8, 20, 25). Βιβλική ορισμός της βλασφημίας θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι είναι η βλασφημία

Ιωάννης 10,33 - Οι Εβραίοι του απάντησε: «. Δεν πέτρα σας για μια καλή πράξη, αλλά για βλασφημία: είσαι ένας άνθρωπος και να πούμε ότι είστε ο Θεός"

Μαρκ 2,7 - "Τι αυτός ο άνθρωπος λέει ο βέβηλος Ποιος μπορεί να συγχωρεί αμαρτίες, αλλά ο Θεός;!;"

Ματθαίος 23,9 - και δεν θέτουν κανέναν πάνω στη γη », το όνομα του πατέρα του: για το ένα είναι ο Πατήρ σας ο εν τοις ουρανοίς.

Τι λέει για τον Πάπα;

"Ο Πάπας έχει τόσο μεγάλη αξιοπρέπεια και έτσι εξυψωθεί ότι δεν είναι απλά ένας άνθρωπος ... ... είναι σαν ένα Θεού επί της γης, το μοναδικό κυβερνήτης των πιστών εν Χριστώ, ο ηγέτης των Βασιλέων, το πλήρωμα της δύναμης." (Lucius Ferraris, Βιβλιοθήκη Prompt, 1793, τόμος VI, Παπά II, σ. 25-29)

«Είμαστε υπέρ της σε αυτή τη γη, αντί του Θεού του Παντοκράτορα." (Big εγκύκλιος επιστολές του Πάπα Λέοντα ΧΙΙ, Ιούνιος 1894)

«Ο Πάπας δεν είναι απλώς ένας εκπρόσωπος του Ιησού Χριστού, αυτός είναι ο Ιησούς Χριστός ο ίδιος, κρυμμένη κάτω από τον μανδύα του σώματος." (Η Καθολική Εθνική, Ιούλιος 1895)

"Ο Πάπας έχει τόσο μεγάλη αξιοπρέπεια και έτσι εξυψωθεί ότι δεν είναι απλώς ένας άνθρωπος, αλλά όπως ο Θεός, ο εκπρόσωπος του Θεού ... Είναι, επίσης, μια θεϊκή μονάρχη και υπέρτατη αυτοκράτορας, βασιλιάς των βασιλέων ... Αν ήταν δυνατόν, και οι άγγελοι να σφάλει στην πίστη τους, ή μπορεί να πιστεύουν σε αντίθεση με την πίστη, θα μπορούσαν να κριθούν και αφόρισε από τον παπά. "(Αποσπάσματα από την Ferrari Εκκλησία λεξικό, άρθρο σχετικά με τον Πάπα)

Ισχυρίζεται ακόμη ο "Βασιλιάς των Ουρανών." Ότι η εξουσία αυτή είναι σαφώς σχετίζεται με μία οντότητα που ονομάζεται Σατανάς, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να είναι ίση με το Ανώτατο Ησαΐας 14,12-15.

8 πόλεμο κατά των αγίων και επικράτησε εις βάρος τους (εδ. 21, 25). Ιστορία αποδεικνύει ότι 100 έως 150.000.000 άνθρωποι ήταν κάτω από το θρησκευτικό - πολιτικό σύστημα, βασανίσθηκαν και εστάλησαν σε θάνατο. Προτεστάντες δολοφονήθηκαν επειδή πίστευαν ότι τα λόγια της Αγίας Γραφής και ήθελαν να ζήσουν σύμφωνα με τη διδασκαλία του Ιησού.

9 Θα επιδιώξει να αλλάξουν οι χρόνοι και το δίκαιο (εδ. 25). Ο νόμος του Θεού ήταν στην πραγματικότητα αλλάξει. Η δεύτερη εντολή απαγορεύει έχουν είδωλα λατρείας, γλυπτά και πίνακες ζωγραφικής έχουν αρθεί, καθώς και να διατηρηθεί ο αριθμός 10, η τελευταία χωρίζεται σε δύο εντολές.

Η τέταρτη εντολή για το Σάββατο ως ημέρα ανάπαυσης άλλαξε με διάταγμα το 321, στη λατρεία της Κυριακής, καθώς ο θεός του ήλιου.

Ματθαίος 5,18 - Αληθώς σας λέγω, μέχρι τον ουρανό και τη γη να περάσει όχι μακριά το μικρότερο γράμμα, όχι ένα ελάχιστο μόριο του νόμου, πριν από όλα να γίνει πραγματικότητα.

