El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Αγία Γραφή Προφητεία - Το θηρίο αυξάνεται από τη θάλασσα - Αποκάλυψη 13

Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

364_papez_benedikt_xvi.jpg

Αγία Γραφή Προφητεία - Το θηρίο αυξάνεται από τη θάλασσα - Αποκάλυψη 13

Added: 22.02.2011
Απόψεις: 386070x
Θέματα: Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα
PrintTisk

Αποκάλυψη 13 1-10 - Τότε είδα το θηρίο εκτελεί με επτά κεφάλια και δέκα κέρατα, τα κέρατα είχε στέμματα δέκα επάνω στα κεφάλια του βλάσφημο όνομα. Το θηρίο που είδα ήταν σαν Leopard, αλλά τα πόδια της ήταν σαν μια αρκούδα και το στόμα του σαν στόμα ενός λιονταριού. Ο δράκος έδωσε τη δύναμή του, τον θρόνο του και μεγάλη εξουσία. Ένα από τα κεφάλια του, έμοιαζε με πλήγωσε θανάσιμα, αλλά θανάσιμη πληγή του θεραπεύτηκε. Ολόκληρη η χώρα έχει πάει με δέος το θηρίο και οι άνθρωποι λάτρευαν τον δράκο που έδωσε εις εξουσία το θηρίο, και προσκύνησαν το θηρίο, λέγοντας, «Που είναι σαν εις το θηρίο; Ποιος μπορεί να αγωνιστεί μαζί της;"

Πήρε το στόμα της, τα οποία οδήγησαν την περήφανη και χυδαία γλώσσα, και δόθηκε η εξουσία να παρεμβαίνει σαράντα δύο μήνες. Άνοιξε το στόμα της για να βλασφημούν το Θεό και προσβολές το όνομά του, σκηνή του, και αυτούς που κατοικούν στον ουρανό. Και δόθηκε σε έναν πόλεμο με τους αγίους και να τους ξεπεράσουν. Της δόθηκε εξουσία πάνω σε κάθε φυλή, λαό, γλώσσα και έθνος: Την λατρεύουν όλοι οι κάτοικοι της γης, ο καθένας του οποίου το όνομα δεν είναι η δημιουργία του κόσμου είναι γραμμένα στο βιβλίο της ζωής του σκοτωμένου του αρνιού. Αν κάποιος έχει αυτιά, ας ακούσει. Ποιος έχει να πάει σε αιχμαλωσία θα πάει σε αιχμαλωσία. Ποιος θα πρέπει να θανατώνονται με το ξίφος, το ξίφος.

Το ένα είναι η ερμηνεία της βιβλικής προφητείας σημαντικό - να τους δεν μπορούμε με κανένα τρόπο να φορτώσει τη γνώμη τους ή τις προκαταλήψεις τους. Δεν πρέπει να «εφευρίσκει" τι κάνει το καθένα προφητικά σύμβολα. Μπορούμε να κάνουμε όπως πολλοί ψευδοπροφήτες που ερμηνεύουν τις Γραφές, όπως τους βολεύει. Πρέπει να επιτρέψουμε η Αγία Γραφή για την ίδια ερμηνεία.

Στο τελευταίο άρθρο μου Ποιος είναι ο Αντίχριστος; - Daniel Κεφάλαιο 7 μελετώνται από το σύνολο των χαρακτήρων είναι μόνο μία δύναμη η οποία πληροί όλα τα χαρακτηριστικά της προφητείας. Είναι παπικό σύστημα. Απλά συγκρίνετε προφητείες της Γραφής με την ιστορία και να καταλάβει γιατί η Ρωμαϊκή Εκκλησία για αιώνες απαγόρευσαν Αγία Γραφή ανάγνωση και διώκονται και δολοφονούνται όσοι ζουν από την αλήθεια.

Το πάχος του μικρό κέρας δεν προσδιορίζει μεμονωμένα Καθολικούς, αλλά το παπικό σύστημα. Πολλοί άνθρωποι που τηρούν την Εκκλησία του Ιησού Χριστού σίγουρα αγάπη με όλη μου την καρδιά. Ο Θεός αγαπάει πραγματικά τους ανθρώπους Αποστολική αποπλάνησης Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία του συστήματος. Ως εκ τούτου, δεδομένη λέξη του, έτσι μπορούμε να μάθουμε και να αναγνωρίσουν προειδοποίηση του Θεού, να ακούει τη φωνή του Ιησού και να τον ακολουθήσουν.

