El.AmazingHope.net (Από την αρχική σελίδα) El.AmazingHope.net

Τρίτες μετανοίας - Ο δρόμος προς τον Χριστό

Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

165_cesta_ke_kristu.jpg

Τρίτες μετανοίας - Ο δρόμος προς τον Χριστό

Added: 07.10.2010
Απόψεις: 158755x
Θέματα: Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;
PrintTisk

Μετάνοια

Πως μπορεί κάποιος να γίνουμε δίκαιοι ενώπιον του Θεού; Πώς μπορεί να δικαιολογήσει τον αμαρτωλό; Μόνο ο Χριστός μπορεί να μας ευθυγραμμίσει με τον Θεό, με την αγιότητα. Αλλά, όπως έχουμε στο Χριστό;

Αληθινή μετάνοια περιλαμβάνει μια ειλικρινή λύπη του για την αμαρτία και που βρίσκεται μακριά από την αμαρτία. Αμαρτία δεν θα αποκηρύξουν μέχρι που δεν γνωρίζουμε αμαρτωλότητά του, η πραγματική αλλαγή στη ζωή συμβαίνει μόνον όταν η καρδιά στροφή μακριά από την αμαρτία.

Πολλοί άνθρωποι δεν κατανοούν την πραγματική φύση της μετάνοιας. Είναι θλίψη επειδή αμάρτησαν, και ακόμη και κάνει μια εξωτερική θεραπεία για το φόβο ότι θα φέρει η ταλαιπωρία των διαπράξει κακό. Αυτό δεν μετανοήσουν, κατά την έννοια της λέξης του Θεού. Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν είναι παραπονιούνται παρά τις συνέπειες της αμαρτίας τους από την αμαρτία το ίδιο.

Αν δώσετε στην καρδιά του Πνεύματος, ωστόσο, ξυπνά τη συνείδηση και τον αμαρτωλό θα αισθανθεί κάτι από το βάθος και την αγιότητα του νόμου του Θεού, τη βάση της κυβέρνησης του Θεού στον ουρανό και στη γη. «Το φως που φωτίζει κάθε άνθρωπο που έρχεται στον κόσμο» (Ιωάννης 1:9), φωτίζει τις μυστικές γωνιές της καρδιάς και αποκαλύπτει πράγματα κρυμμένα στο σκοτάδι. Νους και η καρδιά είναι εξουσιοδοτήσεως πεποιθήσεις για την αμαρτία. Ο αμαρτωλός αισθάνεται τη δικαιοσύνη του Κυρίου, και αισθάνθηκε φοβάται να εμφανιστεί πριν από το αμαρτωλό και ακάθαρτο, με την οποία εξετάζει την καρδιά. Βλέπει την αγάπη του Θεού, την ομορφιά της αγιότητα, η χαρά της αθωότητας, λαχταρούν να καθαρίζονται και να πάρει πίσω σε επαφή με τον ουρανό.

Η Αγία Γραφή διδάσκει ότι ποτέ ο αμαρτωλός πρέπει να μετανοήσουν πριν λάβει πρόσκληση του Χριστού: «Ελάτε προς με όλους όσους εργασίας και είναι βαριά φορτωμένα φορτία, και τα πόδια μου ανάπαυση» (Κατά Ματθαίον 11:28). Θεραπευτική δύναμη που προέρχεται από τον Χριστό οδηγεί στην αληθινή μετάνοια. Peter εξήγησε ότι το Ισραήλ, λέγοντας: "Ο Θεός είναι εξυψώνεται ως ηγέτης και σωτήρας και του έδωσε μια θέση σχετικά με το δικαίωμά του να φέρει το Ισραήλ μετάνοια και τη συγχώρεση των αμαρτιών» (Πράξεις 5,31). Δεν μπορούμε καν μετανοήσετε χωρίς το Πνεύμα του Χριστού, η οποία δημιουργεί συνείδηση όχι, όπως ακριβώς και ο Χριστός δεν μπορεί να επιτύχει τη συγχώρεση των αμαρτιών μας.

Ο Χριστός είναι η πηγή όλων των πραγματικά κίνητρα. Μόνο αυτός μπορεί να ενσταλάξει στην καρδιά εχθρότητα εναντίον της αμαρτίας. Κάθε επιθυμία για την αλήθεια και την καθαρότητα, κάθε πεποίθησή του αμαρτωλότητά μας είναι η απόδειξη ότι η καρδιά μας έχει το Άγιο Πνεύμα. Ο θάνατός του για αμαρτωλοί, ο Χριστός έδειξε την αγάπη δεν μπορεί να κατανοήσει, και να δούμε εάν η αγάπη του αμαρτωλού, jihne καρδιά του, το μυαλό και η ψυχή είναι γεμάτη με ταπεινοφροσύνη και μετάνοια.

