El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

4ο Ομολογία - Ο δρόμος προς τον Χριστό

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

167_cesta_ke_kristu.jpg

4ο Ομολογία - Ο δρόμος προς τον Χριστό

Added: 07.10.2010
Απόψεις: 143370x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Εξομολογήσεις

"Αυτός που καλύπτει τις καταπατήσεις του δεν θα ευημερήσει, αλλά όποιος ομολογεί και Απολείπειν τους δεν θα είναι έλεος" (Παροιμίες 28.13).

Οι συνθήκες υπό τις οποίες μπορούν να λάβουν συγχώρεση του Θεού, είναι ελεύθερη, δίκαιη και εύλογη. Ο Κύριος απαιτεί από εμάς να συγχώρεση των αμαρτιών υφίστανται καμία ταλαιπωρία. Δεν απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα και κουραστική διαδρομή, ή να εκτελέσει επώδυνη μετάνοια, σας εξασφαλίζει ότι το έλεος ή εξιλέωση του Θεού για τις υπερβολές του.

Αλλά εκείνος που ομολογεί την αμαρτία του, και τον αφήνει, υπάρχει χάρη.

Ο Απόστολος γράφει: «Επομένως ομολογούμε τις αμαρτίες σας ο ένας στον άλλο και να προσεύχονται για ένα άλλο, ότι το YE μπορεί να επουλωθεί» (Ιάκωβος 5:16). Ομολόγησε τις αμαρτίες σου στον Θεό, ο οποίος μπορεί μόνη της να συγχωρεί λάθη και το ένα το άλλο. Όταν είστε πρόσβαλε φίλο ή γείτονα σας, πρέπει να παραδεχθεί το λάθος του και καθήκον του να συγχωρήσει από την καρδιά. Στη συνέχεια θα ζητάμε από τον Θεό για τη συγχώρεση, επειδή ο αδελφός, τον οποίο έχετε τραυματίες είναι ιδιοκτησία του Θεού, και αν πονάει, είναι αμαρτία κατά του τον Δημιουργό του και Λυτρωτή. Η υπόθεση αυτή παρουσιάζεται σε ένα αληθινό Mediator, ένδοξο Αρχιερέας μας, οι οποίοι «φόρεσαν όλοι έμπειροι πειρασμό όπως είμαστε, αλλά χωρίς αμαρτία" και ποιος είναι «σε θέση να συμπαθήσει στις αδυναμίες μας» (Εβραίους 4:15) και μπορεί να καθαρίσει κάθε κηλίδα από την ανομία.

Όσοι έχουν ταπείνωσε την καρδιά σου ενώπιον του Θεού και δεν αναγνώρισε την ενοχή μου, ακόμη εκπληρώσει την πρώτη προϋπόθεση της αποδοχής. Αν δεν έχουμε βιώσει αληθινή μετάνοια, αν είμαστε στην καρδιά ταπεινή, συντετριμμένο πνεύμα για να ομολογήσουν τις αμαρτίες τους και δεν απεχθείς προς την ενοχή του, τότε μπορούμε πραγματικά να ικέτευσε για συγχώρεση της αμαρτίας. Και δεν τη ρώτησε αν είμαστε πραγματικά, δεν βρίσκουν ειρήνη με το Θεό.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο μας λείπει η συγχώρεση των αμαρτιών διέπραξε είναι ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να ταπεινή καρδιά σας και δεν θέλετε να συμφωνούν με τους όρους της θείας αλήθειας.

Τους δόθηκε στις λεπτομερείς οδηγίες. Εξομολόγηση της αμαρτίας, είτε πρόκειται για δημόσιους ή ιδιωτικούς, για να είμαι ειλικρινής, να είναι ελεύθερα και να μην τεθούν σε ισχύ από τον αμαρτωλό. Δεν είναι, επίσης, να γίνει επιπόλαια και απερίσκεπτα, και μπορεί να επιβληθεί από εκείνους που εξακολουθούν να μην έχουν σαφή ιδέα των φοβερών φύση της αμαρτίας.

Μόνο η πίστη, με βάση το βάθος του εσωτερικού μας, βρίσκει το δρόμο της προς την αιώνια έλεος του Θεού.