Σημάδι του θηρίου με μια μικρή γωνιά του βιβλίου του Δανιήλ είναι εντυπωσιακά παρόμοια χαρακτηριστικά με βάση την θηρίο της Αποκάλυψης 13

Θάλασσα (νερό) = έθνος, φυλή (Αποκάλυψη του Ιωάννη 17,15)

Beast (κτήνος) = βασιλιάς ή βασιλείου (Δανιήλ 7,17)

1 Το θηρίο αναδύεται από τη θάλασσα (Αποκάλυψη 13:1) Και είδα το θηρίο στη θάλασσα φαίνεται.

"Τέρας" σε προφητεία αντιπροσωπεύει ένα βασίλειο, το έθνος ή δύναμη. Όταν το θηρίο βγαίνει από τη θάλασσα, αυτό σημαίνει ότι είναι μια δύναμη που προέκυψαν κατά τη πυκνοκατοικημένη περιοχή στο έδαφος, όπου ο αριθμός των εθνών ανθρώπων, και γλώσσες.

2ο Έχει δέκα κέρατα και επτά κεφάλια (Αποκάλυψη 13:1) Τότε είδα το θηρίο εκτελεί με επτά κεφάλια και δέκα κέρατα, τα κέρατα είχε στέμματα δέκα κεφάλια τους βλάσφημο όνομα.

"Γωνίες" στην Αγία Γραφή αντιπροσωπεύουν προφητεία του βασιλιά, κυβερνήτης ή βασίλειο (βλέπε Δανιήλ 7,24 και 8,21, Αποκάλυψη 17.12). Το θηρίο έχει δέκα κέρατα, μπορεί να βρεθεί ακόμη και στο έβδομο κεφάλαιο του βιβλίου του Δανιήλ. Το θηρίο που Δανιήλ είδε το όραμα, ήταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, η οποία κατέρρευσε το διάδοχα κράτη δέκα, εκπροσωπούμενη από δέκα κέρατα.

Αποκάλυψη 17,9 - Είτε θέλετε να καταλάβετε αυτός που δίνεται σοφία. Οι επτά κεφάλια είναι επτά λόφους, κατά την οποία η γυναίκα κάθεται, αλλά και επτά βασιλείς. Σύμφωνα με τη Βίβλο, στη συνέχεια, οι επτά κεφάλια αντιπροσωπεύει τους επτά λόφους κατά την οποία η «γυναίκα» (ή «μεγάλη πόλη») κάθεται. Τώρα Ρώμη είναι γνωστή ως μια πόλη που χτίστηκε πάνω σε επτά λόφους ...

3 Παρόμοια με άλλα θηρία (Αποκάλυψη 13:2) Και το θηρίο που είδα ήταν σαν μια λεοπάρδαλη, τα πόδια του σαν πατούσες μια αρκούδα και το στόμα του ως το στόμα του λιονταριού.

Ντάνιελ βλέπει το συμβολικό θηρία αντιπροσωπεύουν τέσσερις αυτοκρατορίες που κυβέρνησαν τον κόσμο από το έζησε μέχρι την πτώση της Ρώμης. Τους βλέπει με αντίστροφη σειρά από τον απόστολο Ιωάννη, η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι ο Δανιήλ ήταν Ατενίζοντας το μέλλον - το μέλλον (. Βλέποντας ήταν γύρω στο 553 π.Χ.), αλλά η άποψη από τη Γένοβα με το παρελθόν (βλέπετε ήταν γύρω στα 1996 μ.Χ.) Έτσι, κοιτάζοντας πίσω. Δανιήλ είδε έξω από ένα λιοντάρι, αρκούδα και λεοπάρδαλη, η οποία αναφέρεται ως Ιωάννη στην Αποκάλυψη 13,2, το «τέταρτο θηρίο. Ήταν τρομακτικό και απαίσιο και είχε φοβερή δύναμη. Με τα τεράστια δόντια του σιδήρου, καταβροχθίζοντας και τη συντριβή το υπόλοιπο πέλμα κάτω πόδια. διέφερε από όλα τα θηρία που προηγήθηκαν, και είχε δέκα κέρατα. "(Dan 7,7 B21)