Εσείς, οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο της επιθυμίας για κάτι καλύτερο από ό, τι μπορεί να δώσει σε αυτό τον κόσμο, πιστεύω ότι αυτή η επιθυμία είναι η φωνή του Θεού που μιλά σε σας. Ζητήστε από το Θεό να σας δώσει ένα πραγματικό κρίμα που αποκαλύπτεται στην αιώνια αγάπη του Χριστού, σε τέλεια την καθαρότητά του. Η ζωή Σωτήρας είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της διατήρησης των αρχών του δικαίου του Θεού - την αγάπη για τον Θεό και τον άνθρωπο. Η ζωή του ήταν γεμάτη συγχώρεση και ανιδιοτελή αγάπη. Αν κοιτάξουμε εναπόκειται σε εμάς όταν το φως του Σωτήρα μας, τότε γνωρίζουμε την κακία της καρδιάς τους.

Ωστόσο, όταν ξημερώνει το φως που προέρχεται από τον Χριστό μέσα στις καρδιές μας, γνωρίζουμε τα κίνητρά τον εγωισμό τους, έχθρα με τον Θεό, αμαυρώνεται από κάθε πράξη της ζωής μας. Στη συνέχεια, συνειδητοποιούμε ότι η δικαιοσύνη μας είναι πραγματικά βρώμικα ρούχα, και ότι μόνο το αίμα του Χριστού μπορεί να μας καθαρίσει από την αμαρτία και την βεβήλωση της καρδιάς για την αποκατάσταση της εικόνας της. Sinner αποδεικνύει τις πράξεις του της απιστίας, η οποία κατήργησε το νόμο του Θεού και το πνεύμα του αμαρτωλού άγγιξε και ταπεινωθεί από τη διεισδυτική επιρροή του το Πνεύμα του Θεού. Sinner ο ίδιος loathes, ψάχνει για μια καθαρή, πεντακάθαρη χαρακτήρα του Χριστού.

Ο συλλογισμός δεν είναι αμερόληπτη πρόσωπο, και ως εκ τούτου ατελής. Αλλά ο Θεός θεωρεί τα πάντα, όπως είναι στην πραγματικότητα. Οι μεθυσμένοι είναι σε περιφρόνηση και του λέει ότι για την αμαρτία του δεν παίρνει στον ουρανό, περηφάνια, τον εγωισμό και την απληστία, όμως, πηγαίνουν συχνά χωρίς επίπληξη. Είναι ακριβώς τα αμαρτήματα που προσβάλλουν τον Θεό, ιδίως δεδομένου ότι είναι ασυμβίβαστες με το έλεος, η οποία χαρακτηρίζεται από τη φύση του Θεού με την ανιδιοτελή αγάπη που υπάρχει στο σύμπαν δεν έπεσαν. Ποιος είναι ένοχος σοβαρών αμαρτιών μπορεί να αισθάνονται ντροπή και τη φτώχεια και μπορεί να αισθάνονται την ανάγκη για τη χάρη του Χριστού.

Αλλά η φτώχεια δεν αισθάνεται υπερηφάνεια, και έτσι κλείνει η καρδιά εναντίον του Χριστού και την αιώνια ευλογία που ήρθε να δώσει. Ξέρετε αν αμαρτωλότητά σας, μην χάνετε χρόνο να διορθώσει τη δική του ισχύ και μόνο. Πόσοι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι αρκετά καλό για να είναι σε θέση να έρθει στο Χριστό! Πιστεύετε ότι τα κέρδη από αυτές μόνον με τις δικές τους; "Μπορεί ένας μαύρος αλλάξει το δέρμα του ή η λεοπάρδαλη; Πώς μπορεί να κάνει καλό, αν έχετε συνηθίσει να κάνετε το κακό;" (Ιερεμίας 13,23). Βοηθήστε μας να είναι μόνος με τον Θεό. Δεν μπορούμε να περιμένουμε για μια ισχυρότερη πίστη, μια καλύτερη ευκαιρία ή κάποιον που είναι καλύτερη. Σάμη θα καταφέρει τίποτα. Ερχόμαστε στο Χριστό, όπως είμαστε.

Η αναβλητικότητα είναι ένα λάθος που διαπράχθηκε από χιλιάδες ανθρώπους σε βάρος της αιώνιας ευδαιμονίας. Δεν θέλω να μιλήσω για το πόσο σύντομη και αβέβαιη είναι η ζωή. Είναι ότι υπάρχει ένα φοβερό κίνδυνο που υποτιμά αρκετά, αν και η μεγάλη αναμονή για την καταβολή άκουσε τη φωνή του Αγίου Πνεύματος και προτίμησε να ζει στην αμαρτία. Ένας τέτοιος κίνδυνος αναβλητικότητα είναι πραγματικά. Η αμαρτία, ας παραμικρή φαίνεται, μπορεί μόνο να δεσμευτούν για τον κίνδυνο που κάνουμε αιώνια απώλεια. Αυτό που δεν επικρατήσει, θα ξεπεράσουμε και να επιφέρει πτώση μας.