Ο Ψαλμωδός λέει: «Ο Κύριος είναι κοντά σε αυτούς που είναι μέσα στην καρδιά συντετριμμένη, διάσωση των ανθρώπων, η οποία είναι συντετριμμένη πνεύματος» (Ψαλμ. 34,19).

Η αληθινή θρησκεία είναι πάντα ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα: περιέχει εξομολόγηση των αμαρτιών. Αμαρτίες μπορεί να είναι τέτοια ώστε να μπορεί να τους φέρει μόνο στο Θεό, οι αμαρτίες που πρέπει να εξομολογήθηκε σε εκείνους που έχουν προκαλέσει βλάβη, και μπορεί επίσης να τις αμαρτίες του δημόσιου χαρακτήρα, και θα πρέπει να είναι δημοσίως ομολογήσει. Κάθε θρησκεία, θα πρέπει να είναι σαφής και συγκεκριμένη και να περιλαμβάνει έναν κατάλογο των αμαρτιών, το οποίο είμαστε ένοχοι.

Η θρησκεία χωρίς ειλικρινή μετάνοια και όχι θεραπεία δεν είναι ευχάριστο να τον Θεό. Στη ζωή της αλλαγής του υλικού πρέπει να συμβεί, τα πάντα είναι αγαπητός στον Θεό, πρέπει να αφαιρούνται.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της αληθινής μετάνοιας για τις αμαρτίες. Αυτό που κάνουμε είναι σαφώς:.. "Πλύσιμο εαυτούς σας, να είναι καθαρό, με την εξάλειψη του κακού πράξεις τους από τα μάτια, παύουν να κάνουν κακό Μάθετε να κάνετε καλές Επιδιώξτε το δικαίωμα, να λάβει μέτρα κατά της βίας, ο νόμος βοηθά να το ορφανό, το ujímejte χήρα (Ησαΐας 1,16.17). "Όταν το κακό στροφή από την αμαρτία του, θα αντικαταστήσει, ο οποίος αντικατοπτρίζει αυτό που θα διέπεται από τους κανονισμούς που οδηγεί στη ζωή και δεν θα κάνει ανομία, είναι βέβαιο ότι θα ζήσει και να πεθάνει" (Ιεζεκιήλ 33,15 ).

Ο Απόστολος Παύλος γράφει για μετάνοια: "Κοιτάξτε, αυτό που σας οδήγησε σε αυτή τη θλίψη, σύμφωνα με το θέλημα του Θεού: αυτό που ξυπνάς ειλικρίνεια, την προθυμία να ζητήσει συγγνώμη, τι αφορά, αυτό που φοβούνται, ως μια προσπάθεια να τιμωρήσει τον ένοχο Όλα αυτά σας. έχετε δείξει στην διατήρηση σωστά τα πράγματα τότε, "(2 Κορινθίους 7.11).

Η αμαρτία κατέστρεψε την ηθική έννοια, δεν αναγνωρίζει τα λάθη παραβιάζουν τη φύση της και ότι δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος του διέπραξαν το κακό και να μην δώσουν την περίοδο μέχρι την πειστική δύναμη του Αγίου Πνεύματος, από αριστερά προς τις αμαρτίες τους μερικώς τυφλούς. πεποιθήσεις του είναι ειλικρινείς και γνήσιες. Για κάθε ενοχής απαιτεί μια συγγνώμη για την πράξη του και δήλωσε ότι αν δεν ήταν ορισμένες συνθήκες, ποτέ δεν θα είχε ποτέ δεσμευθεί αυτό ή εκείνο, τι είναι Karan.

Η αληθινή μετάνοια είναι εκδηλώνεται από ένα άτομο φέρει την ενοχή του και ομολογεί χωρίς να την εξαπάτηση και την υποκρισία.

Καθώς οι φτωχοί τελώνης, ο οποίος δεν αίρονται τα μάτια του στον ουρανό, αναφωνεί: «Θεέ, ελέησέ με τον αμαρτωλό!" (Λουκ. 18,13).

Όλοι εκείνοι που παραδέχονται την ενοχή τους, είναι δικαιολογημένη, διότι ο Ιησούς θα επικαλεστεί για κάθε μετανοών στο αίμα.