Στην προφητεία του Δανιήλ από τα τέσσερα θηρία ότι το λιοντάρι αντιπροσώπευε η Βαβυλώνα, η αρκούδα Medo-Περσία, την Ελλάδα και το τέταρτο cub Ρώμης λεοπάρδαλη.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι μπορούμε να βρούμε πολλές ομοιότητες μεταξύ του συστήματος Ρωμαιοκαθολικής των θρησκευτικών και ειδωλολατρικές θρησκείες των αρμοδιοτήτων αυτών. Η Ρωμαϊκή Εκκλησία θεσπίζονται και να ενσωματώνονται στη δομή του και την εκλεπτυσμένη πολλοί τρόποι για να προσκυνήσουν και τις μορφές της κυβέρνησης του αρχαίου βασιλείου.

Τα έθιμα και τελετές που λαμβάνονται από την ελληνική και Babylonian περίοδοι αποτελούν τη βάση των περισσοτέρων γιορτές λειτουργίες και τελετές που η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία τηρεί. Ακόμη και οι τίτλοι που χρησιμοποιούνται από το σημερινό πάπα όπως αυτά που χρησιμοποιούνται από νωρίς ειδωλολατρικές θρησκείες και αργότερα μονάρχες, που θεωρούνται αντιπροσωπευτικές των θεών και ορισμένες φορές τους ίδιους θεούς.

Triple Crown, που φοριέται από τον Πάπα, είναι της περσικής καταγωγής. Όποιος Στέφθηκε, ανακηρύχθηκε «βασιλιάς του ουρανού, της γης και του κάτω κόσμου. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι μαζί με το Triple Crown του Πάπα υποστηρίζοντας ότι ο τίτλος ειδωλολατρική.

Μέχρι τώρα φοράει ένα παπά και καθολικοί επίσκοποι και καρδινάλιοι ίδια ρούχα, όπως οι ιερείς της ειδωλολατρικής θεό Dagon συμπεριλαμβανομένων καπό σε σχήμα κεφάλια των ψαριών.

Ρωμαίος καθολικός δόγματα, όπως το βάπτισμα νηπίων, καταιονισμό για το βάπτισμα, το δόγμα της αθανασίας της ψυχής, προσευχές για τους νεκρούς και τη λατρεία των λειψάνων, επαναλαμβανόμενη προσευχή με κομποσκοίνι, μαθαίνοντας για την επιείκεια για το καθαρτήριο και την αιώνια ταλαιπωρία στην κόλαση, το δόγμα της σωτηρίας από την έργων, το βάσιμο θησαυροφυλάκιο των νεκρών "άγιοι", η μάζα, η τήρηση της Κυριακής, κ.λπ., λαμβάνονται απευθείας από την αρχαία Βαβυλώνα. Με λίγα λόγια - κατά τον 4ο αιώνα ο Κωνσταντίνος συγχωνεύθηκε ειδωλολατρεία με το χριστιανισμό, άνοιξε την πόρτα ψεύτικα δόγματα που σταδιακά και διακριτικά ενσωματωθεί στο θρησκευτικό σύστημα.

4 δύναμή Του, τον θρόνο και μεγάλη εξουσία από τον δράκο (Αποκάλυψη 13:2) Ο δράκος έδωσε τη δύναμή του, τον θρόνο του και μεγάλη εξουσία.

Η Αγία Γραφή προσδιορίζει τον δράκο στην Αποκάλυψη 20, 2 - Ανέλαβε την δράκο, ότι οι αρχαίοι φίδι, που είναι ο διάβολος και ο σατανάς.

Το θηρίο πήρε τόσο πολύ από το Σατανά. Υπάρχει μια δεύτερη δυνατότητα ερμηνείας. Στην Αποκάλυψη 12 διαβάζουμε ότι «ένα μεγάλο κόκκινο δράκο με επτά κεφάλια και δέκα κέρατα (τα ίδια χαρακτηριστικά με το τέταρτο θηρίο του Δανιήλ 7 και το θηρίο της Αποκάλυψης 13), και επτά κορώνες από το κεφάλι τους ... στάθηκε μπροστά στη γυναίκα για να γεννήσει, να καταβροχθίσει το παιδί της μόλις γεννήσει. Όταν όμως άντεξε έναν γιο, ένας άνθρωπος που έχει όλα τα τροφοληψίας σιδερόβεργα λαών, τράβηξε το γιο της στο Θεό και τον θρόνο του. "(Αποκάλυψη 12,3-5 B21)