Κάθε άτομο παράβαση, κάθε αμέλεια ή την απόρριψη της πτώσης έλεος του Χριστού πάνω σας. Αμαρτίες ενός σκληρή καρδιά, να αποδυναμώσει τη θέληση, απομακρύνει τον λόγο και να σας κάνει λιγότερο πιο πρόθυμοι και περισσότερο σε θέση να ακολουθήσουν μια λιγότερο ευγενή πρόσκληση του Αγίου Πνεύματος. Deal με ειλικρίνεια με την καρδιά σας. Να είναι πραγματική και μόνιμη, καθώς διακυβεύεται η ζωή σας εδώ στη γη, όπως ο αγώνας μεταξύ της καθαρότητας του Θεού και θα πρέπει να είναι μια απόφαση για την αιωνιότητα. Η απλή ελπίδα, αν μη τι περισσότερο σε αυτό, σας φέρνει την καταστροφή. Ψάξτε για το λόγο του Θεού με την προσευχή. Η λέξη αυτή σας δείχνει το νόμο του Θεού και τη ζωή του μεγάλου αρχές του Χριστού της αγιότητας, χωρίς την οποία «κανείς δεν θα δει τον Κύριο» (Εβρ. 12,14). Είναι πείθει της αμαρτίας, δείχνει το δρόμο προς τη σωτηρία. Ακολουθήστε τους ως η φωνή του Θεού μιλάει στην ψυχή σας.

Ξέρετε αν το μέγεθος της αμαρτίας, θα καταλάβεις αν πραγματικά είναι, δεν απόγνωση. Ο Χριστός ήρθε στον κόσμο, ακριβώς για να σώσει τους αμαρτωλούς. Δεν χρειάζεται να συμφιλιωθούν με τον Θεό, αλλά ο Θεός εν Χριστώ συμφιλίωση του κόσμου με τον εαυτό »(2 Κορινθίους 5:19). Όταν ο Σατανάς σας ψιθυρίζει ότι είσαι μεγάλος αμαρτωλοί, δείτε Λυτρωτής σας και να μιλήσουμε για την αξία της. Είμαστε όλοι μεγάλους αμαρτωλούς, αλλά ο Χριστός πέθανε ότι θα μπορούσε να συγχωρεθεί. Αξίας της θυσίας του Χριστού είναι επαρκής για να μας δώσει τη δυνατότητα συμφιλιωθεί με τον Πατέρα. Πόσο μεγάλη αγάπη.

Απόσπασμα από το βιβλίο Ταξίδι στον Χριστό - π.χ. λευκό


Σχετικά άρθρα από την κατηγορία - Αφετηρία, τι μπορώ να κάνω;

Λόγοι για την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού στον κόσμο

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg Ο Ιησούς Χριστός πέθανε για τις αμαρτίες μας, η νίκη του πάνω στο κακό - Σατανά και τον νίκησε. Έδειξε ολόκληρο το σύμπαν, ότι ο Θεός είναι αγάπη και ακόμα έχουμε ...
Added: 08.11.2010
Απόψεις: 173158x

Γιατί υπάρχει το κακό;

59_snake.jpg Είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε ότι η χώρα μας είναι το κακό. Υπάρχουν πολύ ισχυρή και δραστήρια.Σε περίπτωση που είναι; Γιατί;Η Αγία Γραφή μιλάει για εξέγερση εναντίον του Θεού στον ουρανό. ...
Added: 02.08.2010
Απόψεις: 178920x

5η αγιασμός - Ο δρόμος προς τον Χριστό

188_cesta_ke_kristu.jpg 5 ΑγιασμούΗ υπόσχεση του Θεού είναι: "Θα με αναζητήσει και να βρει εμένα όταν μου ζητούν με όλη την καρδιά σου» (Ιερεμίας 29,13).Ο Θεός πρέπει να είναι συμπαγή σε όλη την ...
Added: 20.10.2010
Απόψεις: 156667x

Κόλαση είναι λίγο - ποιο θα είναι το τέλος των πονηρών ανθρώπων;

371_existuje_peklo.jpg Πολλοί άνθρωποι φοβούνται την κόλαση και την αιώνια ταλαιπωρία. Αλλά κόλαση; Η Αγία Γραφή μιλάει για την κόλαση που είναι μόνο μέχρι την τελευταία ημέρα της αναμέτρησης έρχεται. Όταν ο Ιησούς ...
Added: 02.03.2011
Απόψεις: 219541x

2η Πως να επιτύχουν τη ζωή;

84_cesta_ke_kristu.jpg Οι άνθρωποι είναι πλάσματα γίνονται στην αριστοκρατική ποιότητες και τα δώρα. Ήταν σοφός και την ευημερία και ζούσε σύμφωνα με το Θεό. Οι σκέψεις του ήταν καθαρά και άγια. Για ανυπακοή ...
Added: 07.09.2010
Απόψεις: 125281x

El.AmazingHope.net - Τρίτες μετανοίας - Ο δρόμος προς τον Χριστό