«Γύρω από το έτος 1400 ζήτησε Petrus de Ancharano ο Πάπας μπορεί να τροποποιήσει θεϊκό νόμο, δεδομένου ότι η δύναμή του είναι θεϊκό, δεν ανθρώπου. Καμία χώρα δεν είναι δήθεν σε θέση, και ο Θεός έχει πλήρη εξουσία να αποφασίζει για πρόβατα τους"

Απόσπασμα: «Ο Πάπας έχει τη δύναμη να αλλάξει φορές, για να καταστρέψει τον νόμο και να αποφασίζει για όλα τα θέματα, ακόμη και εκείνοι που ανήκουν στον Χριστό Ο Πάπας έχει αρχή και χρησιμοποιείται συχνά, να τροποποιήσει τις εντολές του Χριστού." (Ferrari εκκλησία λεξικό)

Παράθεση: "Φυσικά η Καθολική Εκκλησία αναγνωρίζει ότι η αλλαγή (Σάββατο ανάπαυση την Κυριακή) ήταν πράξη της ... ... και αυτή η πράξη είναι ένα σημάδι της εκκλησιαστικής αρχής της σε θρησκευτικά θέματα." (Thomas HF, Καγκελάριος της Cardinal Gibbons)

Παράθεση: ". Κυριακή είναι ένα σημάδι της αρχής ... ... εκκλησίας μας είναι η Αγία Γραφή, και αυτό το κίνημα διατηρώντας το Σάββατο (την Κυριακή) είναι η απόδειξη του γεγονότος αυτού" (Καθολική εγγραφής της στο Λονδίνο, Οντάριο, Σεπτέμβριος 1923)

10 Άγιοι θα δοθεί στα χέρια του για έναν χρόνο, οι χρόνοι και μισό χρόνο (εδ. 25). Περίπου την ίδια χρονική περίοδο συζητούνται σε σχέση με τη δίωξη του ιερού βιβλίου της Αποκάλυψης. Ο ίδιος όρος «καιρός και καιροί και μισός καιρός» εμφανίζεται στην Αποκάλυψη 12,14. Ίδια χρονική περίοδο και το ίδιο γεγονός συζητούνται σε άλλο σημείο αυτού του βιβλίου, αλλά ο χρόνος εκφράζεται με άλλα λόγια. Αποκάλυψη 12,6, αυτή τη φορά χαρακτηρισμένα ως "ένας ημέρες χιλιάδες διακόσιες εξήντα» στην Αποκάλυψη 13,5 ο όρος «σαράντα δύο μήνες". Βιβλική μήνας έχει 30 ημέρες, το βιβλικό έτος 360 ημερών. Αυτά είναι τα ίδια: 3,5 χρόνο (χρόνια) = 42 μήνες = 1260 ημέρες.

Όταν η προφητεία μιλάει με σύμβολα, τότε ένα προφητικό ημέρα αντιπροσωπεύει μια από τις πραγματικές. Για παράδειγμα, στο 4,6 Ιεζεκιήλ ο Θεός λέει: "... Θα σας σώσω για μια ημέρα κάθε χρόνο ..."

Χρησιμοποιώντας αυτή την αρχή, κατά συνέπεια, «τριών και μισής ώρας" του Ντάνιελ 7 μεταφράζεται ως 1260 χρόνια.

Παπική Ρώμη κυβέρνησε την Ευρώπη για τα 1260 χρόνια κατά την περίοδο 538-1798.

Από αυτά τα 1260 χρόνια, που αρχίζουν γύρω στο έτος. 538 - διάταξη της Εκκλησίας, ως θεσμική εξουσία και το τέλος του έτους. 1798 λίγο μετά το 1260 του. 10 του Μάρτη 1798 ο Ναπολέων έστειλε Γενική του Louis Alexandre Berthier με το στρατό του στη Ρώμη.

11 θα αποφανθεί μέχρι την εμφάνιση Αρχαία (εδ. 22). Το παπικό σύστημα, αλλά έγινε καταστραφεί. Περίπου 59 χρόνια αργότερα, υπήρχε μια απίστευτη σειρά του, όταν η 11 Φεβρουαρίου 1929 οι ιταλικές ηγέτης Μουσολίνι υπέγραψε κονκορδάτο με τον Καρδινάλιο Gaspari, ο οποίος ανακαίνισε το ναό της εκκλησιαστικής περιουσίας. Και πάλι επέστρεψε ο παπισμός στη διεθνή θέση της ως μια παγκόσμια πολιτική δύναμη. Όλα δείχνουν ότι η εξουσία της παγκόσμιας έκρηξη, προκαλώντας το αποκορύφωμα της ανθρώπινης ιστορίας.

Μάρτιν Λούθερ μελετώντας το προφητικό βιβλίο του Δανιήλ και της Αποκάλυψης και τις επιστολές του Παύλου στους Θεσσαλονικείς ο αντίχριστος αποκάλυψε. Spalatin γράφει στο φίλο του:

«Είμαι σίγουρα πιο σίγουρος και δεν μπορώ να αμφιβολία ότι ο Πάπας είναι ο πραγματικός αντίχριστος ... έτσι ... γιατί ό, τι ακριβώς με τον τρόπο του έργα ζωής, τα λόγια και τις εντολές."