Αποκάλυψη 19,15-16 δείχνει ότι αυτός ο γιος - έναν άνθρωπο που είναι η αναζήτηση τροφής των λαών ράβδος σιδήρου είναι ο Χριστός. Ο δράκος δεν είναι μόνο ο Σατανάς, αλλά και το Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω του οποίου ο διάβολος προσπάθησε να σκοτώσει τον νεογέννητο Ιησού. Ποιος λίγο μετά την γέννηση του Ιησού διέταξε τη σφαγή των μικρών παιδιών στην Βηθλεέμ; Φυσικά, ήταν ο βασιλιάς Ηρώδης, ο οποίος ήταν ο ηγέτης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Έτσι, έχουμε μια άλλη ένδειξη. Κτήνος της Θάλασσας έλαβε την εξουσία της, τον θρόνο και μεγάλη εξουσία από τη Ρώμη, ακόμα και από το Σατανά. Αυτό είναι χαρακτηριστικό για τον παπισμό Απολύτως. Πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός ότι ο Παπισμός είναι η μόνη δύναμη που προέκυψε και σφετερίστηκε την εξουσία της Ρώμης, λίγο μετά την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Γιατί πιστεύετε ότι η εκκλησία αυτή ονομάζεται Ρωμαιοκαθολική;

5 Οι άνθρωποι Υποκλίνομαι χώρα μου μπροστά (Αποκάλυψη 13,4.8) και οι άνθρωποι λάτρευαν τον δράκο που έδωσε εις εξουσία το θηρίο, και προσκύνησαν το θηρίο ... Τα λατρεύουν της όλους τους κατοίκους της γης.

Το γεγονός ότι το θηρίο από τη θάλασσα και εξακολουθούν να Υποκλίνομαι γονατιστή κατοίκους μου της γης σημαίνει ότι αποκηρύξει τη θεϊκή τιμή, να την τιμούν. Κατά συνέπεια, δεν είναι μόνο πολιτική εξουσία, αλλά και τη θρησκευτική εξουσία. Νομίζω ότι είναι σαφές ότι το Βατικανό πληροί αυτά τα χαρακτηριστικά τέλεια. Όλοι γνωρίζουμε ότι όχι μόνο το κράτος, αλλά και εκκλησίες.

6o Μιλούν με υπερηφάνεια και βλασφημίες (Αποκάλυψη 13,1.5-6) ​​πήρε ένα στόμα, τα οποία οδήγησαν την περήφανη και βέβηλος ομιλία ... Άνοιξε το στόμα της για να βλασφημούν το Θεό και προσβολές το όνομά του, σκηνή του, και αυτούς που κατοικούν στον ουρανό.

Τι είναι η βλασφημία; 10 Ιανουαρίου 1933 - "Εμείς δεν σας πέτρα για μια καλή πράξη, αλλά για βλασφημία,« Οι Εβραίοι του απάντησα. «Είσαι άνθρωπος, και να κάνει του ίδιου του Θεού!"

Σημείο 2, 7 - «Τι είναι αυτός μιλά για αυτό είναι βλασφημία Ποιος μπορεί να συγχωρεί αμαρτίες, αλλά μόνο ο Θεός!;"

Όταν το κτήνος από τη θάλασσα, είπε ότι «Διευθύνει το όνομα της βλασφημίας» ή μιλώντας «βλασφημίες», αυτό σημαίνει ότι ο ηγέτης αυτής της εξουσίας ισχυρίζεται ότι είναι Θεός στη γη, και η ίδια το δικαίωμα να συγχωρεί αμαρτίες.

Μήπως αυτό χαρακτήρα στην περίπτωση του παπισμού; Διαβάστε τα ακόλουθα αποσπάσματα:

"Ο Πάπας έχει τόσο μεγάλη αξιοπρέπεια και έτσι εξυψωθεί ότι δεν είναι απλά ένας άνθρωπος ... ... είναι σαν ένα Θεού επί της γης, το μοναδικό κυβερνήτης των πιστών εν Χριστώ, ο ηγέτης των Βασιλέων, το πλήρωμα της δύναμης." (Lucius Ferraris, Βιβλιοθήκη Prompt, 1793, τόμος VI, Παπά II, σ. 25-29)