Παραδείγματα αληθινή μετάνοια και ταπείνωση, τα οποία περιέχονται στο λόγο του Θεού, να δείξουμε το αληθινό πνεύμα της θρησκείας, η οποία δεν αποτελεί δικαιολογία για την αμαρτία, ή μια επιθυμία για δικαίωση. Παύλος δεν προσπάθησε να ζητήσει συγνώμη. Εξιστορεί την αμαρτία του στα πιο σκοτεινά χρώματα, και όχι προσπαθώντας να μειώσει την ενοχή του. Γράφει: «Όταν το πήρα από το αρχιερείς έβαλα πολλοί πιστοί φυλακίζονται, και όταν έπρεπε να θανατωθούν, θα εγκριθεί από αυτό Μετά από όλες τις συναγωγές, έδωσα τη φράση και τους προέτρεψε να βλασφημούν σαν τρελός,.. Θα πρόκειται για την επίτευξή τους ακόμα και σε πόλεις του εξωτερικού »(Πράξεις 26,10.11). Δεν διστάζει να δηλώσει ότι "Ιησούς Χριστός ήρθε στον κόσμο για να σώσει τους αμαρτωλούς. Ανήκω σε αυτούς στην πρώτη θέση» (1 Τιμόθεο 1:15).

Ταπεινός και ραγισμένη καρδιά, γεμάτη με γνήσια λύπη, εκτιμώ την αγάπη και την θυσία του Θεού στο Γολγοθά. Ο γιος ενός στοργικός πατέρας παραδέχεται την ενοχή του, ο μετανοών φέρει όλες τις αμαρτίες του ενώπιον του Θεού. Είναι γραμμένο: "Αν ομολογούμε τις αμαρτίες μας, είναι πιστός και μόνο για να συγχωρήσει τις αμαρτίες μας και να μας καθαρίσει από κάθε άδικη πράξη» (1 Ιωάννη 1:9).

Απόσπασμα από το βιβλίο Ταξίδι στο Χριστό - EGWhite


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Ο μόνος δρόμος προς τον ουρανό

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg Ο Ιησούς Χριστός έζησε, υπέφερε και πέθανε για να μας λυτρώσει. Ο Θεός επιτρέπει ο Υιός Του να έρθει από τον κόσμο της φήμης σε αυτό το πονηρό κόσμο της αμαρτίας, ...
Added: 13.12.2010
Απόψεις: 161311x

8η Ανάπτυξη του Χριστού, η μεταβολή στη φύση - Ταξίδι στον Χριστό

304_cesta_ke_kristu.jpg Ανάπτυξη του Χριστού - για να αλλάξετε τη φύση μαςΣκεφτείτε την αγάπη, την ομορφιά του Χριστού και την τελειότητα της φύσης του. Σκεφτείτε Χριστού στην αυταπάρνηση, ταπείνωση του Χριστού, ο Χριστός ...
Added: 07.01.2011
Απόψεις: 143566x

7ο Αλλαγή της Καρδιάς - Πίστη και το νόμο - Ο δρόμος προς τον Χριστό

273_cesta_ke_kristu.jpg «Ποιος είναι εν Χριστώ, είναι μια νέα δημιουργία. Ποια είναι η παλιά έχει πάει, το νέο έχει έρθει" (2. Κορινθίους 5:17).Κάποιος δεν μπορεί να πει με ακρίβεια η ώρα και της ...
Added: 22.11.2010
Απόψεις: 141307x

Αλλαγές στην Αγία Γραφή μεταφράσεις

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg Στην Τσεχική γλώσσα στην πρόσφατα αύξηση του αριθμού των μεταφράσεων Αγίας Γραφής. Εκτός από το Οικουμενικό Η μετάφραση είναι διαθέσιμα όχι μόνο για να ολοκληρώσει τη μετάφραση και τη μελέτη της ...
Ενημερώθηκε: 16.11.2011
Added: 16.11.2011
Απόψεις: 252601x

Πώς να ακούσει τη φωνή του Θεού

140_jak_slyset_bozi_hlas_1.jpg Μάθετε να ακούσουν τη φωνή του ΘεούΑγαπητοί μας είναι ο Σωτήρας αναμονή για να ανοίξει την πόρτα στην καρδιά σας και να πω ότι στην παραμονή μας. Ο Ιησούς λέει: "Ιδού, ...
Added: 29.09.2010
Απόψεις: 287739x

El.AmazingHope.net - 4ο Ομολογία - Ο δρόμος προς τον Χριστό