Ο Λούθηρος δεν ήταν ο μόνος ηγέτης της Μεταρρύθμισης, η οποία αποκάλυψε την ταυτότητα του Αντίχριστου. Ολόκληρο το πλήθος των μεταρρυθμιστών αποκαλύπτουν την πραγματική φύση του παπισμού. Θα περιλαμβάνεται ως Τόμας Cranmer, John Wycliffe, John Huss, Ιερώνυμος, ο John Knox και πολλοί άλλοι. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έναντι των μεταρρυθμιστών που κατέχουν το λόγο του Θεού τόσο σκληρά για την καταπολέμηση του ...

Φυσικά, ο Ρωμαίος - Η Καθολική Εκκλησία γνωρίζει την πραγματική ερμηνεία της προφητείας. Ως εκ τούτου, προφητεία προσπαθεί να συγκαλύψει και να νοθεύσει το επιχείρημα ότι ο Αντίχριστος είναι Αντίοχος IV Epifanem. Δεν πληρούν τους χαρακτήρες Προφητεία και έχει εδώ και πολύ καιρό νεκρό.

12 κυβέρνησή του έχει αποσυρθεί θα καταστραφεί (εδ. 26).

2,3-12 Θεσσαλονικείς - Μην αφήνετε κανέναν να παραπλανήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, πρέπει να υπάρξει στράφηκε μακριά από το Θεό. Πρέπει να ανακαλύψουν τους κακούς και να κατακρίνω, ο οποίος αντιτίθεται και exalteth τον εαυτό του πάνω απ 'όλα ότι ό, τι λέει και τι είναι ο Θεός λατρεύεται. Εγκατασταθούν ακόμη και στο ναό του Θεού και θα εκδώσει το Θεό! Δεν θυμάστε πώς σας είπα όταν ήμουν ακόμα μαζί σου; Ξέρεις τι τον εμποδίζει ακόμα - μπορεί στην πραγματικότητα να συμβεί μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Δανιήλ 7,26 - 27 - Στη συνέχεια, όμως, το δικαστήριο θα καθίσουν και ταινίες αυτόν της εξουσίας που πρέπει να καταστραφεί για πάντα και να καταστρέφονται. Το βασίλειο, η δύναμη και η δόξα των βασιλείων κάτω από τον ουρανό θα παραδοθεί στην ιερή τους ανθρώπους του Υψίστου. βασιλεία του θα διαρκέσει για πάντα, και όλες οι κυβερνώντες θα τον λατρεύουν και να υπακούσουμε. "


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

Δοκιμή αληθινός προφήτης - Πώς μπορούμε να γνωρίζουν την πραγματική του ψευδοπροφήτη;

293_jak_se_pozna_prorok.jpg Εικόνα TEST 1Δευτερονόμιο 18,21-22 - Λες: «Πώς γνωρίζουμε ότι δεν μιλάει μια λέξη του Κυρίου;" Λοιπόν, αν ο προφήτης λέει ο Κύριος, εξ ονόματος της κάτι που συμβαίνει, τότε ο Κύριος ...
Added: 09.12.2010
Απόψεις: 266480x

MP3 - Ποιος είναι ο Αντίχριστος; - Καθ. Δρ Walter Veith

301_antikrist_papezsky_system.jpg Ακούστε αυτή τη διάλεξη ο καθηγητής. Ο Δρ Walter Veith, ο οποίος θα απαντήσει στο ερώτημα ποιος είναι ο Αντίχριστος; Είναι πραγματικά το παπικό σύστημα; ...
Added: 28.12.2010
Απόψεις: 263734x

Καταστροφή έρχεται όταν ο Θεός θα ταρακουνήσει το έδαφος!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Η Αγία Γραφή προειδοποιεί σαφώς ότι ένα από τα τελευταία σημεία πριν την έλευση του Ιησού Χριστού είναι ότι ο Θεός είναι η ανακίνηση της χώρας μας. Σήμερα, οι περισσότεροι με ...
Ενημερώθηκε: 18.02.2013
Added: 02.04.2011
Απόψεις: 335977x

Τέρας Αριθμός 666, χάραγμα του θηρίου και την σφραγίδα του Θεού

447_666.jpg Σε προηγούμενα άρθρα μελετήσαμε, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Daniel 7 και Αποκάλυψη κεφάλαιο 13 του θηρίου κεφαλαίου μερικές φορές ακατάλληλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που χορήγησε αμέσως στον εαυτό μας ...
Added: 17.07.2011
Απόψεις: 483260x

Πνεύμα της Προφητείας - Ellen Γκουλντ Λευκή

161_ellen_gould_white.jpg Το χάρισμα της προφητείας εκδηλώθηκε στην υπηρεσία της Ellen G. White, ο οποίος ήταν ένας από τους ιδρυτές της έβδομης ημέρας Adventist Εκκλησία. Συμβούλιο έλαβε ενέπνευσε το λαό του Θεού, τον ...
Added: 05.10.2010
Απόψεις: 314796x

El.AmazingHope.net - Bible Prophecy - Ποιος είναι ο Αντίχριστος; - Daniel Κεφάλαιο 7