«Ο Θεός χωρίζει εκείνους ποντίφικας Roman, που παίρνει δεν είναι μια τέτοια λειτουργία μόλις τον άνθρωπο, αλλά ο αληθινός Θεός ... διαγράφεται ... όχι του ανθρώπου, αλλά μάλλον θεία εξουσία." (Dekretal Γρηγόριος IX., Βιβλίο 1, κεφάλαιο 7.3)

«Είμαστε υπέρ της σε αυτή τη γη, αντί του Θεού του Παντοκράτορα." (Big εγκύκλιος επιστολές του Πάπα Λέοντα ΧΙΙ, Ιούνιος 1894)

«Και ο Θεός ο ίδιος είναι υποχρεωμένος να υπακούσει στα δικαστήρια και τους ιερείς να συγχωρούμε ή να μην συγχωρήσει, ανάλογα με το αν ή όχι ο ιερέας δίνει άφεση αμαρτιών σε Penitents ..." (Liguori, τα καθήκοντα και την αξιοπρέπεια του ιερέα, σ. 27)

"Ο Πάπας έχει τόσο μεγάλη αξιοπρέπεια και έτσι εξυψωθεί ότι δεν είναι απλώς ένας άνθρωπος, αλλά όπως ο Θεός, ο εκπρόσωπος του Θεού ... Είναι, επίσης, μια θεϊκή μονάρχη και υπέρτατη αυτοκράτορας, βασιλιάς των βασιλέων ... Αν ήταν δυνατόν, και οι άγγελοι να σφάλει στην πίστη τους, ή μπορεί να πιστεύουν σε αντίθεση με την πίστη, θα μπορούσαν να κριθούν και αφόρισε από τον παπά. "(Αποσπάσματα από την Ferrari Εκκλησία λεξικό, άρθρο σχετικά με τον Πάπα)

Σε αυτά τα παραδείγματα μπορούμε να δούμε ότι ο παπισμός προσπαθεί να λάβει χώρα του Θεού και αναλαμβάνει το δικαίωμα να συγχωρεί αμαρτίες, ένα δικαίωμα το οποίο είναι μόνο ο Θεός. Αυτά είναι τα υψηλότερα είδος της βλασφημίας.

7ο Πάλεψε κατά των αγίων και επικράτησε εναντίον τους (Αποκάλυψη 13,7)

Το ιστορικό γεγονός παραμένει ότι ο Παπισμός είναι ο θάνατος των περίπου 100 εκατομμύρια άνθρωποι (οι άλλοι δείχνουν μέχρι 150 εκατ. ευρώ), οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους είναι συχνά πολύ σκληρό τρόπο μόνο και μόνο επειδή αρνήθηκαν να αποδεχθούν την αρχή της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

"Η Ρωμαϊκή Εκκλησία ρίξει περισσότερο αθώο αίμα από κάθε άλλο όργανο που υπήρξε ποτέ στην ανθρωπότητα." (WE Lecky, άνοδος και η επιρροή του ορθολογισμού στην Ευρώπη, τόμος δεύτερος σ. 32)

Είναι ένα ιστορικό γεγονός ότι το μεγάλο ευρωπαϊκό πόλεμο είχε μια θρησκευτική βάση. Προτεστάντες είχαν διωχθεί από την Ρώμη, την οποία πυροδότησε πολλούς πολέμους με μοναδικό σκοπό - να καταστρέψει τη Μεταρρύθμιση. Αναζητήσεις ήταν Valdens, Albigen, ουγενότος ... - Όλοι όσοι αρνήθηκαν να αποδεχθούν παπική διδασκαλία, και να διατηρείται η αλήθεια του λόγου του Θεού.

Ο Σατανάς έχει αλλάξει τακτική - από τις διώξεις από Εθνικούς, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη φρούτων (παρά το μαρτύριο πολλών πιστών οπαδών του Ιησού Χριστού του συνεχώς αυξανόμενου), κινήθηκε για να διεισδύσει στην εκκλησία, η οποία οδήγησε στην έγκριση των τελωνειακών ειδωλολατρικές και τις δεισιδαιμονίες, και πολλούς συμβιβασμούς. Χριστιανισμός έγινε η επίσημη θρησκεία του κράτους και του Πάπα, στη συνέχεια, πιο ισχυρός άνδρας του κόσμου, άρχισε να επιβάλει υπακοή στην εξουσία και να καταδιώκει όσους αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τον επικεφαλής της εκκλησίας.

8 Είχε εξουσία μετά από 42 μήνες (Αποκάλυψη 13,5.7) και δόθηκε η εξουσία να παρεμβαίνει σαράντα δύο μήνες ... Της δόθηκε εξουσία πάνω από κάθε λαό φυλή,, γλώσσα και έθνος.

Περίπου την ίδια χρονική περίοδο, διαβάζουμε στο έβδομο κεφάλαιο Αποκάλυψη του Δανιήλ και στο 12ο κεφάλαιο. Στην προφητεία του Δανιήλ, η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται ως «χρόνος, ο χρόνος και το ήμισυ του χρόνου», ο ίδιος όρος εμφανίζεται επίσης στην Αποκάλυψη 12,14. Αποκάλυψη 12,6, αυτή τη φορά την επισήμανση «χίλιες διακόσιες ημέρα εξήντα."

Αυτές οι διάφορες παρατηρήσεις που εξακολουθούν να είναι την ίδια χρονική περίοδο. Βιβλική μήνας έχει 30 ημέρες, το βιβλικό έτος 360 ημερών. Κατά συνέπεια, ότι 42 μήνες = 3,5 χρόνο (χρόνια) = 1260 ημέρες.

Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όταν η προφητεία Γραφή μιλάει με σύμβολα, τότε ένα προφητικό ημέρα αντιπροσωπεύει μια από τις πραγματικές. (4,6 Ezechiel Στην Θεός λέει: "... Θα σας σώσω για μια ημέρα κάθε χρόνο ...)

Χρησιμοποιώντας αυτή την αρχή, μπορούμε να "σαράντα δύο μήνες" της Αποκάλυψης 13 μεταφραστεί ως 1260 χρόνια.

Αν προσθέσετε στο 538 (από την επίσημη έναρξη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και του Κράτους) 1260 χρόνια, θα έχουμε για την 1798η Εάν, λοιπόν, αποτελεί ένα θηρίο του παπισμού, θα βρείτε ιστορικά στοιχεία ότι το 1798 ήταν εντελώς περιορισμένη του δύναμη.

Η ιστορία είναι σαφής. 10 του Μάρτη 1798, ακριβώς 1.260 χρόνια μετά την παπική εξουσία, ο Ναπολέων Βοναπάρτης έστειλε Γενική του Louis Alexandre Berthier με το στρατό του στη Ρώμη. Ο παπάς συνελήφθη 18 μήνες αργότερα και πέθανε εξόριστος στη Γαλλία Βαλένθια. Η εκδήλωση έκλεισε παπική αρχή όσον αφορά την επιβολή της παπικής εξουσίας.

9 Το θανατηφόρο τραύμα ήταν επουλωθεί (Αποκάλυψη 13:03) Ένα από τα κεφάλια του, έμοιαζε με πλήγωσε θανάσιμα, αλλά θανάσιμη πληγή του θεραπεύτηκε.

Το παπικό σύστημα κέρδισε 10 Μάρτη 1798 ένα καταστροφικό πλήγμα και έχασε την εξουσία της να επιβάλει την υπακοή της δύναμής του. "Το 1798 Γενική Berthier τέθηκε Ρώμη, κατάργησε την παπική κυβέρνηση, και καθιέρωσε κοσμική». (Encyclopedia Britannica), έχει γεμίσει την προφητεία και ήταν αυτό το θανάσιμο πλήγμα που υπέστη θεράπευσε ο παπισμός,?

Το 1929 η ιταλική κυβέρνηση ως ανεξάρτητο κράτος του Βατικανού. Πάπας έγινε πάλι ένα πολιτικό ηγέτη. 9 Μάρτη του 1929, είπε: "Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μαζί μας." Το San Francisco Chronicle δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με την υπογραφή της Συνθήκης για την πρώτη σελίδα της έκδοσης του. Ήταν εκεί, μεταξύ άλλων, σχολιάζει: «Ο Μουσολίνι και Gaspari υπέγραψαν ιστορική συμφωνία ... ... πολύ επούλωση των τραυμάτων."

10 Ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε θαυμασμό για το θηρίο (Αποκάλυψη 13:03) Ολόκληρη η χώρα έχει πάει στο θαύμα μετά το θηρίο.

Ο αείμνηστος Πάπας Ιωάννης Παύλος Β '. ήταν σε θέση να γείρει την καρδιά του κόσμου, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Όλος ο κόσμος πήγε μετά από τον με απορία. Στην κηδεία του παραβρέθηκαν πάνω από διακόσια ηγέτες του κόσμου. Δεν είναι μόνο πολιτικό, αλλά και θρησκευτικά. Η προτεραιότητα της σημερινής Πάπας Βενέδικτος XVI είναι μια οικουμενική συνάντηση. Προσπαθεί να ενώσει χριστιανικές εκκλησίες και άλλες θρησκείες του κόσμου. Ως βασική προϋπόθεση για την πλήρη ενοποίηση στη συνέχεια τοποθετείται σχετικά με την έγκριση του Πάπα ως κεφαλή, ως κυρίαρχο ηγεμόνα όλων των εκκλησιών. Αυτές οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και οικουμενική εργασίες προχωρούν γρήγορα προς τα εμπρός.

Δεδομένου ότι ακολούθησε το θηρίο αυξάνεται από τη θάλασσα, «ολόκληρη η χώρα, είναι σαφές ότι αυτή είναι μια παγκόσμια δύναμη που πραγματοποιούν. Και σίγουρα αυτό το χαρακτηριστικό συναντά τη Ρωμαιοκαθολική σύστημα. Η Καθολική Εκκλησία είναι μία από τις λίγες εκκλησίες σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με αποδεικτικά στοιχεία που μας παρέχει η ίδια η Αγία Γραφή, είναι ένα θηρίο αυξάνεται από τη θάλασσα της θρησκευτικής-πολιτική δύναμη που ήταν και το παπικό σύστημα!


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Οι προφήτες της Βίβλου και σήμερα

Adventismu Ίδρυση, EGWhiteová - Προφητεία Δανιήλ 8, 9, κεφάλαιο

299_egw-vision-with-bible2.jpg Από την ημέρα που ο Αδάμ και η Εύα έφυγαν από την πύλη, κλάμα, ο Κήπος της Εδέμ, ο Θεός περιμένει ο λαός του Κυρίου, που σπάζει τη δύναμη του Εωσφόρου ...
Added: 25.12.2010
Απόψεις: 176826x

Νέα Εποχή - ο Μεσσίας Maitrea στις προφητείες

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Νέα Εποχή Κινήματος τα τελευταία χρόνια, αυξάνεται σταδιακά και ανεπαίσθητα, και παίρνει σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Η κίνηση έγινε σύντομα κρυφά, αλλά από το 1984, όταν είχε την ...
Added: 30.11.2010
Απόψεις: 186564x

Δοκιμή αληθινός προφήτης - Πώς μπορούμε να γνωρίζουν την πραγματική του ψευδοπροφήτη;

293_jak_se_pozna_prorok.jpg Εικόνα TEST 1Δευτερονόμιο 18,21-22 - Λες: «Πώς γνωρίζουμε ότι δεν μιλάει μια λέξη του Κυρίου;" Λοιπόν, αν ο προφήτης λέει ο Κύριος, εξ ονόματος της κάτι που συμβαίνει, τότε ο Κύριος ...
Added: 09.12.2010
Απόψεις: 266227x

Πρόσκληση για το λαό του Θεού - να μελετήσει τις προφητικές γραφές

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Αποκάλυψη 1:1-3 - Αποκάλυψη του Ιησού Χριστού, που ο Θεός του εμπιστεύθηκε για να δείξει τους υπηρέτες του τι πρέπει να συμβεί σύντομα. Την έδειξε με τον άγγελό του, έστειλε τον ...
Added: 04.05.2011
Απόψεις: 174474x

Πνεύμα της Προφητείας - Ellen Γκουλντ Λευκή

161_ellen_gould_white.jpg Το χάρισμα της προφητείας εκδηλώθηκε στην υπηρεσία της Ellen G. White, ο οποίος ήταν ένας από τους ιδρυτές της έβδομης ημέρας Adventist Εκκλησία. Συμβούλιο έλαβε ενέπνευσε το λαό του Θεού, τον ...
Added: 05.10.2010
Απόψεις: 314422x

El.AmazingHope.net - Αγία Γραφή Προφητεία - Το θηρίο αυξάνεται από τη θάλασσα - Αποκάλυψη 13